Willkommen bei Facebook
Deneyecek araba olmayınca tek başına dolanıyor![]()
Willkommen bei Facebook
Deneyecek araba olmayınca tek başına dolanıyor![]()
power of the money,money of the power
Willkommen bei Facebook
bu video daha iyi gibi![]()
sozum direk sana degil zaten supran duymus miilet 300 beygirede 500 bygirede anyle denesene diyor
neyse konu pert olmasın masallahı var aracın en son ayar yapılacaktı herlade 1.5bar icin bittimi?
41 kere maşallah anılım 3 te ne güzel sarıyo o öyle![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
ben her arabayla denerim 300-400-500-1000 beygir hiç farketmez. biz bu arabayı keyif için yaptık sonuna kadarda keyifini çıkartırım geçmişim veya geçilmişim benim için farketmez el elden üstündür elbette geçen bir sürü araba çıkar. bugun onlar beni geçer yarın ben onları amaç zevk almak...
simdi demiyim demiyim dedim de tutamadim kendimi,
o zaman anil, niye bize pazar gunu garaj actirip, arabaya lastik taktirip sonra gelmedin? , arada sef kadir de var mevzuyu hatirlar hatta kadir telefonuna ulasamiyorum bakmiyor demisti yanlis hatirlamiyorsam cenk`e, forumda boyle diyorsunuz, ondan sonra araba deniyelim diyip sonradan gelmiyorsunuz???
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
eğer benim bildiğim gün ise akşam saat 4den 7ye kadar bekledik sohbet ettik ha geldi ha gelecek denildi denildi gelen giden olmadı zaten yağmur yağdı bizde çektik evimize gittik an yi garaja soktuk bana telefon geldi hatta konuştuğum kişi araç sahibiydi heralde daha başka müsait bir günde deneriz denildi sonra kimseden ses çıkmadı. eğer varsa denemek isteyen KURU ZEMİNDE benim tanıdığım Anıl her zaman dener![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)