Çok kıskandım yaaa. İzmire kar yağdırsın büyük şehir belediyesi![]()
Çok kıskandım yaaa. İzmire kar yağdırsın büyük şehir belediyesi![]()
Boxer in side
@Cihan, olur abi yapalim biseyler =)
@Eren, okulda ben seni hic görmedim, göremeden de bitiricen galiba =)) hayirlisi olsun =)
@Kayinco, jipinen yanlayacük hele bi kar düssün oralara =)
Ertem Sener' de iyiymis hahaha parayi yanlis yollarda aramisim ben meslegim hazirmis =)))
Bugüne karsiz basladik, bu gece Allah'tan hepinize bol kar yagisi diliyorum =)
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
Bützedesiniz sanırım bu zamana kaldığınıza göreAdapazarındayken yağsın diye o kadar dua ettik olmadı, buraya gldik haberlerde adapazarında şiddetli kar haberi gördüm, yıkıldım. Gerçi quattromuz yoktu ama neyse
![]()
Instagram: mutusgarage
o kadar kar yağdığında genelde iptal oluyodu sınavlar. umuttepe her şeye rağmen güzeldi. çamlıbel duruyo mu?
interneti cok nadiren gorebiliyorum, bilgisayarima kavusunca streetfire linki farz oldu =)
if in doubt, flat out.
God mod ne ya utku alemsinİyi eğlenmişsiniz.
Bizim geçen sene çektiğimiz bi video vardı migrostaki onu sizden biri eklemişti diye hatırlıyorum var mı arşivlerde?
Dr.Ecu
kenks en sonunda muradınıza erdınız sınav dıe gıttınız yanlar oldunuz oralardabızde hala gokten gram kar dusmedı
![]()
@Kurtbil sana baska bisey düser o sansla =)))
@Enes yavru streetfire'daydi bizim eklediklerimiz, yavuzun accountundan, arasan bulursun illaki =)
yavuz da yorumlar icin tesekkür ediyor, yanimda kendileri =)
if in doubt, flat out.
http://www.techturkey.com/forum/vide...y-yollari.html
A3 'ler de yanlar![]()
![]()
if in doubt, flat out.
Herkese Teşekkürler... Ancak Kar yağışı bitti
Ya aslında çok uykuluydum zaten konuşmamdan belliÖnceki gece hiç te mütevazi değildim yani hehehe
Bizim evin orada 1:30 gibi başladı, biz de 2:00 gibi çıktık hemen umuttepeyeama ilk gece heyecandan ve tekrar yağar umudu ile çekim yapmadık
Evet bi ara görüşelim bence de, ama bizim 2 hafta tatil ve ,3-4 hafta sonra geliriz anck..
hehee , gel sen de kendi arabanla yanla
Öyle yağsın, yağdırsın deme ile olmuyor , izmirde yağmıyorsa yağan yere gideceksinizbiz istanbuldan ümidi kestik buralarda kısmetimizi bulduk hehehe
Biz de iptal olur die çıkıyorduk aslında, dedik bari çıkalım da eğlenelimama adamlar inatla sınav yaptılar yaa
Ataşehir MC meydanı.. - Car Videos on StreetFire
Buradaki hesabımdan diğer videolarada bakabilirsiniz![]()
Kar yağsa daha da çok seveceksinizDün gece saat 2:00 gibi, burada ufak bi kızak pisti var.. Kompe buz olmuş, bi bakalım dedik, çıkmaya başladım, baktım araba gidiyo
bayaa bi gittik en son cam gibi buz oldu flan araba artık arkalarda kabak lastik olduğu için baya sarmaya başladı hatta geri geri kaymaya başladık
sonra geri vitese takıp geri döndüm ama kesinlikle orada dışarı çıksak ayakta bile duramazdık
Yukarıdaki linkte o video da var![]()
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)