panpaa bide benim bagajda dış kutu hariç komple şanzumanın içi vardı onu unuttum:D ama arkadaşlar eksiklerimi hallediyim komple içini söküp bigün doya doya bir kaç araçla roll yapıcaz:icon_tup:
Printable View
krc ye maşallah
hafta içi ankara'ya ayar için gelecem şeref abi bi roll yapalım:D
herşey speclerde bitmiyor. rakım , yakıt , pilotaj , aracın genel durumu ( bakımları , yürüyeni , lastik çapı vs ) farkı var. bknz : s2k ile üstü açık roll e çıkan arkadaş :) tekrardan maşallah krc'ye araç hakkını veriyor pilotu da öyle:icon_tup:
yanlıs anlama bnı demek ıstedıgım basma kalıp seyler coktan yıkıldı..oo s2k 240 hp nası geccek onu o tyyar 200 hp asla gecemez falan fılan yok artık..sagdece vtı ıcınde konusmuom butun 106tısıda crx ıde..emek werılen duzgun mantıklı para parcanan we gusel ayar yapılan bı arac her zaman yurur..:icon_tup:
krc de oyle bı arac olmus masallah tekrardan..;)
daha dün akşam vti ile s2000 denendi burdada. kafa kafaya gidiyorlardı :) görenler vardır belki..
şaka gibi ya.. bu sogukta araba azcık daha gidecek diye ustu acık rolling.. bişe diyemedim..
bütün araçlara maaşallah :icon_tup: ,,,,Şeref abi sana ayrıca tebrikler ;) ...................
maşallah çok güzel yürümüş krc. emeğinize sağlık...
üşümüştür yahu
ustu acık rollıng deneyımını ogrenmek ısterız :)