saolasın görkemm hava güzeldi ateşimizi attık işte:D:D
Printable View
Maşallah Şeref abi.
2-3yanyana gıbı olup 4te acılmasıda ılgınc olmus. ustu acık super ama..
maşallllahh
vti rahat rahat s2k geçiyor, hala bahane arayanlar var. Maaşallah demek lazım
üstü açık nasıl aero daha iyi oluyor bi yanlışlık olmasın o işte :)
yeni moda başlar topless rolling ben diyim:)
Evet Tarkan ankaranın havasını, araç denediğimiz yeri defalarca yazdık hangi arabaları nasıl etkilediğinide izah etmeye çalıştık ..Krc bukadar uğraşıldıktan sonra stock s2k yı geçemeyecekse zaten biz hiç uğraşmayalım..
Bugün Garminle ölçtük ***** Enkaya doğru giden yokuşun tepesinde rakım 1280mt. idi ..Dönüş yolunda Türk traktör aoç tarafında 870mt ye düştük ve krc ile orda bi gaza oturduk tepedeki ile farklı gidiyor..Bu farkları atmosferik aracı olupta deniz seviyesinden 400mt yukarı çıkanlar hissedecektir... Her araç eşit şekilde etkilenmiyor..Benim şahsi tespitim s2k lar enfazla olumsuz etkilenen araçlar...
masallah vti a... video cok american vari olmus ust acik=) yuksek hizlarda buyuk dezavantaj yaratir ustu aciklik ama arkadas farkli dusunmus demekki.. cam carda neler var? o pek etkilenmemis rakimdan sanirim..
kadir rakım konusunda harita mühendislerine taş çıkarırsın valla :D :D
deniz seviyesinde yaşayanlar hala inanamıyor bir gelip sıksalar enka'da arabalarından soğuyacaklar :)
guzel yurumus=)
VTI'a tebrikler... S2K üstü açık mantıksız olmuş...Hızlı gidiyorsunuz ama hızlı durabiliyormusunuz? EBC verelim:D:D ahahha