ben bu işten hiç bişey anlamadım apo abi bırak yakamışakamı bu ya......
Maşallah tekrar valla yorum yazmıycaktım ama RC kardeşim mutinin dediği gibi VVT selenoidi buji debriyaj kontrol sanki aracın kasılıyor gibi rahat hızlanamıyor.. Spor düzgün Orta susturuculu 63 lük boru son DC ideal gibi geliyor bana Rc de.. Kelebek filtre temizliğide önemli.. Önceki denemelerinde güzel gibiydi aracın çünkü.. Tekrar kazasız belasız maşallah.. 306 için ön yargıları silen tertemiz derli toplu yürüyen bir araç Dahada gideri var :Maşallah Apo dostum.. İyi denemeler..
"pınarbaşı pıtırak
gelin kızlar oturak
iki şise şarabım var
içine püskevit batırak"
İkisi de çok sevdiğim arabalar, ikisine de maşallah, nazar değmesin.
Allah kazasız, belasız kullanmayı nasip etsin.
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
Maşaallah güzel deneme olmuş. Apo abi tebrik ederim![]()
maşşallah iki aracada. batu ilerleme var gibi eskiye oranla![]()
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
MAŞALLAH SBL YE kazımış gine ortalığı abdullah abi![]()
34EV4212
Powered by AHM PERFORMANCE
PPR MOTORSPORTS
Mapped by Ecufast
alayınız gelsin kralınız bir adım öne çıksın
EV 206 RC ROLL HATTI: 555 980 ONYEDİ ONYEDİ
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
beyler selam, takip edemiyorum bi kaç gündür işler çok yoğun ve karışık, arabayla da ilgilenemiyorum, Kaan'da olmasa bozuk binmeye devam edicez arabaya, oksijen sensörü ve bozulmuş onu değiştireceğiz. VVT sensörünü zaten 6 ay önce değiştirdim, üzerinden çıkan fabrikasyon arızalı 3 boğumlu VVT sensörünü, 2 boğumlu problemsiz olanla değiştirmiştik Schumi'nin yardımıyla ve bariz fark etmişti. Hatta bir tane de yedek var, değiştirip bakıyorum bir fark göremiyorum, vvt da bir sorun yok bence. Bu son yaptığımız egzos olmadı, 63 lük boru, orj. son susturucuya çevirdiğimde ciddi anlamda yavaşladığını hissettim, belki de sesten dolayı psikolojik ama oksijen sensörü de aynı anda bozulmuş sanırım. Daha önce 3-4 boy geçtiğim bi 306 gti vardı, c.tesi ataşehire gelmeden önce onla denedik otobanda, 1 boy geçti beni. Ama huzur ve sükunet için orijinal egzosu taktırmam gerekiyordu yoksa hem hatundan, hem de oturduğumuz evden olacaktık şikayet yüzündenKat ve ortayı iptal edip komple boru ve ucuna spor egzos koyduğumuzda, hiç ses çıkarmayacağını düşündüğüm RC'nin tayyardan farkı yoktu nerdeyse. Şu an orijinal son susturucu ile sesi çok güzel ama böyle de performansı kötü. Sanıyorum, spor orta ve silencerlı son susturucu ile hem performans hem de sessizliğe kavuşabilirim yeniden.
@derece43, sendeki egzos durumu nasıl ? Kat, orta üzerinde mi kaçlık boru var, nasıl yaptıralım ne önerirsin ? Her şeyi tecrübe ile denemekte mümkün olmuyor, bir sürü vakit bir sürü para harcıyoruz. Denemiş arkadaşların yorumları işimize yarayacaktır. Sanki orijinal boru, kat orta ve orj. son susturucusu ile, şu anki halinde ndaha iyiydi bu araba gibi geliyor.
Sanıyorum map sensöründe de sorun var, motor arıza lambası yanıyor, arızada da "arka oksijen sondası ve emme basınç değerinin tutarsız olduğu" şeklinde iki ayrı kayıt var.
Sanıyorum Cumartesi'ye yetişiriz![]()
Apo abi bekle beni (Tester'ım benim, ben de sana karşı boş değilim))