User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
63 sonuçtan 58 ile 63 arası

Konu: sbl 306 gti vs. bth 206 rc

kutsal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    apo nasıl vıtes aralığıdır nasıl ıstır bu motorsıkler gıbı booppp booo boppp .D

BTU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emirarslan34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selamın aleyküm kardeşlerim öncelikle her iki aracada maşallah kazasız belasız. bişi sorucam size arkadaslar 2 tane turbolu honda var biri beyaz biri siyah plakalarını bilmiyorum devamlı beraber takılıyorlar pendigin cocukları on numara cocuklardır. o araclarla deneme şansınız oldumu hiç?
    Aleyküm selam, ben 1 kez ataşehirde gördüm ama kendi aralarında muhabbetteydiler, tanımadığımız için de bir şey konuşmadık dahil olurlarsa deneyebiliriz ama tabii klasmanımız mı değil mi onu da bilmiyorum açıkçası. Biz 1.6-2.0 150-200 HP arası atmosferik takılıyoruz genelde.
    Powered by PPR Motorsport

emirarslan34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen kardeşim atmosferikte 1.6, 2.0 denemeler allahın emride ben o kardeşlerimle denedim 3 arac yan yana geldik 3 korna ile basladık turbolu siyaha 5. vitesin onuna kadar 3 boy aldım ama beyaz kafa kafaya giderken 240 dan sonra gecti beni.6. vitesin de bitmesine ramak kalmıstı 240ıda indirdim assagıya kardeşim beni gecti ben bişe anlamadım bu işten. ama beyaz tek kişiydi. nasıl turbolu hondalar anlamadım gitti dogrusu. uçması lazım o aracların normalde. rahatlıkla deneye bilirsiniz arkadaslar. cok iyi cocuklar muhabbet için siz bir adım gidin onlar size 10 adım gelirler trabzonlu cocuklar cok sevdim onları. video koyamıyorum arkadaslar 106 ile cekicek olan arkadası polis peşledi cıkmaz sokakta demicem onune arac cıkmıs sıkısmıs cocuk o da oyle yakalandı baglandı arac egzozdan. video koyamadık.

APO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı redlinemst Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rc nin gideri varda,306 çok deli bitiriyo vitesleri ya.
    apo abi vitesleri tam vaktinde çok güzel atıyosun o şanzumanın hakkını veriyosun tebrik ederim.
    teşekkür ederim kardeşim..zaten sürekli deniyorum en uygun devir ve zamanı..birazda hard attınmı vitesi tamamdır..

Alıntı BTU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabayı turbolayıp, Apo abinin hakkını 10 boy olarak vereceğim )))))))))))))))
    ulaaa ben bu msj ı görmemiştim olm yoksa SC yapar gelirdim ben ..
    Alıntı kutsal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    apo nasıl vıtes aralığıdır nasıl ıstır bu motorsıkler gıbı booppp booo boppp .D
    valla makine güzel indiriyo bende devrim gelince çakıyorum vitesi..
    tunceR´isimli üyeden Alıntı
    şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.

BAR22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emirarslan34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selamın aleyküm kardeşlerim öncelikle her iki aracada maşallah kazasız belasız. bişi sorucam size arkadaslar 2 tane turbolu honda var biri beyaz biri siyah plakalarını bilmiyorum devamlı beraber takılıyorlar pendigin cocukları on numara cocuklardır. o araclarla deneme şansınız oldumu hiç?
    bahsettiğin araçlar yeni kasa sedan civic dimi? eğer onlarsa ben denemiştim baya geçiyorum.çok yüklü değil onların araba galiba turboda küçük heralde

emirarslan34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bar22 kaç boy alıyordun aynen o araclar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)