User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
68 sonuçtan 58 ile 68 arası

Konu: İzmir Cuma Gecesi Roll Gecesinden Görüntüler

-Günalp- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    muti agirmis baya tayyar..ben fn2 ler o kilo die aklimda kalmis ep3 ler 1150 diye.. o kiloyla baya iyi yuruyen araclar ozaman type rlar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı F_0111 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    masallah iki aracada.. cok guzel bir deneme olmus.. astra cigerliymis baya=)
    günalp bey kardeşim maşallah iyi gidiyor minin bu arada yeni minin hayırlı olsun bekleriz Denizliyede + senin eski astra turbo maşallah iyi yürümüş alan arkadaş bakıyor arabaya heralde sen gibi degil hakkını veriyor gibi olmazsa eski araban ile yeni arabanı deneyin birde

KVC S3
    Misafir
    Alıntı derece43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yani o güçlerde bırak geçebilir bile rahat hondayı.. Yani Kprolu typerla iyi yürümüş lafı garibime gidiyor ondan yazdım..
    Az kaldı beni satmaktan caydıracak bu alıcılar bilader bende tapa gaz yükleyip minileri coplıycam
    Sen arabaya bişiler yapsan da standart diosun komutan...gırtlak doldursan da biz bilemeyiz ki...çipli egsozlu arabanla 1.4TSI'yı geçemeyince mi standart diyosun yoksa genelde herkese mi standart diyosun hele bi söle bakalım

derece43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SRKSHOP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen arabaya bişiler yapsan da standart diosun komutan...gırtlak doldursan da biz bilemeyiz ki...çipli egsozlu arabanla 1.4TSI'yı geçemeyince mi standart diyosun yoksa genelde herkese mi standart diyosun hele bi söle bakalım
    Aga kusura bakmada benim malım ortada herkeste biliyor..Aldığımdan beri tek taktığım filtre oldu Dc son susturucu ve filtre ile araba ne kadar yüklü olur bilemem artık arada son susturucuyu orjinal yapıyom sonra dc yi tekrar takınca sanıyonuz ben gizli tuning yapıyom ben kendimi kandırmıyom bazıları gibi Varsa egzos filtreli benm setuplara yakın yiyorsa gelsin yürüyelim ... Hırs yapacak olsaydım elenecek çok kum varda.. Bakma o tsi larada ne yaparsan yap beni bu halimde 2 boy geç er ancazuhaha Çipli falan gibi bişey demişsin du et cip mip yok bende olsa arkada mısır patlatırdın
    "pınarbaşı pıtırak
    gelin kızlar oturak
    iki şise şarabım var
    içine püskevit batırak"

Muti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aga kusura bakmada benim malım ortada herkeste biliyor..Aldığımdan beri tek taktığım filtre oldu Dc son susturucu ve filtre ile araba ne kadar yüklü olur bilemem artık arada son susturucuyu orjinal yapıyom sonra dc yi tekrar takınca sanıyonuz ben gizli tuning yapıyom ben kendimi kandırmıyom bazıları gibi Varsa egzos filtreli benm setuplara yakın yiyorsa gelsin yürüyelim ... Hırs yapacak olsaydım elenecek çok kum varda.. Bakma o tsi larada ne yaparsan yap beni bu halimde 2 boy geç er ancazuhaha Çipli falan gibi bişey demişsin du et cip mip yok bende olsa arkada mısır patlatırdın
    işte bu.simdi haftaya chip kasnak ile sahalara geri donuoz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Muti tam zamanında kaçtık hava coştu..
    "pınarbaşı pıtırak
    gelin kızlar oturak
    iki şise şarabım var
    içine püskevit batırak"

Muti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yagdır mevlam su;:

KVC S3
    Misafir
    Aga kusura bakmada benim malım ortada herkeste biliyor..Aldığımdan beri tek taktığım filtre oldu Dc son susturucu ve filtre ile araba ne kadar yüklü olur bilemem artık arada son susturucuyu orjinal yapıyom sonra dc yi tekrar takınca sanıyonuz ben gizli tuning yapıyom ben kendimi kandırmıyom bazıları gibi Varsa egzos filtreli benm setuplara yakın yiyorsa gelsin yürüyelim ... Hırs yapacak olsaydım elenecek çok kum varda.. Bakma o tsi larada ne yaparsan yap beni bu halimde 2 boy geç er ancazuhaha Çipli falan gibi bişey demişsin dua et cip mip yok bende olsa arkada mısır patlatırdın
    Yapardın,ederdin,patlatırdın,çatlatırdın halamın bıyıkları olsaydı amcam olurdu,vs..vs..ahhaha
    hızlı RC gördük ama sen hırslı TSI pek görmemişsin herhalde Sizin eleğin delikleri biraz dar sanırım aşağıya düşen pek kum olmuyor...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SRKSHOP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yapardın,ederdin,patlatırdın,çatlatırdın halamın bıyıkları olsaydı amcam olurdu,vs..vs..ahhaha
    hızlı RC gördük ama sen hırslı TSI pek görmemişsin herhalde Sizin eleğin delikleri biraz dar sanırım aşağıya düşen pek kum olmuyor...
    Bizi bilen biliyor sen düşün kardeş.. Ticaretini yapan sensin..
    "pınarbaşı pıtırak
    gelin kızlar oturak
    iki şise şarabım var
    içine püskevit batırak"

Görkem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BravoHGT86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Typer denememizden bi video. Typer 6.vitese attiığında avans vurmaya başladı belirteyim.
    Specler
    Astra; Yazılım,egzoz 70, filtre
    Bildiğim kadarıyla CTR; Kpro,cai,komple egzoz(ses muhteşem)
    Civic typer ep3 vs Astra Coupe T. - Car Videos on StreetFire
    konudaki tüm araçlara maaşallah ,,çok keyifli denemeler olmuş

astra coupe gerçekten çok güzel gitmiş ,,genelde böle gidenlerine pek rastlanmıyo o yüzden hakkıyla gidenini görünce şaşırtabiliyo ..............

KVC S3
    Misafir
    Bizi bilen biliyor sen düşün kardeş.. Ticaretini yapan sensin..
    Evet forumda ticari ismimle bulunduğumdan böyle polemiklere girmek aslında hiç istemezdim ama birkaç kez oldu malesef. ben çevrende sık bulunanların yalancısıyım kardeşşş

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)