YouTube - Tuned Subaru Impreza WRX 2006 Acceleration Tacho
320hp olduğu iddia edilen 2006 wrx in değerlerine bakalım (ben bu araçtan tabiki yaklaşık stok olarak 125kg hafifim, ama bendede bir okadar ek ağırlık var)
YouTube - Tuned Subaru Impreza WRX 2006 Acceleration Tacho
320hp olduğu iddia edilen 2006 wrx in değerlerine bakalım (ben bu araçtan tabiki yaklaşık stok olarak 125kg hafifim, ama bendede bir okadar ek ağırlık var)
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Bende diyorumki şu 0.7 bar civarından kurtulup, en azından peakte 110kpa lara getirebilsem count tada 100kpa ile yürüyebilsem, birde aracımı sadece benle olacak şekilde yürütebilsem sanki en az bir 1.5 sn alırım gibime geliyor.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
YouTube - BMW E36 M3 Evo 0 to 260kmh In-Car Acceleration
şöylede bir video var. Şu durumda ya benim araba basınç görüyor ama evc yanlış okuyor, yada hız göstergemde sorun var.
basınç açcam derken motoru kırmayasınbilader evc falan teknolojik aletler sen anlamazsın
gündüz uğra açıveriyim basıncını ama harita gibi yapamıyacağım için motoru eline alırsan karışmam
![]()
Sevgili dostlarım; şimdi şöyle bir sorun var. Videoda durdurarakta bakınca 13.5 sn de 100-200km değeri var aracın. Bakın altlarına e36m3 videoları koydum, 320hp wrx videoları koydum. Bu videolara görede benim aracım daha iyi zaman çıkarıyor. En basitinden Maxiboost arakadaşımızın videosunu koyduğu ve tahmini o değerlerdeki arabası 300hp olan GC8 11.5 sn de 100-200km yapmış. Benim şuan 200hp olan gc8 im kaç sn de 100-200km hızlanma yapsaydı ??
Şuan sürekli 100-200km videoları izliyorum hemde her türlü markadan, örneğin evo 10 mr ninki 16 sn lerde. e39m5 inki 13 sn lerde.
Yani benimki çok çok kötü okiide bu speclerde kaç çıarsaydı iidi? Yada bu aracın stok değerinde bu değer kaç olmalı?
Bu arada tekrar yineliyorum, eleştiriyi kabul etmiyor değilim. Sadece verisel olarak yardım istiyorum. Bu araç zaten 100-200km yi kaç koşmalıydı?
subaru dediğiniz zaman böyle olacak
YouTube - 700HP Subaru Impreza STi GC8
çok belli araçta bi sorun var... umarım sorunlar çözülür kazasız belasız güzel vidyolar bekliyoruz...
Arif Gökdemir(R-Turbo)
***Vol'um project EK B16 (EK4 ROL Vtec)*** R.I.P
http://www.techturkey.com/forum/atmo...-rol-vtec.html
bence guzel ne yakıyor boyle stock hali ile kasmadan kullanırsan ?
Videonuzda 6.saniyede 100km'deyken 21.saniyenin sonlarında 200km gösteriyor. Yaklaşık 15 saniye saydım ben ama gidişi fena değil stock bir gc8 için sadece vites araları kısalması lazım![]()
stock basıncı 0.8 olan arabayı 0.5 cont basarsa bogle gıder tabı evc s ın manuelıne baktımda bulamadm abı kurcalaya olmuyomu hıc
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
ben begendım tarkan kronomtre tuttum gayet gusel cıktı,ne speclerıne gore cok ıyı gıdıyor.. ..
Şöyle bir ekleme yapayım, video sağ taraftan çekim olduğu için, 100km başlangıç yeri doğruya yakınken, 200km yeri aslında geçmişken 200ü görebiliyoruz. Tüm bunloarın yanında 7. saniyede durdurup 21. saniyedede durdurduğumda 100 VE 200km hızlarını görüyorum. Kısacası 14 sn dielim biz bu değere. Birdahaki çekimi kendim vede tam karşıdan yapmayı düşünüyorum zaten.
Birde eklemek istediğim, bu araç stok değil arkadaşlar STOK ALTI. Nasıl diyen arkadaşlar için ise; Benim aracım şuan peak değer olarak 0.67 barı geçemiyor, oysaki stok gc8 cont. olarak 0.8 bar basar. Hatta peak olarak belkide 0.9 bar. Yani stok basıncı altında yürüyen vede +125 kg ağırlığı olan bir gc8 izliyoruz.
Allahın izni ile aracımı tamamen boşaltıp, bilgili arkadaşlarımda EVC mi ayarladıktan sonra birde 1 barda denemek istiyorum. Sonuçta ne kadar değişim olduğunu görebilelim diye.
Valla diyorum ya, eklediğim çok video var. Zaten 13-14 sn ler stok e36m3-e39m5 100-200km değerleri. Yada evox mr serisinin 100-200km sine baksın arkadaşlar yaklaşık 16 sn.
Sanırım bizim sitedeki arkadaşlar çok fazla 10 sn ye yakın araç izlediğinden dolayı, sağlıklı yorum yapamıyorlar![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)