Kimse denemiyor, arabamda birşey var sanıyorlarNe kadar komik değilmi?
Araç biraz gürültülü olunca bizim halk direkt 400hp yorumu yapıyor. Bu nedenle zaten videoyuda koydum, arabada iğne bile yok. Herkesle denemek isterim.
Bu arada Serkan soruna yanıt veremedim. Araç 120km ortalam hızla 750 km yol yaptığında, yaklaşık 100km de 6.5 lt yakıt tüketti. Şehir içi kullanım ve arada gazlamalı olarakta gözlemim 100km de 12 lt lere dek gelebiliyor ortalama
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Tarkanım araban gayet güzel yürüyor. Değerlerin fena değil. 100-200 15sn gibi bence hiç kötü değil. Millet alışmış 220 kadran çevirmeye 260 olunca tabi ibre zor kalkıyor. Bu arada wg de problemin olabilir, kaçırıyor olabilir. Çünkü en azından 5.vites de daha fazla basması lazım yani istenilenden birazdaha fazla basar 5.viteste. Bence senin basınç kaçağın var, yada wg arızalı.
Sanırım öyle akınım. Valla EVC iptaliyle başlıcam işe. İnşallah sorun yoktur.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
cem bi 100-200km hızlanması yapsana bana sonucu söyle. Hani arada ne denli fark var onu görürüz.
evc ile sıkıntı balizz kim oynadıki onun ayarları ile güzeldi B modda çok keyifliydi![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Şanzımanı yaparken aküyü çok sök tak yaptık. Elledikte o sırada ayar yapayım derken a-b mod bi *** kalmadı. Ellemez olaydım.
gc8ler kac kılo tam olarak?stock bı gc8 kac kılo ona gore bende kendı arabamla ılgılı olarak senınkını kıyaslayıp tahmınde bulunabılırım
tarkan bende 6 ncı saniyeden 22 nci saniyeye kadar ölçtüm 100 200
yani 16 saniye ki sen su halini bırak o VF35 li bile e39 m5 ile zor yürür
evcs i sök at bir dene bakalım sulhi nin dedigi gibi belki WG bozuk
evcs te her vites bitirip kaydetmen gerekiyor galiba ayarı biraz zor olması lazım yeni tip bişilere gecersen daha iyi olur
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
2 kişi bavul vs.. çok iyi hızlanmış kardeşim ..araban yüklü değil millet ne zannediyo ya..Sorun varmış vs diyenler bi yola çıksın bakalım denesin hele kaç çıkaracak.. O ağırlıkta bu specde wrx daha naapsın.. Stock evo mr videolarına bi bakın 17 lerde ..
Tago maşallah kardeşim sorun morun arama ..Subo deyince millet alıştı dolu arabaların kadranlarına gidişine s..
Dünden beri neredeyse her marka aracın 100-200 tako videosunu izledim. Valla çıkan sonuç bu araç bu halinle kötü yürümemiş. Tek sorunum basıncın olmaması. Onu halledersem hatta stok cont. 0.8 bar basacak hale getircem ve öylede video çekeceğimki stokta ne olması gerektiğini herkes görsün.
Bu arada 335i nin stok halde 100-200km hızlanması 12.5 sn ler civarında. Belki fikir olur diye belirtiyorum. Bu araç şuan 200hp civarında, yani stok 218 hp olduğunu düşünürsk %10 kaybım var... 200hp civarında ve 1400kg araçların 100-200km hızlanmasını merakla bekliyorum.
Sorunumu bulmama yardımcı olmak amaçlı fikir veren vede objektif gözle videoyu değerlendiren arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)