Seyredemiyorum videoyu ama 330d'ye uçak motoru swapla 355'i geçemezsin yaa. Zaten geçsen kaç yazar 355'de o ses o karizma varkeeeeeeeeeeeen aaahhh aaaahhh.
Seyredemiyorum videoyu ama 330d'ye uçak motoru swapla 355'i geçemezsin yaa. Zaten geçsen kaç yazar 355'de o ses o karizma varkeeeeeeeeeeeen aaahhh aaaahhh.
BMW'den Sorumlu Devlet Bakanı
Yawrum benim beeYouTube - Ferrari F355 NICE SOUND!!!
coure sportivo...
bırak 330d chıplıyı 335d chıplı bıle zor tutunur 355e bana gore...e92 daha mantıklı tercıh orası ayrı..
f355 spider efsanedir ya caddede dolaşanların hepsinin plakasını ezberlemiştik bir dönem
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
oeehh ben de bişey var sandımferro hiç de kopamıyor gibi değil, eleman araba tam devirlenmeden vites atıyor. allah bilir bmw dip gaz gidiyodur asıl
ikincisi adam kopmak istese ne yazar, etraf tır kaynıyor bi sağda bi solda. zaten iki şeritli yol, ki ferrari kullanıcıları arabalarına hassastırlar zaten, o yolda o trafikte zorlamak istememiştir haklı olarak. diğer taraftan ferrari'm olacak, o yolda bmw'nin biri bana artistik yapıcak, s*klemem bile valla. geçsin gitsin patlasın bi yerde i**etor, banane
![]()
Some cars are for boys and the others for real men only.
"M3 drivers have no friends."
işin aslı şu bmw ci gençler kendi kendileriyle eğlenmişler.. adam onları pek kaale almamış.. aynı olay forumda da yaşanmıyor mu?![]()
Bence ferrari biyerde baya asılmış BMW dipgaz gidiyor ama şaşırmamak gerek beygir araba sattırır tork böle madara eder![]()
Soner oha yani amma abarttınız yok Ferrari kaale almamış yok basmamış siz hangi browserdan izliyosunu videoyu ben de ordan bakayım bari böyle olmicakAdam resmen önündeki tırın kıçına yapışmış arkadaki BMW nin baskısından tırın sağa geçmesini sabırsızlıkla bekliyor ki asılsın gaza. Ki nitekim öyle de oluyor. Adam tır sağa atar atmaz yapıştırıyor. Ferrarinin devir çevirişini egzoz sesini motor sesini de mi duymuyorsunuz anlamıyorum ki
Bence Ferrariye göre 4 kapı dizel bi BMw bence yine de çok çok iyi tutunmuş. Normalde Ferrarinin direk aça aça kopması lazım dimi ne de olsa o bir Ferrari
Ben acaba farklı bi video mu izliyorum anlamadım sizin yüzünüzden paranoya oldum![]()
adı ferrrari olunca ne ouyor nasıl olsa %99 muz alamıyor bari gidip bir bmw sahip olmak daha mantıkı bu arada m5&m6 ya top speed de kafa tutacak suan piyasada kac adet ferrari modeli var merak ettim![]()
mert abinin lamboyla gazladğı video ya benziyor![]()
F355 Bi yerde Asılıyor sadece oda 16-18 saniye arası.ordada açıyor zaten.Rüzgar Tünelinden Sonrada Arkada kalıyor Bmw.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)