User Tag List

Sayfa 8/9 İlkİlk ... 6789 SonSon
163 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: 27 şubat izmir drag yarışı

m power_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Renç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracın Şanzuman Manual'mydi?

Tecrübe olmuş yahu.
    Bi dahaki sefere daha hazırlıklı gelir arkadaş.
    renç akhisar noldu kardeşim yahu ne zaman drag adnanla beraberdik bugün pazara onun araçta hazır akhisar olsa neşe olacak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı m power_35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    renç akhisar noldu kardeşim yahu ne zaman drag adnanla beraberdik bugün pazara onun araçta hazır akhisar olsa neşe olacak
    az daha var aga.
    özeniyoruz biraz. Haber edicem
    Alıntı Mfactory Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Torque = Acceleration. Torque is your best friend.

bladerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı üntar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alper benım yarısdan önce otobanda basıma gelenlerı bılmıyormusun? o araba arıza yapmasaydı ınan 300 de benı yakalayamazdın... hıc merak etmedınmı o araba kalkerken nıye duman atıyo? neyse zaten 500 km yol geldık erkan usta gırmeyelım dedi. ben gır abı kırılırsa kırılsın dedım. ust kapagımı ben pistte 30 dkka ugrastım. mustafa abide eray da bladerk erkutta saolsunlar cok yardım ettıler. hee gecıldık gecemedık eyvallah tebrık ederım. + benım krank 89 deil kardeşim. 1,8 bnm arabam. özgunede sorabılırsın.
    üntarın vti da ciddi bi sorun vardı ki adam duman basa basa yine de girdi yarıştı sorun ne dedim subaplarda sanırım sıkıştırma kaybımız var dedi müdahale şansı da yoktu yoksa hepimiz seferber olurduk zaten ki o araba ilk si la denedi aralarındaki mesafeyi görünce araban çok kötü durumda dedim mehmet bişey olmaz kanka zaten üzerindeki egzden de sıkıldım kırılana kadar devam etsin dedi geçmiş olsun adam o halde yarıştan çekilmedi tebtik ettim oraya kadar gelen insan çekilmeyi istemiyo geçen yarış ben de aynını yapmıştım 3 e 3geçmedi geçildik yne de yarıştık çünkü bi de bizim tarantino 1.4 le 2 ketagori üste girdik mehmet pek kullanamsa da ikinci kalkışta üklü yarış pisti yazısını finish zannederek frene asıldı ve geçilmiş sayıldı ki videosu varsa birinde koysun alakası yoktu bi yarşmacı birifingiyle bu sorun da çözülebilridi şurası finish ışıklar şu şekilde işliycek şu bayrak kalarsa devam etmeyin şeklinde 15 dakika sürer bi brifing çok değil
    eleştiriceğim diğer bi konu bu yarış hacme göre de olsa seeding şart kuraya göre eşleşmeyle yarışmanın zevki kaçıyo 11 tane araç varsa hepsini süresine göre eşleşmesi gerekir ki crx e çok iyi yürüyen bi 106 geldi civic si a üntar vti gibi alakasız araçlar o adamlara da şans tanınmalı bence
    diğer kafama takılan şey de flexi cam uygulaması gerçekten kurallara uygun muydu da civicler ve astra o şekilde girebiliyo merak ettim iritaz edenlere flexi cam serbert denmiş nerede yazıyo bu kural görmek isterim ya hepimiz fleksi yapalım ya kimsede olmasın bu kadar basit 31 nolu yarşmacı eray yine kupa aldın ya harbi tebrikler

bu arada bi yarış 340m olsa da süreli sistem yapılması mümkündür yarışmayla ilgili kişiler biraz dikkate alırsa sevinirim
    ECUTECH İstanbul

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    flexi ne la cahil

bu arada mustafa kankam kaç yarış oldu artık sizde tecrübe kazandınız eğer direk sen ilgileniyorsan organizasyonla işi biraz daha toparlamak gerekiyor artık sistemini oturtmalısın kanka tabi benim nacizane görüşüm

pejocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selam Herkese,

Ben SC li M3 n sahibi , ilk olarak organizasyon sevkli gecti katilim guzeldi ilk kez orda bulundum ama bir kac biseye deyinmek istiyorum , biz oraya Turkiyenin bir cok yerinden katilicimci geliyoz uzun emekler ye yollar kat edilerek ama daha fazlasini hak ediyoruz orda o kadar cok iyi arac vardiki belki pist in azizliginden cogu arac gercek performaslarini gosteremiyor, dunya standartinda 400 metre olup tam finish gectiktinden sonra en az +300-400 metre daha olmaliki tam son ana kadar basila bilmeli bazi araclar daha finish gecmeden fren e basiyo hemen ordaki viraji alabilmek icin , ve finish i ordaki bayrak sallayarak insanlarin deil elektronik otomatik olarak belirlenmeli , ve en ciddi sorun pist in kisa olmasi ve digeride ilk kalkisin hafif virajli olmasi , o kadar az bile viraj olmasi bile bir cok kisiyi etkilediginden eminim.. ve bi diger detayda yaristigimiz mesafenin drag asfalti olmadigi , ciddi gercek hafif yumusak hani parmaginizi bastiginizda asfalta hafifcene icine gocer o asfaltdan gerekli arabalarin adam gibi tutunabilmesi icin ve bi diger eksikde lastik isitma bolumu o bolumunde az su ile takviyeli olmasi sart ve bunun eksikligi de buyuk kayip .. gercekden o kadar yolu kat edip gelip belirli bi ucretler odenip yarisa katilip bedeli bu olmamali daha fazlasini hak ettgimize inaniyorum , gercekden tam donanimli bir drag pistine ihtiyacimiz oldugu kesin ama en onemlisi adam gibi asfalt da .. yaristigimiz asfalt o kadar kotuki aracim 1-2 ve 3. vites basi dahil olmak uzere surekli sardi , 3 sefer kalkmama ragmen herseyi denedim ama sonuc hep ayni oldu ,disarda bile bu kadar kotu bi asfalt yok.. asil dogrusu tabi o kadar gucun adam gibi slip lastikle yarismamiz gerektigi ..

bu arada yarisa girmem icin bana gazi veren herkese tsk , guzel ve sevkli bi deneyim oldu benim icin, aracim zaten Drag icin deil Roll racing lerde daha iyi sonuc verecegi kesindir.. daha zaten bir cok forum u takip etmeme ragmen SC M3 le 400 metre derece yada yaris yapanina daha adam gibi rastlamadim yurt disindaki forumlari takip ettigim kadariyle..

Burdan da en son ERICS ustamin eline saglik , dertsiz tasasiz bir kit kurulumu yapti uzun zamandirda sorunsuz sekilde biniyoruz, yarisa gelirken otobandada 342km gorduk Untarim onuda video aldi , en kisa zamanda onuda koyucaz insallah

Saygilarimla,

Egemen Comertoglu
    bu yazdıklarında emin ol ki haklısın ....fakat türkiye şartlarında futboldan başka bir şeyi spor olarak görmeyen bize serseri gözüyle bakan devletimizden o pisti kapatmadığı için bence şükretmeliyiz....biz gaziantepliyiz ve siz orda yarışırken bizim burda içimiz gidiyor, yol o kadar uzak ki maddiyatı bir kenara atalım canımız çıkıyor yollarda ....keşke bizimde pistimiz olsada s şeklinde olsa ....kıymetini bilin....YILMAZ DOĞAN

DaRkNeSs- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selam Herkese,

Ben SC li M3 n sahibi , ilk olarak organizasyon sevkli gecti katilim guzeldi ilk kez orda bulundum ama bir kac biseye deyinmek istiyorum , biz oraya Turkiyenin bir cok yerinden katilicimci geliyoz uzun emekler ye yollar kat edilerek ama daha fazlasini hak ediyoruz orda o kadar cok iyi arac vardiki belki pist in azizliginden cogu arac gercek performaslarini gosteremiyor, dunya standartinda 400 metre olup tam finish gectiktinden sonra en az +300-400 metre daha olmaliki tam son ana kadar basila bilmeli bazi araclar daha finish gecmeden fren e basiyo hemen ordaki viraji alabilmek icin , ve finish i ordaki bayrak sallayarak insanlarin deil elektronik otomatik olarak belirlenmeli , ve en ciddi sorun pist in kisa olmasi ve digeride ilk kalkisin hafif virajli olmasi , o kadar az bile viraj olmasi bile bir cok kisiyi etkilediginden eminim.. ve bi diger detayda yaristigimiz mesafenin drag asfalti olmadigi , ciddi gercek hafif yumusak hani parmaginizi bastiginizda asfalta hafifcene icine gocer o asfaltdan gerekli arabalarin adam gibi tutunabilmesi icin ve bi diger eksikde lastik isitma bolumu o bolumunde az su ile takviyeli olmasi sart ve bunun eksikligi de buyuk kayip .. gercekden o kadar yolu kat edip gelip belirli bi ucretler odenip yarisa katilip bedeli bu olmamali daha fazlasini hak ettgimize inaniyorum , gercekden tam donanimli bir drag pistine ihtiyacimiz oldugu kesin ama en onemlisi adam gibi asfalt da .. yaristigimiz asfalt o kadar kotuki aracim 1-2 ve 3. vites basi dahil olmak uzere surekli sardi , 3 sefer kalkmama ragmen herseyi denedim ama sonuc hep ayni oldu ,disarda bile bu kadar kotu bi asfalt yok.. asil dogrusu tabi o kadar gucun adam gibi slip lastikle yarismamiz gerektigi ..

bu arada yarisa girmem icin bana gazi veren herkese tsk , guzel ve sevkli bi deneyim oldu benim icin, aracim zaten Drag icin deil Roll racing lerde daha iyi sonuc verecegi kesindir.. daha zaten bir cok forum u takip etmeme ragmen SC M3 le 400 metre derece yada yaris yapanina daha adam gibi rastlamadim yurt disindaki forumlari takip ettigim kadariyle..

Burdan da en son ERICS ustamin eline saglik , dertsiz tasasiz bir kit kurulumu yapti uzun zamandirda sorunsuz sekilde biniyoruz, yarisa gelirken otobandada 342km gorduk Untarim onuda video aldi , en kisa zamanda onuda koyucaz insallah

Saygilarimla,

Egemen Comertoglu

yazdıklarınız tabi ki doğru bende 400 metre yarış olsun isterim inanın pistin sahibine çok defa iletildi bunlar projelendirildi mailyeti çıkarıldı herşey pist sahibinin insiyatifinden olduğu için yapılacak pek bişey yok.
    ümit bey biraz kendi deneyerek iş yapan birisi yani bazı şeyleri kendi görmesi lazım başkasının söylemiyle tavsiyesiyle karar vermiyor. bizde elimizdekini en iyi şekilde değerlendiriyoruz
    biraz komik bi söylem olcak ama bunu bulamayanlar da var şuanda türkiyede yapılan tek drag yarışı bu geliştirmek tabiki mümkün

bu arada sizin dediğiniz tarzda bi pist türkiyede yok malesef keşke olsa ama bu sefer de vht serilmiş pistte çok araba aktarma kıracaktır

gsi_club - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alp36 pejonun masallahi var.

speed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alp esti resmen...çok güzel olmuş araban alp allah nazardan saklasın...tuncerin vti yine klasını konuşturdu...bir üst sınıfta çok ciddi iş çıkardı.....ki slick bile yoktu....mehmet porche ile resmen esti....gtr girince acaba dedik ama endişemiz yersiz çıktı..... maşallah allah nazardan saklasın....aynen devam mehmet.....bu sene o kategoride tüm kupaları süpürüceksin galiba ))))...tüm yarışan arkadaşlara ayrıca teşekkür yapımda yönetimde emeği geçen herkeze teşekkürler...çok güzel bir yarış izledik....

Efvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursoytam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kendimi 0 dan kaldırır ken video mu hiç izlememiş tim çok kötü kaldırmışım izmir den aldığım opet benzini beni mahfetti ama bahane yok inşallah bi daha sefere..

alper i tebrik ederim arabası gırtlak dolu çok ta iyi gidiyor, bende sadece kısa çip colombo var günlük lastik lerimle kalktım 2. olduk egzantriklere güç verecez egzantrik için yazılım yapıcaz bide klimayı bare sökeyim yarışa gelirken
    Sana helal olsun kardeşim orda da demiştim burda da diyorum gerçekten zevkle izledim ustanında seninde ellerine sağlık o speclerle çok çok iddalı yürüdün...
    BRO TUNE-R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sulhi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pekı bursadan gelen EG kasanın vıdeoları yokmu cem ustanın arabası..
    Abi ben youtube elimdekileri ekledim orda var linkten bakabilirsiniz çektiklerime.

http://www.youtube.com/results?searc...bilenomer&aq=f
    BRO TUNE-R

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    giden gören arkadaslar bursadan gelen b16 makinanın iyi oldugunu söyledi...

alp36(alper) kardesim 10numara insan Antalyalıyım ama onun kazanmasına üzülmedim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Efvtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sana helal olsun kardeşim orda da demiştim burda da diyorum gerçekten zevkle izledim ustanında seninde ellerine sağlık o speclerle çok çok iddalı yürüdün...
    eyvallah kardeşim sağolasın...inan ki arabam o gün egzantriksiz halim gibi yürüdü en son aldığım benzin beni yaktı ama sıkıntı yok inşallah bütün sezon boyunca hiç kaçırmadan yarışmaya devam edicem.. şampiyonluk benimdir bnm olucak başka söz yok
    Dr.Ecu AntaLya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    giden gören arkadaslar bursadan gelen b16 makinanın iyi oldugunu söyledi...

alp36(alper) kardesim 10numara insan Antalyalıyım ama onun kazanmasına üzülmedim.
    efe sende yapsana bi b16 eg kasaya görelim
    Dr.Ecu AntaLya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tüm yarışmacı arkadaşları tebrik ederim

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    efe sende yapsana bi b16 eg kasaya görelim
    askerlik çıktı bıro bi başka bahara karşılaşırız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eyvallah kardeşim sağolasın...inan ki arabam o gün egzantriksiz halim gibi yürüdü en son aldığım benzin beni yaktı ama sıkıntı yok inşallah bütün sezon boyunca hiç kaçırmadan yarışmaya devam edicem.. şampiyonluk benimdir bnm olucak başka söz yok
    Hadi bakalım inş. Allah gönlüne göre versin kardeşim...Olur öle şeyler takma kafana bi dahaki yarışta giderirsin ama tavsiyem güzel bi lastik al ya yada ben sana bursadan bulayım f3 filan bişi araştırayım.vardı bi abimde sanırım.
    BRO TUNE-R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dou_corolla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    M3 kalkamadi mı yoksa ibiza çokmu hızlı :s
    Kırmızı bayrağın kalktığı noktada asfaltı tutmaya başlıyordu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Videolar için emeğinize sağlık.

tarantino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    YouTube - Vtec vs Vtec İzmir Ülkü yarış pisti 27 Şubat 2010

bu videoda hangi araç geçmiş arkadaşlar bi yrumlarınızı alabilirmiyim lütfen!!!!!!
    HONDA OEM PARTS
    MESSENGER:mehmet cetin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)