daha once kalktıgın araclar nelerdı?
Printable View
daha once kalktıgın araclar nelerdı?
b>m zhuahuzuhhuauhauhhua
helal olsun eray sana maşALLAH.bmw leri cidden yürütüyosun.
araba b16 dır bursada turbocu cem yapmıstır
olm bunun içinmi gönderdik seni oraya :D:D:D
eg b16dır b20 değil :)
strokersız o güçler alınabiliyormu ya?bravo valla
[QUOTE=EKEray;2084988]her nekadar adil bir yarış olmasada tebrik ederim...
pislik vtec 750kg 260hp lerdedir :)
bu araba b20 deyil ve 800kg dur. ve 260 hp deyildir.
bunun üstünde b16 vardır.
arabayi biz yaptık.....
Neden b20 olduguna ınanmak ıstıyorsunuz anlamadım ben güzel yuklenen b16a2 gayette yürür bende toplanırken dükkandaydım hatta cem abıyede dedım abı resımlerını cekelım sonra b20 k20 f20 derler dıye aracın b16 oldguuna ınanmıyan varsa gelır bursaya burda tekrar dener sonra gozlerı önünde motor da gösterilir herşeyi hala stroket kıt var dıyen varsa ben dahada bırsey demıyorum gelın gorun dıyorum
b16 blok ok ama silindirler vs. vs. stroker ile ancak o güçler çıkar diye düşünüyorum bende.
fiber vs yasak degilmiydi; 800kg nasil yarisiyor?
m20 king izmir şovunu başarıyla tamamladı :Dtebrikler 2.lik için :icon_tup:
eray guzel kalkıs yapmıssın kardesım
cem ustayı da tebrik edıyorum emeğinin karsılıgını almıs.
bu aracı yapan kısıler ne yaptıysa solerler b16 dır arac bende yapımında bulundum ayarınıda
şükrü abımız(1jz) yapıyor oda gereklı bılgılerı vermıs zate
1.cisi zaten 1600 de yarısamadı yarıssa zaten 1 ıncı olurdu onunda tek nedenı fıberı ve plexi glas camı olmasıydı zaten 2000cc+üstü yarıstı haksızlık falanda olmadı stroker kit yok dıyorum ben hala ve bununda sonuna kadar arkasındayım bursa ıstanbul arası 2 saat gelın deneyın sonra motorun istediginiz yerıne bakın 1600cc olduugnu sızde goruceksınız
ya arkadaslar kim kimi elyerek bu yarıs oldu bilen varmıdır
Ulan mübarek arabayı kimin yaptığı belli değil mi? Her kafadan bi ses, herkes araba bizim, biz yaptık diyor : ) . . .
2 aracada maşallah