oowwwww atar gider .comm
bu iş burda bitmez rövansa varım diyor erayyy
bende gelirim lan iskender kebap
Printable View
oowwwww atar gider .comm
bu iş burda bitmez rövansa varım diyor erayyy
bende gelirim lan iskender kebap
evet bütün mpower cıları bekliyoruz bursa çıkartması yapmamız lazım grurum incindi beyler :D
Sarı aracın sahıbıyle cem abının arası ıyı olmadıgı için öyle söylemis sana bence keske araç sahibinin kendısıne sorsaydınız daha dogru olurdu buyrun gelın bursaya beklerız tekrar deneriz yanlız aracınıza ekleme yapmayın o günkü şeylerle gelin sizi standart bloklu b16a2 geçti ve dedikleri speclerın bende sonuna kadar arkasındayım hiç inanmassanız dükkanda komple söktürüp bakın bloga krank a vs. ama sunu bılın baksanızda bakmasanızda yazdıkları speclerden basşa bırsey yok
'^'yoksa beni o şekilde gelip arkadan geçmesi zor standart b16 blok ile o işleri geçin :)
''
zor olabılır ama ımkansız değil...!
yıl 2011 eray cidden çok sakin kalmıs :D
araçlara maşallah
peki bende aracı komple boşaltıp gelicem motora extra bişey yapmadan en kısa zamanda mart ayı içinde bir bursa çıkartması yaparız güzel bir gün olur inş. :)
Olur her zaman beklerız çayımızı kahvemizi içip sohbette ederiz konunun baslıgını degıstırırsenız cok daha ıyı olur bu arada geldıgınızde eger sıkıntısı olmazsa pislik lede denersiniz o gerçek b20 ;)
bak yine yanlış anlamayın ben orda bu pislik b20mi dedim evet dediler ve bunu 1 kişi değil 10 kişi 20 kişi varken sölendi bayada bir muhabeti geçti yani kafamdan uydurmuyorum.
tabiki geldiğimde tek araba değil hızlı olan bütün araçlar gelsinki bol denemeli bir gece olsun
erayy sen nee yaptın hacıııı :D
arkadaşlar kımse yanlıs anlamasın bunlar benım şahsi yorumlarımdı denenır yada denenmez ona ben karısamam dostluk çerçevesinde bütün araçlara maşsallah dıyorum (şahsi düşüncelerim sadece)
benim anlamadığım h22 swaplı olana bile kaç boy attı bu B16 ne var bu b16 da hadi beni geçtim h22 yi nası geçiyo ?
kırmızı eg b16 nın sahıbının bıseyden haberı yok sız denemeye gelıyosunuz:D cilver engın bırak araba sahıbı cem bu konuyla o ilgilensin laf olsun dye yazmanın bı anlamı yok . b20 pislik denınen arac bana aittı sımdı satmıs bulunmaktayım su an o motor mavı eg kasaya konuldu.eray kardes 3,25 atmosferik o aracı gecmen zor oldugunu dusunuyorum.bence gezmeye gel ama denemeye gelme:) turbo 3,25 i 400 mt. b20 eg ıle gecmiştu 1 jz nıcklı sukru abı bu kadarda hafif diildi.
pardon abi kusura bakmayın amacımı aşan sekılde konustuysam özür dilerim kendi şahsı dusuncelerım bunlar kımse kusura bakmasın
ben hangi aracın nekadar iyi gittiğini biliyorum zaten hem gezmiş oluruz hemde gazlamış oluruz sen organize et adem hem b20 hemde b16 gelsin bir taşta 2 japon vururuz belki :)
Eray nos tüpünü alacak mısın hala bende duruyor :D:D
Şaka bir yana keyifli denemeler olur.
üfürmek lazım ilk fırsatta alayım abi yoksa geçemeyiz :D
eray balata spreyımı basıyorsun emmeyee :D
okey sana haber etcem adem tmm adem :D