+2011 bende tam bunu merak etmiştim
eraya maşallah çok iyi kaldırmış eg ye de maşallah baya kişinin emeği geçmiş demekki ne diyelim
Printable View
stok vti ve 100shot wet esittir 260hp :D
Eray iyi kalktım dedıgın vıdeoda adam senden 1 sn sonra kalkmış avansmı verdı sana:) maşallah kankı:)
BIRI ORTAYA BIRSEY ATIYOR ISTE BUTUN DRAGLARDA OLUYOR ARABANIN HP Sİ ÖLCÜLMEDİ HİÇ DYNOYA CIKMADI AMA ŞİMDİ TOLL=stok vti ve 100shot wet esittir 260hp
Techturkey.com Post 42
YAZMIS YAKINDA TURBOYDU DERLERSE HİÇ ŞAŞIRMAM BEN :D
eray sen yanla 0 çiz kanka:D
bütün hondalara saplıcam diyodun bi zamanlar ama bi honda çıktı sapladı nodüüüüüüü:D
bencede 260 hp olayı sallama zaten önemli olan beygir gücü değil yere ne kadar güzel vurdugundur şahsi görüşüm
Demek biraz daha kurcalasak araba 1.6 ies çıkacak :D Eray olm daha fazla karıştırma yok stroker yok 260 hp diye bence:D
260hp nerden çikdi, olsa olsa 210hp olur.
kimin söyledıgı bellı degıl ama ortaya bırı sallamış işte 260 dıye öyle bısey yok bu beygırler pazarda satılmıyo :D
bu beygırler pazarda satılmıyo
+1
eray senin araban 316 mı kardeş ? b16 b20 ye takıldın bu kadar....
kardeşim sıkıntı hacim de değil benim için b13 olsun sıkıntı yok problem 800kg olması ;) ben orda arkadaşa sordum üstat motor ne biri dedi (SARI OLAN) h22 swap biri dedi (KIRMIZI OLAN) b20 swap götümden element uydurmuyorum araç sahibinin söylediği şeyi söliyorum. 2 eg kalkış yaptı ve kırmızı sarı yı geçti bende e36 3.25i geçtim kırmızı ile eşleştik 1.lik kalkışı için kalkmadan önce geçen muhabetler bunlar kırmızı eg sarı ya dediki benim senden 20-25hp fazlam vardır. 260hp çok yazmışım 250hp falan dır :) yoksa beni o şekilde gelip arkadan geçmesi zor standart b16 blok ile o işleri geçin :)
diğer konu 2litre kategorisindeydim ama hepsini zaten geçiceğim için 2500cc kategorisine attılar orda yarışsaydım eğlenceli olcaktı harbiden ama bi adi şikayet etmiş :D
325 e36 vs 325 e30
http://www.facebook.com/video/video....if_t=video_tag
ha bu arada ilk fırsatta araç sahibi ile görüşeyim bu yarış burda kalmasın bursa yakın hem güzel bi drag org hemde roling ortamı yaparız artık bursa da hazırlıklı olun :)