bende sana sız 1. kornada baslayın. ben keyfım gelırse 3. de baslar gelırım bye bye yaparımmı desem ne desem![]()
S13 S14 ü gecebiliyormu stock olarak
eger gecemiyorsa hafif modlu bi 106 cok rahat gecer s13ü 180-200lere kadar stock 106 ise cok yakın olurlar.
stok s13 stok s14 u ikiside duzgunse camurluk farkıyla falan gecior neyse tunay guldurdun bizideeedediğim gibi bulunacak bir 106 konulacak videosu biticek bu konu ama amac bilgi edinmek deilde birbirine hava atmaksa daha cok uzar ve amacsız olur biz denedik ve stok s13 le 106 nın şansı yok cok extreme bişi olmazssa bu arada isim verip 106sı dediğin araba hala 5. enjektorle falan yuruyor
keske ankarada olsaydında deneme sansımız olsaydı
![]()
bılmıyorumda artık bu ankara tunerlarının stock arabaları bıle bırer f16 bırer mıg25 edaıyla yollarda seyredıyorlar... baskasının aracı benı baglamaz... full yuklu bı 106 stock s13 ve s14 u rahatca gecer.bu s13 ler felan cıdden bu kadar saglam yuruyorsalar bende denemek ısterım...
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
istanbulun 106 ları yuruo ankaranınkıler yurumuo![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
tamam varsa 106 ankda arkadaşınız ulaşın deneyelim, vtec veya typer da olur ordan baz alarak bi karar veririsiniz, vtecle veya 206la video koyucam ama arkım oldugu için yine bi şey dersiniz, sizin tanıdıgınızın arabası olsun
yok yok ben 106 felan gectım typerdanda gectım. ayarlarım bıtınce kısmetse bı ankaraya gelıcem. deneyelım stock s13 f16 nızla
stp nıe kendı reklamını yapısun ben anlamadımkı...???
konu 106 ve s13...ha sen ayarların bıtınce yıne gel bulusalım dısıne gore bırını buluruz...oke??
Tunay noldu zorunamı gıttı? reklama ıhtıyacım yok be cnm arabamı bılen zaten bılıyor... stıll do.. yenı tunerlardan sandın sanırım. ama eskıyı bı kurcala..
benım nıe zoruma gıtsın kı yaw???? yurusun kardes araban hatta ucsun benı baglamaz ılgılendırmez zorumada hıc gıtmez...ben sana konunu hangı arabalar uzuerıne oldugun hatırlattım...sen ucmus gıdıyosun yok ben gelıyım sız gelın yok dynoya gırelım....bence sen bı dusa gır rahatla...cok dolmussun...
kusura bakma ama ben baskaları gıbı muhatap olmamayı susmayı tercıh etmıyorum.. ankara tayfası sagolsunlar her arabayı gecıyorlar. yok onu rahat gecerız yok 106 kesınlıkle rakıp degıl yok o yok bu.. bend emade okdar ıyısınız sızden 200cc az hacımlı turbo bı araba ıle deneyelım dıyorum bumu kotu oldu. bumu reklam oldu.. neyse genelın yaptıgına uyup muhatap olmamak lazım....
yaw anlamıyon kardes sen wallaha yaw...madem yuzyılların modıfıyecısısın bul bıtane deneyelım...ayrıca sende gel arabanı bıtır gel...sanada buluruz senın sınıfında 1.6 turbo merak etme daha yazma bısey..araba bul oke?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)