spec c gercek degıl sanırım 2.5 spec c yok dıye bılıyorum
bıde basınclar ney merak ettım
masallh ıkısınede
spec c gercek degıl sanırım 2.5 spec c yok dıye bılıyorum
bıde basınclar ney merak ettım
masallh ıkısınede
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
ikiside 1.8 basıyor diye biliyorum audi full sökük yani ciddi anlamda sökük gogus falanda yok arabada,artı anıl abi 90 nos bastım dedi...
sökük hali kantarda 1240 kg çıkmış..
dosthane bir yarış oldu anıl abiye ve izlen'e başarılar![]()
sen bencede yazma dostum forumlara çünkü kimseyi tanımıyorsun anladığım kadarıyla...diğer aracı hazırlayan arkadaşlarda bu piyasada özellikle subaru piyasasında sağlam yürüyen arabaların hepsinde imzası olan insanlar...ondanda öte dostlarımız bizim...
tebriğin içinde teşekkür ederimm....
0-400 = 10.4sn.
AUDİ QUATTRO & 1.8t gt3582R+HALTECH ECU+NOS+ECUFAST =
E39 ///M5
AUDİ S3 8L
audi 80 de rs2 havası var
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
araçlara kocaman maşallah. ikiside mermi gibi.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
Imali bir laf heralde ama kimsin bilmedigim icin birsey diyemiyorum, audi de zannedersin izmitte yapiliyor? Sahin mi bu?sen bence yazmamaya devam et forumlara yazinca da bos yaziyorsun zaten bosa yazma.
Anil abi her ne kadar istemesede, ben birde nossuz deneme taraftariyim, tamam biri 1.8 oburu 2.5 ama aradada cok net 350kg fark var, biri yaris arabasi biri gunluk araba, 90 shot cokta birseyi degistirmez esas olcu oyle cikar. Yine gecebilir ama esas audi icinde sti icinde olcu tam olarak cikar. Zati 90 shot 4 silndir arabada bu turbolarda anca sogutur oyle ahim sahim fark ettirmez. bu tarz bir tarafta nos olan arabalari denerken bir noslu birde nossuz denemek lazim tam bir olcu cikarabilmek icin.
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)