maşALLAH diyemedik fotoğrafı görünce ALLAH kaza bela vermesin.
maşALLAH diyemedik fotoğrafı görünce ALLAH kaza bela vermesin.
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
Çok iyi indiriyor kadranı özellikle 200 den sonra. Bu arada OPET ten uzak durun. Ben RS e yazılım attıktan sonra Opetten depoyu fullettim otobana çıktım teste araba 130 km ile giderken istop etmiştiSonra binbir cambazlıkla arabayı sağa çektim tekrar çalıştırdım tekrar çıktım bir 10 km sonra tekrar istop etti
En sonunda sokarım böyle benzine diyip en yakın servise çektirip depoyu boşalttırmıştım.
Aman opetin benzinine dikkat.
Videodaki ilk hizlanma bayir asagi olabilirmi,typerdan anlamam ama su parcalarla olsun235 yada bikac hp daha olsun bayir yukari boyle gidicek,kimse tabiki beni inandirmak zorunda deil ama ciddi sacma geldi
Team PAŞAOĞLU
masallah kazasız belasız
bayır yukarı değil zaten yolu bilenler bilir mudanya kavşağından sonra görükleye giderken düz gibi duran lakin çıtırdan yukarı eğimi olan bi yol dediğim gibi arabanın satışı için bir arkadaşla videodan önce konuştuk sözleştik zaten tamamen hatıra amaçlı.
Bu arada typerlarda zaten 1-2-3 ben yokuş aşağı yokuş yukarı çok fark yaratacağını düşünmüyorum yaw. 5ten sonra dediğiniz gibi avantaj yaratır ama yokuş farkı.
ps:öle dağ tepe tırmanıyorum gibi algılanmasın lütfen.
no car no fakin fuel
hiç sorma video çekerken dikkat edemedim sonra izlerken gördüm ara ara vurmuş Allah'tan bi sıkıntı yaratmadı.Pistonlu haliyle alakası yok şu videonun orjinale döndükten sonra bi süre afalladım benm arabam niye yürümüyor die o haliyle şuanki videodan en az 3 saniye daha hızlıdır.2-3 nerdeyse hep sarıyor 4ü de bunun 2. vitesi gibi indiriyordu öle söliimbir daha typeR alırsam ilk yapıcağım şey piston almak olur heralde
![]()
no car no fakin fuel
kadran banada haddinden fazla hızlı geldi masallah diyelim...
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
yakup gerçekleri söle babali
o gece ben integra ile otobanda giderken sen geçtin yanımdan baya bi yokuş aşağı![]()
kerata seni
sahshahsa
jap 10 dan jap 11 e sevgilerle![]()
![]()
,
iyiymiş yaw maşallah
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
maşallah guzel ındırmıs
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)