Bu konu neden pisirilip sunuluyor anlamiyorum?
V-max in bu konu ile ilgisi yok,getiren arkadaslara sormsmiz gerek.
Sertac nickli uyenin Vmax ile alakasi yada organik hicbir bagi yoktur.bizi taniyan yada seven insanlardan biridir. Cesitli forumlara Videolar koyan,Evotech in Almanyada yaptigi otomobilleri takip eden biridir.yani mtm in de,AA ninda ,Evo nunda videolarini onun sayesinde izlemisimdir.Reklam yapma geregide yoktur.
Apaci lafi sakiz gibi oldu.yahu adam bana Apaci dese ne olur?o kimki yorum yapiyor?ha beyefendi demis ,ha apaci.tanimadigim kisilerimi ciddiye alicam?
Burada pahali yada ucuz otomobil kiyaslamasi yaomak cok yanlis.ozaman pahali ama cokda hizli gidemeyen otomobil basarisiz mi oluyor?
Adamin alis amaci belli.zaten spor araclarin uretim skalasi ve verileri yerini belli ediyor.yani vtec ile gti ayni sinifta ve benzer paralarda,yada pahali olan Turbo yada F430 gibi araclarda ayni.ama isin icine hardcore mod girince,degisiyor.
Ayrica o gece Civic ile hem benim S600tt hemde Turbo S roll yapti.hatta uzun uzun da muhabbet ettik.sahibi burada mi bilmiyorum.cok emek verdigini konustuk.motorlar ve genel olarak sohbet ettik 1 saat.yanilmiyorsam o gece bircok kisiyide gecmisti.
Turbofsi sitesindeki yazilanlar kisilerin sozleri.onlari kaale bile almiyorum.
Umarim anlatabilmisimdir.VMax in kimseyle isi yok,reklam verileceksede,yonetimin belirledigi kosullarda veririz.Vmax Evotech degildir.bizim sattigimiz 9 markanin birtanesi ve 4.cok giden markamiz.yani cok onemi yok.Evotech basarili olmasi guzel ama Vmax ayri bir olgu.
İstiyen arkadaslar,firmamiza yerinde gorebilir.kimseye rakip olmak yada cok satis derdimiz yok.lutfen ticari bakmayin...