Yahu bende iyi olur,donuste kuzu yeriz dedim ;)
Ben seni sen beni anladiysan zaten sorun yok.
Printable View
Yahu bende iyi olur,donuste kuzu yeriz dedim ;)
Ben seni sen beni anladiysan zaten sorun yok.
Techturkey böyledir işte her gece bir flame her gece bir eğlence:) Tekrardan hoş geldiniz aramıza.
Biz büyük bir aileyin daha da büyüyoruz:)
Adam liselimi yoksa ?
yaa yorum yapmıym dıyorumda dayanamıyorum ozgun artık bı destur ver bende hazırda beklemedeyım :D capssssssssss .. :D
Sadece Açıklama ,,,
Apaçi Konusu ,,
O gereksiz lafın açıklaması yapıldı !!! Islatıp ıslatıp sunulmasın artık!!!!
Burda kimse bu lafı savunamaz SAVUNDURTMAM !!!
Kime olursa olsun böyle bi hakaretin bizle alakasının olmadığını ve desteklemediğimizi anlattım...
TFSI sitesine gelince ordaki yine bu hakaretin arkasında kimse durmamıştır savunmamıştır...Hatta orada edeni bizzat tel.le arayıp özür yazısı istemişimdir...
O koyulan videodanda habersiz burda ortaya çıkane dek haberim yoktur zaten hemen kaldırttım !!! (umursamayan biri olsaydım kaldırtmazdım ) 1 lafla benim şirketim batmaz !!!!!!
Bu sitede benimde çok saygı duydugum yaşça büyük yada küçük kişiler var ....
Bu lafa sığınarak kimse kimseyi karalamasın !!!!
Burada şunu anlayamıyorum en sevmediğim şey neden para mevzusuna giriliyor !!!!
Senin paran var araban bu benim yok bu , ne alaka bu ne kendine güvensizlik !!!
Burda herkes EMEGİNİ yarıştırıyor!!! parasını yada birbirlerine *** atmalığını değil !!!
Kimi aracının sesini , kimi dış görümünü , kimi hızını gibi ...
Bu foruma üyelik denemelerim olmuştu önceden (firmamız olmadan önce) bir konuya yorum yazdığımda 1 kaç kendini bilmez (yanlış yazmışımdır yada doğru yazmışımdır) dalga geçer gibi yada tşaga alır gibi yorumlar yapmasından dolayı çıkmıştım ... Arkadaşlarımın ısrarıyla yeniden üye oldum hatta Özgün bey ve Cem beyede pm attım sponsorlukla alakalı , gizli kapaklıda olabilirdi üstü kapalı firma reklamıda yapabilirdim!!! ama etik olmazdı ... yanlış anlaşılmaması için bilgi istedim kendisi çok sagolsun haklı olarak nedenlerini sundu ...
Custom yazılımlarda 2-3 kişi bilip duymuşluğum vardır hard tune araçlarda Özgünün başarılı olduğunu biliyorum ve bu Tr ye içinde gurur verici bir olay !!!
Biz buraya Dost olalım birbirimizden bilgi yada eksiklerimizi tamamlayalım diye üye olduk Kavga küfür kıyamet gitsin diye değil !!!!!!!!!!
İstenilmiyorsakta çıkarız hiç sorun değil üstü kapalı imalı laf çarpıtmalarıyla kalp kırmaktan başka hiçbişey olmaz ......
Anlayışınız için Teşekkürler ,
Saygılarımla ,
Yılda ARSLAN
V-Max Tuning Genel Müdürü
olay vmax değilki :D olay sizde değilsinizki o veletlerin orda laf sölemesi kesinlikle Vmax e kimse laf atmıyor eleştirmiyor o videoda oodluğu için bu videonun üstüne konuşuluyor
şirketle uzaktan yakından alakası yoktur . ordaki kendini bilmezler yüzünden bu konu büyüdü yada yanındaki
"Burda herkes EMEGİNİ yarıştırıyor!!! parasını yada birbirlerine *** atmalığını değil !!!
Kimi aracının sesini kimi dış görümünü kimi hızını gibi ..."
bunu bazılarına anlatamıyorsun ondan dolayı sıkıntı oluyor malesef
kaçta olduğunu söyledim istediğin arabayıda getirmekde özgürsün buyur getir haNGİASİ NEreye çıkıyor görelim bak arkadaşım biz burda eyleniyoruz saksakcılar maksakcılar kimse kim ? sen neyin saksakcısısın? bu durumda ? abilerin konuşuyor burda güzel güzel sen acaba ciddi hızlı şekilde 360 a çıkan bir arabaya bindinmi çok merak ediyorum tereciye tere satma bence :)
Sertaç , ayrıyetten bu forum hakkında vatani bir suc olmadıkca hiçbir sey kanıt olarak sayılamaz print screeen kanıt değildir forum kurallarında ise uyelerin yaptığı hiçbirseyden techturkey sorumlu değildir der ve bunu sen kaul etmiş durumdasın ondan dolayı beni mahkemeye veririm gibi triplerle tehtid etme