yat uyu dostum ;)
Printable View
aboow konu fena alevlenmiş sakin arkadaşlar yaw :D:D:D
360 ystu hizlara cikmak degilde o hizlari koruyup,mukavemet etmek cok zor.
Tabi sizler 1000+ motorlari konusuyorsunyz ancak bu hizlarda aerodinami cok daha onemli.354 km hiz yaptigimda artik ruzgarin duvar oldugunu hissetmistim...
Sertac nedir ispatin anlamadim ama 360 yada ustu arac yok diyorsun?
Vay be,360+ hizlarin tartisildigi bir konu,yazarken bile heyecanli...
Gidelim tabi ankaraya,merak ederim oyle otomobilleri...
Almanyada eski model scirocco ya binmistim,20 yastan fazlaydi,100-200 8.4 sec mi neydi...
Yuzumdeki gulumseme 1 saat istemsiz sekilde devam etmisti!
Eee,ne zaman biniyoruz Supraya?birde yolda kuzu pirzola yeriz...
Mesaj nerde yahu benim cevap verdigim??? :(
Kendi kendine konysan deli gibi oldum...
997TT biz seninle sanırsam corvette forumda biraz tartışmıştık
Sen Ramazanın GTR ı (ben Ramazana deneme dememe ragmen) arızalı oldugu gece gecmiştin
Sonra benim civic ile denyelim senin poruşu deyince de denememiştin civicle mi denicem falan filan demiştin
Şimdi ne olduda bukadar çok apaçinin oldugu siteye geldin esiyorsun ?
Daha elit siteler var sizler için
Aslında o kadar zor birşey de yazmadım yahu kolay anlaşılsın diye ;)
Oz 360+ yapanlarla gel dedi bende kaç tane var merak ediyorum dedim olay bu ancak topu topu toplam 4 tane gösterebileceği 1 tanesini gördüğüm için komik oldu ;)
sanki bana 260 diyo e tabi 4 tane olcak 24 tane olsa zaten 360 ın bi ozelligi kalmaz o zamanda 460 dan bahsederiz ve yine 3-4 tane arac cıkar...senin elde etmek istedigin sonucu cozemedim
360 + Yı bi orjinal araçlarla yani lambo tarzı araçlarla yapmak var bide Kendi elin emeğinle yapmak var ;)
Miniks ne diyim sana?
Ne estiriyorum?neyden rahatsiz oldun?
Adam gibi yaziyor yada cevapliyorum.Oz ankaya gidelim,guzel olur dedi bende kabul ettim.
Seni tanimiyorum ki birlikte birsey yapayim.ramazan,alphan dan ulasti,dene,sorun olmaz diyince denedik.gectimse ne oldu?gecilseydim neolurdu?o gece 1 saat gazlandiysa,2 saatde muhabbet oldu.gerci ramazan gecti dedi,genelde gecmeyi seven bitiymis,orda oyle kaldi.2 sene oldu heralde,2009 miydi?
Alinicagini bilsem denerdim ama sendeki durum baska heralde.
Saglik olsun,esme gurleme gibi dertlerim yok.varsa forum kurallarina hatam,zaten cezayi hemen kesiyorlar...
sertaç bey geç 3ü 4dü,Msupra hepsine yeter,türkiyeyi bırak dünya kabul etti Msuprayı sen daha neyin peşindesin,istanbuldaki viper demişinde,ismail abi zamanında viperada deneme teklif etmişti,ismail abimin bi lafı vardır,hareket eden herşeyle denerim,koyu bir Msupra fanatiği olarak(bak fanatik diyorum,hayran demiyorum) Msupraya dil uzatmana izin veremem,3yıldır Msupranın sayısız videosunu izledim,ve her şeyini takip ettim,o yayınladığın video 2008 yılından kalma(ona rağmen 110km/h gibi hızlarda basılıyor 350km/h demesi 12 saniye sürüyor),ninja bike ile denedi 2009du galiba,365 gördüm dedi ismail abi:) buda videosu:
Willkommen bei Facebook - anmelden, registrieren oder mehr erfahren
buda 911turbo ile drag'ı:
Von Garaj38.com gepostete Videos: Msupra vs 911 Turbo-Msupra Yan Yan Sapladı:) [HQ] | Facebook
eğer daha fazla video izlemek istersen google yada youtube'a msupra yazman yeterli:)
son olarak 2008 yılında fransızların ünlü otomobil bloğu caradisiac.com'da en iyi modifiye edilmiş 10 araçtan biri seçildi:
Best of 2008 : les plus belles préparations
Yazıma yorum yapmak için anlayıp okursanız iyi olur ;)
Önceden de dediğim gibi o kadar zor birşey de söylemedim anlayacağınız dilden söyledim yine anlamadınız artık yorumum anca apaçi hakkında olur :p