Selçuk, dyno kacıncı viteste yapıldı? bir de senin yanak çapı stoktan farklıydı. Çarpan oranlarını dyno da girdiniz mi? Ben pek rakamlara takılmam, eğri gayet güzel.
o dynoya pek güvenmiyorum
sadece chipli bir rs ide 190hp civarında çıkarmış
orjinal 105hplik kangoo yu 112hp çıkarmış falan
herşey yolda belli olur zaten![]()
Serp lerde kalibrasyonu operatör yapıyor, burda EE rs de 189hp çıkmıştı aynı gün ibonun rs ile aynı gitti ..Benim Rs de 210hp çıktı ..Kış günü bu hp leri görmek mümkün yaza bulamayız bakın keyfine..Alper hocanın dediği gibi rakamlardan ziyade güç eğrisine bakın :
Bir araç güzel bir değer elde etmiş bulundu
Fakat bu Lüleburgaz tayfa nedense işe hep işkilleniyorlar
İBrahim sen hariç kardeşim ...
Bir insan güzel bir şey yapınca övgü tebrik veya maşallah bekler veya tüm bilgileri paylaşılması beklenilir
Ama bu tayfa nedense öldürücü - kırıcı - yıkıcı tavırlarıylan anca kendi başlarını yerler...
Diğer Csadece Chipli denilen Rs te ekstra olarak
Custom Filtre kiti
63 mm eksozt- 63mm lik soupersprint son
Ayrıca başka bir yerdede aynı değerleri almıştık Plakasız RS te
sadece chipli RS dediğin 45000 km de _ AMA sadece chipli değil komple egsoz sistemi + supersprint son susturucu + filtre + chip olduğundan ve 186 Hp çıktığından . . . standart gücünden +14 Hp fazladır ki bu da yapılan işlemlere göre bence normaldir
ayrıca bu araba başka bir dyno da 2 gün önce 185 Hp çıkmıştır
onun için sen konuşmadan önce konuşacağın konuya hakim ol
konuştuğun arabada neler olduğunu bil
kaç Hp çıktığını da bil
orjinal Hp sini de bil
ki sonra senin söylediklerine güven olsun
bende de senin yorumuna pek güvenemedim
Şampiyonu seviyoruz...
Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.
güzel araç gayette iyi yürüyor selçuğun arabası. soğuktan üşütüp hapşırmasın hastalanmasın diye hergün brandasını bile örtüyor arabasının![]()
utanmasa battaniye bile örtecek arabaya![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
anladım yani benimde demek istediğim dynolar kötü ölçmüyor aynı dynoda düşük veren arkada kalıyor yani. Bir de dynoda sadece maks güce değilde devir bandını iyi incelemek lazım ters sonuçlar çıkarsada. Daha kıyıda köşede sıkışmış beygirleri bekliyoruz white dan
bu arada maşallah VE ye, bi SS denemesi şart olmuş artık![]()
ya onlar hep deniyorlar. genelde kafa kafayalardı şu haliyle nolur bilmiyorumda. adamlar hep kafa kafaya da gitseler bi birisi bi diğeride geçse onların geçtim geçildim konuları uzar gider
bu gün el ense biyere parmak takılır beraber yemek yerler ertesi gün ben geçtim sen geçtin diye kavga ederlerahahahaha
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Dynolara güvenebilirsiniz arkadaşlar ben iki dynoda arabamı ölçtüm biri 162 diğeri 161 hp verdi.
Paşa ve Ecufast
iyi güzel söylüyosunda
clio rs in orjinalde 169hp olduğunu bilmiyorsun oda çok çok iyi halde ve sıfır halinde
normalde bu yaşlarda bir rs 165hp verse orjinalde öp başına koy yaparlar
chip egzos filtre 186hp çok çok iyi değer
regülatör portpolish egzos filtre 191hp çok çok iyi değer
ama sormak istediğim bişey var rs e mümkün olsaydıda 10" jant koyup deviri kalibrasyon yapsaydınız yine bu sonuçlar çıkacakmıydı sizce ? yani tekerler jant farketmes demişsinizde o yüzden sordum hiçmi fark etmiyor yani bu etkenler ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)