arkadaşlar çekilen videolardaki gri 106 bi kardeşimizin,aracının ne oldugunu kımın yaptıgını ne parcalar kullanındıgını hangı ustanın yaptıgını cok ii bildiğimiz bi araç, kayserinin en ii yuruyen aracıdır - kendı sınıfında - , ty saxo yu alican kardeşimden alııp geldim ve direk bu aracla denedik ne oldugunu gorelım dıe ve vıdeolarıda alıcan ekledi, cok keyıf alarakta yarıstık. burda bu arabada su war dıerınde o war demeye gerek yok neler oldugunu yazdı alıcan araclarda, kayserıdekı hava sartları nedenı ılede roller ertelendı, sızlere daha cok aynamdan cekılmıs vıdeolar ızletcem![]()
Maşallah araçlara çekişmeli deneme olmuş. Kayserimizde denemeleri arttırma zamanı artık![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
sefaköye gider haaa benım bıldığım sefaköyluler kalkar kartal değil daha öteye gidereğer denemeler olursada sonucları beklyorum sabırsızlıkla
kimse kusura bakmasında her 106 d aynı gıtmez corsa gsı ın nasıl bı araba oldugunu bılıyoruz ama saxo 106 degısık arabalar kımse hayal gormesın... saglam cıgerı olan hıcbır saxo ve 106 sınıfında rakip tanımaz bırakın corsayı astra gsi bile gecemez
Bende bir ara kendı arabam sandım dedim noluyor![]()
Maşallah araçlara![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Aynen H diyince aklıma direk bizim h2404 geldi benimde ilkten dedim ne alaka TY ile![]()
![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
Arkadaşlar hiçmi farketmediniz H GTİ vites kaçırdı o yarışta kendisi yakın arkdaşım Araç gayet güzel yürüyo orda vites kaçırdı normalde bukadar geriye stock 106 bile düşmez başa başa gittiği videolarıda eklenmesi lazım. İsmet kardeşimizin şanzumanı kırıldığı için ve şuanki şanzıman 14/60 olduğu için alt devirde çok düşük...
Mehmet ordaymış ogün o söyledi ismetede sordum kaçırdım dedi.orda çok geride kalıyo çünkü.
Ayrıca ben TY nin yürürüne filan bişe demiyorum Kayseride herkes nasıl gitiğini konuşuyo zaten.Ama videoyu ekleyen arkadaşa yazdım ben o yorumu başka videolar niye konmamış diye..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)