minilerin nefesi çabuk kesilmişfümeyi gördüm ataşehirde hatta alp2 mi dedik,uzaktan ama
![]()
Team PAŞAOĞLU
Sunrofsuz mininin içi çok dar geliyor bana,resmen iç hacim yarıya düşüyor psikolojikman..2.elde satarken,pardon satamazkende fiyat kıra kıra bi hal olunuyor maalesefSeslere gelince sunroof aralık veya açıksa %100 çıtırtılar geliyor.Ama o sesler porsche cayenne'de bile geliyor
Kapalıyken çok iddialıyım bakımlın sunroof ses yapmıyor.
çok keyifli ve çekişmeli denemeler olmuş.görüntüler de gayet net.maşallah her ikisini de
Maşallah Emre & Mertcan
Çekim kalitesi çok iyi.
Emre, bijon aralığın ne senin pm at görüşelim konuyu![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
araçlara maşallah
tsport'a headers egzost yapıldıktan sonra deneyemedik
maşallah t-sportun üstleri ne güzel öyle ...
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
Emre eline saglik tek kisi kamerayla da ugrasmissin galiba, cekimler cok guzel, izlemesi keyifli oluyorBaya da iyi gidiyor araban, belli, masallah
![]()
R56 JCW ile farki gormem lazim sadece jantlarimi degistim, merak ediyorum, buji de degistim ama avans vuruyorum hala cok fark olmadi, sadece 250 devir daha yukari cikti vuruntu devri
Deneyelim ben de istiyorum ama denk gelmek mesele, gunluk kullaniyorum zaten bir de ayrica gebze'ye gazlamak yorar beni![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)