Birinden biri alır götürür diye videonun sonuna kadar bekledim ama başa baş bir mücadele olmuş zevkle izledim bende maşallah.
Birinden biri alır götürür diye videonun sonuna kadar bekledim ama başa baş bir mücadele olmuş zevkle izledim bende maşallah.
Sonunda normalini görebildikYinede maşallah
daha önceki 20-190 videonda tırlatmıştım kafayı
3'ü 6sn'yede bitiriyordun 4'te kesmesede 7k'ya oturduğunda 11sn civarıydı uyananda pek çikmadı.şimdi 3'ün normal olan 8.5sn'ye gelmiş 4'ü sayamadım bile
![]()
coure sportivo...
Arkadaşlar 106 nın eksoz sistemi komple orjınal ((katalizör)) dahi üstünde filtre kitide fabrikaysondu o aksam denemek için dandirik bi borunun ucuna dandik bi filtre taktık,filtre kazanı dahi yok 106 da gerisini siz hesap edincorsa zaten kopuk yürüyen bi araba chip filtre eksozlu hatta timingli 106 larla kafa kafaya gidiyor, cihan kardeşimin 106 sına ise söyleyecek bişey bulamıyorum maşş. demekten başka..allah kaza bela vermesin..
Cihan ile görüştüm bu tarafdan gelirken bir şey istiyonmu orcunn ?
Yaklaşık 5 6 aydır içimde rolling bunalımı var inşallah bir arıza çıkarmam![]()
![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
sen gel yeter ama biraz hızlı 106 lar getir böyle kazanı olsun 60 51 borusu tmg chip falan ama münkünse conta piston eksantrik harici olsun yeter
corsa canavar.. egzantrk dusunmuyor musunuz?
gerek yok suanlık beni speclerine göre tatmin ediyor herkez corsa dedigini zaman küçümser ama 106 harcanan para aynı şekilde hatta daha ucuz diyebilirm harcandıgı zaman 106 gti la aynı giden bi araç ben bunu göstermek istedim yeterki corsa saglıklı olsun cumartesi güzel denemeler olucak kokusu geliyor o zaman daha iyi anlar herkez![]()
ikiside başarılı![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
bu corsada emek var ve allaha şükür emeklerimizin karşılığını boşa cıkartmadı,bundan sonrada inş. allah utandırmaz..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)