User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
64 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Neden 4 Teker sorusuna en güzel cevap

uluckaban - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Marifetmiş gibi kaza videosunu montajlayıp nete koymuş.

K0213 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun abiye, ALLAH daha beterini yaşatmasın..

neler yapmış haketmiş diyosanız, tüm videoları izledim abi bişe yapmamış inanın sakin gidiyomuş, motora binmiyorsanız o geçtiği aralar siz dar geliyodur ama eminim abimizin geçtiği aralardan siz arabalarınızla geçerdinzi

tabiki bu tarz hareketleri desteklemiyorum, bende elimden geldiğince usul ve temkinli kullanmaya çalışıyroum motoru ama maalesef bu makineler trafikle aynı süratlerde seyredecek makineler değil, hem üstün gelen bir araçtan daha kolay kaçabilmesi hemde motorun hararet yapmamassı için genelde trafiğin seyirinden daha hızlı gider

birde birşey daha dikkatimi çekti olumsuz yorumlarınız için söyleyeceğim, burada bir kaç hız videosu yaynladı "miniks" arkadaşımız yanlış hatırlamıyorsam, orda da korkularını dile getirenler oldu ama daha çok tebrikler, cesaret verici yorumlar yapıldı, aslında o videolar bunlardan daha korkutucuydu benim hatırladığım çünkü çok daha yüksek hızlar görülüyordu o videolarda. demek istediğim tanımadığımız kişilere ver yansın edeceğimize, özümüzü sözümüzü tanıdık tanımadık herkese söyleyelim. belkide uyarıcı olu bu tarz harketlerdeki bizlere
    Fiat's Are Faster Than You Think!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mody Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanımda kız arkım varken denk geldim , senin hikayeleri dinledim geçen arenden, senlede çekeriz video bizim mountlarla bunlardan daha iyi olur
    talihsizlik! Yok ya ben emekli gazciyim hehehheh : D

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serkan6606 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ee orası istanbul ama istanbulla angara arasında su fark var hocam m.gokcegın yaptıgı alt gecitler var hiç ısık yok hava alanı yolu ozellike ekipler beni yakalayamaz diyosan al 106 nı cık protokol yoluna cubuk kavsandan basla cankırı caddesinin girişine kadar tapa gaz yokuş aşa . sag sol sag sol yada istanbul yolu ama istanbul bi baska tabi ama angarada o yollar olsa cok kişi perte çıkar angaranın bebesi cok ateşlidir
    Bende tam tersi düşüncedeyim , Ankaranın geniş yolları , E5 genişliğindeki koca yolun Drag pisti kıvamında bi kırmızı ışıkla durdurulup sonrasında alabildiğine uzanan düz yollar (bkz esk. yolu ümitköyden başkent üniye giden yol ve devamı) ; İstanbulda görme imkanımızın olmadığı , etrafimda dön dön dur , yaz kesme diye bağıran , içine site yapılacak genişlikte göbekler (bkz eryaman) gibi yollar İstanbulda olsaydı driftten , dragdan alamazlardı milleti. , her gelişimde ışıklardan kalkışta çevreme bakıyorum.Bizde kırmızı ışık ara caddede olur , adamlar otobana koymuş nerdeyse

darkred - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amca son videoda Güneşi Görmüş

Geçmiş olsun inşallah biran önce iyileşir...
    Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
    M.Kemal ATATÜRK

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gölbaşını çayyoluna bağlayan yol yokuş aşağı 3 km filan anca orda mobese yok ama ışıklarda durdunuz durdunuz duramadınız bayır aşağı

Emre İlbi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı K0213 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

neler yapmış haketmiş diyosanız, tüm videoları izledim abi bişe yapmamış inanın sakin gidiyomuş, motora binmiyorsanız o geçtiği aralar siz dar geliyodur ama eminim abimizin geçtiği aralardan siz arabalarınızla geçerdinzi

tabiki bu tarz hareketleri desteklemiyorum, bende elimden geldiğince usul ve temkinli kullanmaya çalışıyroum motoru ama maalesef bu makineler trafikle aynı süratlerde seyredecek makineler değil, hem üstün gelen bir araçtan daha kolay kaçabilmesi hemde motorun hararet yapmamassı için genelde trafiğin seyirinden daha hızlı gider

birde birşey daha dikkatimi çekti olumsuz yorumlarınız için söyleyeceğim, burada bir kaç hız videosu yaynladı "miniks" arkadaşımız yanlış hatırlamıyorsam, orda da korkularını dile getirenler oldu ama daha çok tebrikler, cesaret verici yorumlar yapıldı, aslında o videolar bunlardan daha korkutucuydu benim hatırladığım çünkü çok daha yüksek hızlar görülüyordu o videolarda. demek istediğim tanımadığımız kişilere ver yansın edeceğimize, özümüzü sözümüzü tanıdık tanımadık herkese söyleyelim. belkide uyarıcı olu bu tarz harketlerdeki bizlere
    çok haklısınız,ben motordan korkarım,ama her zamanda ilgimi çekmiştir,özellikle sesi beni benden almıştır her zamanher daim O ses insanı öldürür demişimdir,onun için uzak durdum motorlardan
    videolara gelecek olursakta,izleyince mutlu oldum,bu mutluluk belkide bu tür videoları hep yabancı motorculardan izlemiş olmamdan kaynakladı,bunu tam olarak bilemiyorum ama yüzüm gülümsedi helal olsun,büyük cesaret HD videoyaya alıp yayınlamak dedim
    sonra kaza videosunu izledim,bu abimizin amacının tamamen keyfi olduğunu anladım,adam gerçek bir motorsiklet sever,öyle bir videoyuyu yayınlamış ki insanlar ders alsınlar trafikte daha dikkatli olsunlar diye,daha öncedende yazdım yaptığı kazada bişey yok,çok şaçma ve alakasız düşmüş,bence göz değmiş abimize,beli kırılmış youtube'da yorum yapmış,orda bile işin esprisinde,taktir etmemek elde değil,helal olsun

serkan6606 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende tam tersi düşüncedeyim , Ankaranın geniş yolları , E5 genişliğindeki koca yolun Drag pisti kıvamında bi kırmızı ışıkla durdurulup sonrasında alabildiğine uzanan düz yollar (bkz esk. yolu ümitköyden başkent üniye giden yol ve devamı) ; İstanbulda görme imkanımızın olmadığı , etrafimda dön dön dur , yaz kesme diye bağıran , içine site yapılacak genişlikte göbekler (bkz eryaman) gibi yollar İstanbulda olsaydı driftten , dragdan alamazlardı milleti. , her gelişimde ışıklardan kalkışta çevreme bakıyorum.Bizde kırmızı ışık ara caddede olur , adamlar otobana koymuş nerdeyse
    farkımız tarzımız angaralı olmamız

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    YouTube - Tek Teker kamil = Turkish ghost rider
    Çok güzel bir video 2 deli dolu motorcu ancak kamera olan motorun sahibi Murat Kadayıfcıoğlu şuan aramızda değil...

Gerçekten çok iyi sürücülermiş ancak kaza affetmiyor ne yazık ki...

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı K0213 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

çok güzel anlatmışsınız gerçekten...

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Motora binmiyorum ama çok çok daha iyi videolar gördüm Türkiye'de dahil. Hatta yoldada canlı gördüm. He süremeyenleride gördüm görmedim mi 1000'lik ve 600'lük makina ile E5 te ve E6 beraber mi gazlamadık kaç semt boyunca.

Ama bir gün ben kendimce tempolu bir yolda tempolu bir şekilde gazlarken hiç fark etmediğim hatta aynada göremediğim ve yolun ortalama hızından oldukça yüksek saçma sapan bir hızla yanınızdan bir motor geçince aptallaşıp kalabiliyorsunuz. Bir an öndeki arabaya vurdumda durdum mu diye kendimdem şüphe ettim. O derece. Ne motorun rengini nede sürücünü montunun felan rengini gördüm. Bişi gidiyordu sadece ve ufukta kayboldu.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

erhanarici18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yalnız fiesta ko...muş cocuğu bi türlü yetişemiyo

CaNeR44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tek teker kamil ölümüne gidiyo resmen intihar etmeye çalışıyor

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    repost oldu ama,ilk videodaki şarkının adını bilen var mı

_FrKn_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence bu konunun başlığı neden 4 teker değil neden 2 teker olmalıydı patlayan,arabayla da patlıyo ama videolar motora teşvik gibi çok eğlenceli görünüyor helal olsun herife
    bide geçmiş olsun.

WRX_STI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BORKED
    Buda iyiymiş.

tolgakaynak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motorcu arakdaş gaza asılamıyor aslında yerler ıslak çamurlu gördüm

onun haricinde fiestayıda tebrik ederim

HLLVTECII - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla verılmıs sadakası varmıs abının allah acıl sıfa versın cok ucuz atlatmıs.

tarıh 10 mayıs 2009 önumde bır motor kazası meydana geldı hayatımın en korkunc gunuydu.. kurtkoy temde oldu 270 km hızla gıderken barıyerle araba arasında kaldılar ıkı sevgılı.. cocuk yasıyordu ama kızı soruyordu hep kız ıyı dıyorduk.. ama ne yazıkkı kızınbelınden assası barıyerlerın ıcınde bı kolu yolun ortasında vucuduyle kafası 50 metre ılerdeydı. bu tabloyu gordukten sonra nefret ettım motordan.. allah kullanan arkadaslara kaza bela vermesın... herkes bu abımız kadar sanslı olmayabılıyor ıste...

http://forum.donanimhaber.com/m_31642732/tm.htm bu lınke tıklayarak goreblırsınız barıyerlerın ıcndekı kızın halını paramparca...

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TolgaEsentepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o değil de şu istanbulun yollarına hastayım direk makaslık 106 lık

sosyal mesaj: pistte gazlayalım
    abi yollar cook güzel istanbulda Adam burda gazlasa zaten kanalizasyona fealn düşer
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)