Güzel denemeler olmuş özellikle s - tsport çekişmeli izlerken keyif veriyorBence daha hızlanır o s yazılımı filan yapılsın kendine gelir.Gp zaten efsane olaya ağırlığını koymuş
Maşallah tüm araçlara...
hahaha tabiki kıstasım sensinolmadı hafta içi bi gün dersin olmadığnda gece deniyelim çünkü hafta sonu biliorsn sıkıntılı..
çok zevkli oluyor![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
bu araçlar dün gecenin kurtulanlarından sanırım...kaç araba bağlandı bilmiyorum ama polis dün gece çok azimliydi...
tüm araçlara maşallah...
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
tüm araçlara maaşallah, s de yapılan işlemlerden sonra baya hızlanmış
Maşallak Uzman esmişsin
Mert'in S de iyileşmiş eskisine göre maşallah
Emre eline sağlık la ne güzel çekiyorsun öyle![]()
Ben Eskişehir'deydim, burada olsaydım keşke![]()
Emre sen daha bişeyler planlıyormusun apexi power fc gibi![]()
Maşallah hepsine çok zevkli denemeler olmuş![]()
tsport - s video su bomba kafa göz gitmişler şanzıman farkları kendini ne güzel belli edio emeğinize sağlık. çekimler çok güzel vites at camı kapa kamerayı çevir işin zor valla![]()
videolar gene emre klasiği olmuş, yan koltuktada super cekıodun drıver ikende aynı
bu arada araba kısamı ıstıyor sankı bide devir donmek istıyor gibi her vites attıgında gerı dusuyor ve 5 sanki biraz uzun....
gp ıle top speed ıyı olurmus sankı, birinide yıllar sora sahalarda gördukgp ilede gazlarken ne makas atılır ama cok zevklı olur...
![]()
bu arada ilk videomda ne güzel alev atmşım öle![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
Çekimler çok güzel ve net yaw Bravo valla Bu işi benimsemiş CorollaCem aldığın arabayı yürütüyon valla
Gp Yolda kedi gibi duruşuyla ama sanki böyle ok gibi fırlasa güzel olurmuş o şekliyle
S için specler doğruysa biraz daha atarlı olmalıydı gibi yinede çok güzel yürümeler denemeler olmuş.. Maşallah kazasız belasız ekip..
çekimler çok başarılı tebrik ederim, uzman dun gecenin sonundaki mutluluğun bundandı demek gecenin o saatinden neden sırıtıyor bu çocuk öyle diyordum bende![]()
TeamPASAOGLU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)