kanka sen yakında uçan kuşlara bile 3 korna yapar gazlarsın..olm adam hatayda nasıl deneyecen :beuj: :surucu:
Printable View
Biri vardı benim arabam böyle gidiyor şöyle gidiyor anlatıp duruyordu bir gece ansızın geliverdiler YG 615 ile denedim 2 ye 2 videolarıda onlar çekip koyacaklardı hatda biz delikanlı adamız geçilirsekde video koyarız demişlerdi :) sonra bir daha ne ses duydum nede seda, inşallah öyle olmaz denersek seninle ? :D
Kedni aracımla gelecegim gebzeye 206 dizel power ile cihan ın aracını alıp teke tek yada 2 -2 deneyecegim kesiciye kadar devam :D
vay tam benlik ama sonu hüsranla bitmesin yaşar abi ama cihanın 106 ile teke tek abi kimse olmasın arkadan video çekilsin cihanın araba aynı speclerde oldugu sürece
tamam abicim ama artık özelden takılalım konu p... oldu zaten seni seviyorumm :)))
yaşar siz denemeden ben olacakları söyliyim size..2 3 cihanın araba 1 boy kadar kafada olacaklar 3 ün sonuna doğru orcun yakalayacak 4 yapınca 106 yarım boy 1 boy tekrardan kafaya cıkacak 5. viteste orcun direk 106 nın yanına gelecek 220 ye kadar araclar yapışıp kafa göz gidecekler,çok denedik yani..benim arabayala olsun cihanınkiyle olsun başka sağlıklı 106 larlada denedik sonuç hep aynı..
videolar güzelmiş izledim fena araç bendede 1.4 swing var 98 model
valla kanka ben her zaman diyorum bu corsa benı şaşırtan bi araba bundan herşey beklenir :)
eyvallah kanka seni seviyorum ama su ders çalışmaya az ara verde bi çıkıp deneyelim bu akşam bi valla merak ediyorummm ne olcak
Orcun yagmur duasınamı çıktın be kardeşim :)
Video eklendi
tek denememı var masallah sonuc bekledıgım gıbı ama 106da neler var filtre egsoz ? :D
Geçen denenediğinde ne varsa aynı parçalar var üzerinde filtre var düz boru var egzoz orjinal sesden anlaşılacıgı üzre ;9
Buda 2. video 4 adet daha var ama sonuç hep aynı ,ayrıca orcun un aracında sıkıntı vardı arıza falan yagtı denemelerden sonra mc de buluştuk inşallah halletmiştir .
Anmelden | Facebook