yaşar abi işin gücün beni kızdırmak 180 lerde yapacagın tünelden ne olur allahınını seversen
fark etmez teke tek yada 2 şer kişi de deniyecegiz eu ile bakalım o zaman ne olcak merak ediyorum ama güzel yürüyor 106 tam gitmesi gerektigi gibi
yanına 2 kişi al bakalım saglıklı bi 106 yı sen yakalayabilcekmisn 210 lara kadar deneyelim istersen ne dersin![]()
corsa - vtec konusunda neden 106 yı tartışıyorsunuz anlamış değilim. O videoda 106 geçmese corsa geçse eminim o 106 ne kadar güzel olsada sizin söyleyeceğiniz şeyler o araba için güzel olmazdı. Her araba aynı değildir, her 106 saxo yu gecerim de demiyor adam. ayrıca orcun simdiye kadar 1 tane 106 ile denemişte geçmişte değil. bnm bildiğim 3-4 tane var.
Bu gsi'i çok merak ediyorum teknik özelliklerini ve yaptığın uygulamaları yazarmısın Orçun kardeşim.
Biri vardı benim arabam böyle gidiyor şöyle gidiyor anlatıp duruyordu bir gece ansızın geliverdiler YG 615 ile denedim 2 ye 2 videolarıda onlar çekip koyacaklardı hatda biz delikanlı adamız geçilirsekde video koyarız demişlerdisonra bir daha ne ses duydum nede seda, inşallah öyle olmaz denersek seninle ?
![]()
Kedni aracımla gelecegim gebzeye 206 dizel power ile cihan ın aracını alıp teke tek yada 2 -2 deneyecegim kesiciye kadar devam![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
vay tam benlik ama sonu hüsranla bitmesin yaşar abi ama cihanın 106 ile teke tek abi kimse olmasın arkadan video çekilsin cihanın araba aynı speclerde oldugu sürece
yaşar siz denemeden ben olacakları söyliyim size..2 3 cihanın araba 1 boy kadar kafada olacaklar 3 ün sonuna doğru orcun yakalayacak 4 yapınca 106 yarım boy 1 boy tekrardan kafaya cıkacak 5. viteste orcun direk 106 nın yanına gelecek 220 ye kadar araclar yapışıp kafa göz gidecekler,çok denedik yani..benim arabayala olsun cihanınkiyle olsun başka sağlıklı 106 larlada denedik sonuç hep aynı..
videolar güzelmiş izledim fena araç bendede 1.4 swing var 98 model
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)