:icon_tup: Bnm için sıkıntı yok denenir olur biter.
Printable View
Orçun biz oraya Cihan KARAELMAS'ın misafiri olarak geldik.amacımız sıkmak değildi,muhabbet etmekti.senin sürekli ısrarlarından dolayı yürümeye çıktık.hesapta sadece denicektik konu nerelere gelmiş.çektiğin bütün videoları koymussun ama bizimki yok. ilk rollde ben iki kişiydim, sen tektin kafa kafaya yürüdük sende biliyosun.Arkadasım senin aracına geçti arayı 2 boy yaptım.Rüzgar kanalıma girmeseydin fark dahada artıcaktıı.Arkadaşımın bitir demesi bişeyi deiştirmez zaten limitlere kadar gelmiştik(225).Hemde sen onun bırak demesiyle bırakcak adam değilsin.Çok hırslısın forumdan belli.Ayrıca ne stepnemiz söküktü ne silecek suyumuz boştu nede depomuzda 20 liralık benzin vardı. Burdan kaç araba kalktık geldik oraya,yaptıgın ayıp.Sakaryalıları cok hafife almıssın.tartıştığın adamlarda boş adam deil..
Buda senin yüklemediğin video
http://www.streetfire.net/video/eu-1...ng_2228944.htm
Orçun biz oraya Cihan KARAELMAS'ın misafiri olarak geldik.amacımız sıkmak değildi,muhabbet etmekti.senin sürekli ısrarlarından dolayı yürümeye çıktık.hesapta sadece denicektik konu nerelere gelmiş.çektiğin bütün videoları koymussun ama bizimki yok. ilk rollde ben iki kişiydim, sen tektin kafa kafaya yürüdük sende biliyosun.Arkadasım senin aracına geçti arayı 2 boy yaptım.Rüzgar kanalıma girmeseydin fark dahada artıcaktıı.Arkadaşımın bitir demesi bişeyi deiştirmez zaten limitlere kadar gelmiştik(225).Hemde sen onun bırak demesiyle bırakcak adam değilsin.Çok hırslısın forumdan belli.Ayrıca ne stepnemiz söküktü ne silecek suyumuz boştu nede depomuzda 20 liralık benzin vardı. Burdan kaç araba kalktık geldik oraya,yaptıgın ayıp.Sakaryalıları cok hafife almıssın.tartıştığın adamlarda boş adam deil..
Buda senin yüklemediğin video
http://www.streetfire.net/video/eu-1...ng_2228944.htm
hee yandaki arkadaş basma tamam demesinin sebebinide söliyim yannış anlasılma olmasın orcun arkadasın alkollu olmasından dolayı korkmuş bizimkilerde dikkatli olmak bagabında fazla basmamış bastırmamış..aman orcun alkollusun tadımız kaçmasın:)
arkadaşlar olan olmuş artık uzatmaya gerek yok 4lastik için birbirinize düşmeyin yakışı kalmaz size bidahakisefere yine denersiniz olurbiter
ama bak şimdi oldu mu ömer kardeşim sen bu videoyu koydun talih abinin dediği gibi harbıden tadımız kaççak :) orçun şimdi alcak 5 kutu bira typer myper 5 bira 5 kesici devam :)
yakında resmi olarak o gece kalkış yaptığımız yerde organizasyon yapacağım sizi tekrardan orda görmek isterim o gece olmaması gerekekn seyler olmuş bizim haberimiz çok sonra oldu ama işişten geçmişti bidahaki geldiğinizde sizleri bizzat ben ağırlamak isterim keşke o gece öle tatsız sonlanmasaydı sansızlıkk yapacak bişiyok bidahakisefere nasıl kalkmak nasıl yarışmak isterseniz özgürsünüz istediğinizi yapın yeterki böle tartışma olmasın
benim anlamadığım konu MC'de dururken hepiniz yakın samimi konuşuyodunuz tech'e girince bi atarlar bi giderler basarım ederim neden??
Polis jandarma olayına gelince biz orda 4 gebzeli ve diğerleri ful 54 plaka ile kaldık dier hari yarışan arkadaşlar uzadı gitti kimse geri gelipte jandarmalara dil dökmedi he ama bizimle beraber jandarmaya yakalanan arkadaşarı(abileri) es geçmemek lazım adamlar harbi delikanlı adam çıktı jandarmaya demedikleri şeyler kalmadı bizim içn dil döktüler adamlığını ortaya koydular onlara ayrıca teşekkür ediyorum..
GSİ ile ZD de'nin denenmesine direk tanık oldum zd'nin içinde olan kişi olarak en basit örnek şunu söyleyim sitedekiler anlar zaten ne olduğunu ilk giderken siz cihan abinin 106 ile basarken siz 2.vites 60 da basarken biz arkanızda 5.vites 60tık bastığınızda sadece 2-3 boy önümüzdeydiniz araba tam kendini topladı siz bıraktınız.ondan sonra bizimle denedin 2.vites te direk basar basmaz zaten biz kafayı attık uzadık yani herşey ap açık ortada bence net ortamında gider yapmanın bi luzmu yok ;) ama araban gitmesine gidiyo maşallah artı şunuda belirteyim senin araban cam suyuna kadar boşaltılmışken biz ZDsaxo da 300 kilo + amfi bas ve debriyajımız bitik basıyoduk;)
ne dişyon sen birader hayırdır chip filtre egsozlu 106 ile corsa nın 2 boy önünde gitmek seni tamin ediyorsa tatmin ol sen gel 2 şer kişi çıkalım bakalım o zaman sonuç ne olcak o zamanda o kadar rahat olabilcekmisn bakalım harbiden bekliyorum intina ile 106 larınızı herkez adam gibi speclerini yazsın çıkılsın denelsin o zaman bu hafta sonu buyrun bekliyorum kardeş tamam alkol falan rahat ol sen 2 bira ile *** olcak adam degiliz biz videolar ortada sonuçlar belli 2 tek 106 ile öyle açman çokk normalll sen bu kadar biliyorsun işte sen yanında 1 kişi olunca bana açabilcegini zannediyormsun ordan bu corsa neymiş görelim muhabbeti yapmasaydınız o zaman hepiniz itina ile gördünüz ben 5 şi biradan sonra rolingle çıkıyorum o akşam denedigim 106 yı bekliyorum kardeş başkada sözüm yokk
illegal yarış olursa şahsen ben gelmem paşam varsa validen kaymakamdan belediye başkanından alınmış izinli festival havasında yarış olursa hem kendim gelirim kuyruğumda 50arab abağlar getiririm yakında nasipse düzenleyeceğim siteden duyuru yapıcam ordan haberiniz olurzaten gelmek isterseniz buyrun gelin
Gider yapmana gerek yokki denenir sonuçta biz bu arabaları bahçede garajda tutmak için alıp yapmadık bascaz denicez arabalarımızı görcez.. alkol muhabbetinede gelince kaç birada kafaya girersin bizi bağlamazz ama sen sinin semtine misafir olarak gelen insanları öle karşılaman hiçbiyerde düzgün bi hareket olarak karşılanamaz alkol içerek rollinge çık farketmez ne yaparsan kendine yaparsn ölürsen cenabet ölürsün np bizim açımızdan ama içiyosanda misafirin geldiğinde arabanda bırakır alkolünü hoşgeldiniz dersin geçersin araçımızı yaptıralım denicez zaten en kısa zamanda
http://www.streetfire.net/video/um-s...aru_741898.htm
http://www.streetfire.net/video/m2u00375mpg_741286.htm
bak bunlar da sizin izlemediklerin herhalde ben ilk kez araba yürütmüyorum
rahat olun yani
izleyin ama ısrarla tavsiye ederim :)
@orrçun bak orda ben arabamızın gidişini test ettik gibilerinden bişey demedim bak iyi oku anla ;) seninlede denedik o kısmı atlamışın denedik ama sni yanımızda göremedim ben hiç neden acaba?
bence alkol aldıktan sonra direksiyon başına geçme..birbirinizi kırmadan incitmeden konuşup ayarlayın deneyin..geçende geçilende birbirini tebrik etsin :)
http://www.streetfire.net/video/m2u00375mpg_741286.htm
http://www.streetfire.net/video/um-s...aru_741898.htm
ısrarla izleyin tavsiye ederim
ben ilk araç yürütmüyorum hazırda almıyorum ;)
o üslubu bozmadı farkındaysan sana demiş araçların speclerini neden yazmıosun die yaz senin aracının durmunu bizim araçlarımızın durumunu konuyu okuyanlarda haklıyı haksızı anlasınlar die sen yanlış anlamışın sonra zaten paso gider yapmışın işte gelin hepinizle denerim falan filaan
Orçun noldu bu vidyoyu görünce çok sinirlendin.Bu hayırdırlar havada uçuşuyo.Hayır Hayır ,Şerlik bi durum varsa bildiririz.Ben sana üslubumla cevap verdim.Ben 2 kişi sen tek kişiyken kafa kafaya yürüdük.ben yine 2 sende 2 olunca eee? Neyin direncini yaşıyon.Ayrıca benimle konuşurken edebini takın...Ayıp oluyo
neyse iyi akşamlar herkez kendine iyi baksın sevgiler dedigim her zaman denelir sıkıntı yok 2 şer 2 kişi denensin ve sonuç ne belli olsun geçmek yada geçilmek çok da umrumda degil
yazdığın mesajlardan anlaşılan sen sakarya tayfasına bilenmişsin için geçmek geçilmek umrumda değil desede klavyen siteye öyle yansıtmıo ;)
allah allah sonraaa ona bakarsan teke tek de vtec le 106 denerse ikiside filtre egsoz 106 chip 106 geçer genelde ama 2 şer kişi olunca sonuç degişir ;) vtec alır genelde anladınmı o işi öyle yargılama sende al bende alıyımbi kişi dedim neden denemedim onu da alıyım neeyse daha fazla yorum yapmıyorum kendine iyi bak ama sunuda iyi bil bu işi benden çok bilemesin ben 16 yaşından beri bu camiyalardayım yaşım 26 onu söyliyim ben sabahlara kadar roling drag yaparıdm her şekilde boşver hadi görüşmek dilegiyle
ben sahız olarak kimseye bilenmem ama konu araba ise babamı bile tanımam roling yaparken görsem yolda durmam biraz kırıgımdır bu konuda biraz hırslı ama kabul edilmeyen şeyler olunca kızıyorum yani o o kadar specle corsa gsi 2 boy önünde gitmek 2 ye tek
başarı sayıyorsanız başardınız
corsa ya 41 kere maşallah.. bu arada 0. metrede değil de 400. metrede durup video çekseniz daha güzel olurdu :)
bu arada corsanın hafif olduğunu drag bitince anlamadınız umarım.. drag başlamadan önce de o arabanın hafif olduğunu biliyordunuz. senin araban hafif kardeş kusurabakma yarışmayalım gel çay içelim muhabbet edelim deseniz daha güzel olurdu. corsa da ileride geçilirse sizin 54 beygir fazlanız var demesin mesela :)
yalnız atladığın şey var senin araban sökük bizimkilerde + kilolar var;)
Neyse konu cıgrından cıkmadan kesılsın bıyerde.. Evet dogru orcun bu konularda bıraz hırslıdır ama adamn ustune gtmeyın daha fazla. Yok sakarya tayfası falan fılan gerek yok.Kabullenılmeyen durumlar varsa ıkı taraf ıcınde orcunu tanırım her dkka araba dener cıkın gelın ıstedgnız vakıt tekrar deneyın kımsenın aklında soru ısaretı kalmadan vıdeoda cekılır herkez ızler bu boyledir..Klavye basında hersey cok basıt yaz dur sabahlara kadar ama hıcbısey netlık kazanmaz tekrar denenene kadar..
sökük sen sökük araba görmedin galina
sadace arka sırt oda prof anfi var benim kadar
sende olsan sökersin inan tamam işte ayarlarsınız arabanızı bende ayarlarım çıkar deneriz sonuç izlenir sorun degil yani
bak şimdi canım kardeşim konu nerden patladı..ayrıca ismim talib diil TALİH bu mesajından önce sana kimse sana bişi yazdımı gelmişsin orda söle oldu böle yazıyosun denedim geçtim dediğin arabayla yine denicez dedim..106 ile basıyoduk yanındaki adam bırak dedi demişsin bende alkollu oldugunu yazdım uslubumda bişi varmı..kendin demişsin araba sökük diil diye cam suyuna kadar boş demişler..adamları bırakmışsınız bilmem ne olmuş..orda gayet iyidi abi sitede niye böle oldu dedi cocuklar bizde soralım bakalım niye olmuş diyee..hiç bi dediğin birbirini tutmuyo benimmi uslubum bozuk oluyo bak orda yasım 30 yazıyo gel bi akşam içelim bozulup bozulmadığını görelim
bak 30 yaşındaymış abi diyim sana sorun degil ama ben orda sizin arabanı klasdetmedim mini ile drag yaptık ve sarıyor diye bıraktı durdu ona kızdım gündü 41 plaka farkındaysan oda filrem kapalı yerde yok bujilerim bitik falan dedi onu yazdım baskı
neyse uzatacak bişey yok aklı kalan varsa çıkar denerim her zaman iyi gecelerr byee