User Tag List

Sayfa 7/10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
180 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Corsa gsi-vtec 0-400

Ferhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neyse konu cıgrından cıkmadan kesılsın bıyerde.. Evet dogru orcun bu konularda bıraz hırslıdır ama adamn ustune gtmeyın daha fazla. Yok sakarya tayfası falan fılan gerek yok.Kabullenılmeyen durumlar varsa ıkı taraf ıcınde orcunu tanırım her dkka araba dener cıkın gelın ıstedgnız vakıt tekrar deneyın kımsenın aklında soru ısaretı kalmadan vıdeoda cekılır herkez ızler bu boyledir..Klavye basında hersey cok basıt yaz dur sabahlara kadar ama hıcbısey netlık kazanmaz tekrar denenene kadar..

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    sökük sen sökük araba görmedin galina
    sadace arka sırt oda prof anfi var benim kadar
    sende olsan sökersin inan tamam işte ayarlarsınız arabanızı bende ayarlarım çıkar deneriz sonuç izlenir sorun degil yani

Talih.b16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcunnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla biri çok sardım biri bujilerim eski kalkmayanlarda baskım kaçırmaya başladı falan yapmaya başladı bilmiyorum artık
    bak şimdi canım kardeşim konu nerden patladı..ayrıca ismim talib diil TALİH bu mesajından önce sana kimse sana bişi yazdımı gelmişsin orda söle oldu böle yazıyosun denedim geçtim dediğin arabayla yine denicez dedim..106 ile basıyoduk yanındaki adam bırak dedi demişsin bende alkollu oldugunu yazdım uslubumda bişi varmı..kendin demişsin araba sökük diil diye cam suyuna kadar boş demişler..adamları bırakmışsınız bilmem ne olmuş..orda gayet iyidi abi sitede niye böle oldu dedi cocuklar bizde soralım bakalım niye olmuş diyee..hiç bi dediğin birbirini tutmuyo benimmi uslubum bozuk oluyo bak orda yasım 30 yazıyo gel bi akşam içelim bozulup bozulmadığını görelim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Chatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    corsa ya 41 kere maşallah.. bu arada 0. metrede değil de 400. metrede durup video çekseniz daha güzel olurdu

bu arada corsanın hafif olduğunu drag bitince anlamadınız umarım.. drag başlamadan önce de o arabanın hafif olduğunu biliyordunuz. senin araban hafif kardeş kusurabakma yarışmayalım gel çay içelim muhabbet edelim deseniz daha güzel olurdu. corsa da ileride geçilirse sizin 54 beygir fazlanız var demesin mesela
    seni tanımıyorum amakardeşim ......... diyorum sana

KaDiR_54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    corsa ya 41 kere maşallah.. bu arada 0. metrede değil de 400. metrede durup video çekseniz daha güzel olurdu

bu arada corsanın hafif olduğunu drag bitince anlamadınız umarım.. drag başlamadan önce de o arabanın hafif olduğunu biliyordunuz. senin araban hafif kardeş kusurabakma yarışmayalım gel çay içelim muhabbet edelim deseniz daha güzel olurdu. corsa da ileride geçilirse sizin 54 beygir fazlanız var demesin mesela
    o bizim ne türlü geldiğimizi biliolardıı oraya ama biz gsi'ın nasıl odluğunu orda öğrendik + çay içmez o arkadaş elinde birayla misafir karşılar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Talih.b16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bak şimdi canım kardeşim konu nerden patladı..ayrıca ismim talib diil TALİH bu mesajından önce sana kimse sana bişi yazdımı gelmişsin orda söle oldu böle yazıyosun denedim geçtim dediğin arabayla yine denicez dedim..106 ile basıyoduk yanındaki adam bırak dedi demişsin bende alkollu oldugunu yazdım uslubumda bişi varmı..kendin demişsin araba sökük diil diye cam suyuna kadar boş demişler..adamları bırakmışsınız bilmem ne olmuş..orda gayet iyidi abi sitede niye böle oldu dedi cocuklar bizde soralım bakalım niye olmuş diyee..hiç bi dediğin birbirini tutmuyo benimmi uslubum bozuk oluyo bak orda yasım 30 yazıyo gel bi akşam içelim bozulup bozulmadığını görelim
    bak 30 yaşındaymış abi diyim sana sorun degil ama ben orda sizin arabanı klasdetmedim mini ile drag yaptık ve sarıyor diye bıraktı durdu ona kızdım gündü 41 plaka farkındaysan oda filrem kapalı yerde yok bujilerim bitik falan dedi onu yazdım baskı

neyse uzatacak bişey yok aklı kalan varsa çıkar denerim her zaman iyi gecelerr byee

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

sen konuyu iyi oku biz corsa gitmiyomu dedik masallah dedik..sen denemelerinden sonra 06 beygir az veya fazla anlayabiliyomusun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bak 30 yaşındaymış abi diyim sana sorun degil ama ben orda sizin arabanı klasdetmedim mini ile drag yaptık ve sarıyor diye bıraktı durdu ona kızdım gündü 41 plaka farkındaysan oda filrem kapalı yerde yok bujilerim bitik falan dedi onu yazdım baskı

neyse uzatacak bişey yok aklı kalan varsa çıkar denerim her zaman iyi gecelerr byee
    ozaman eyvallah kardeşim diyim bende sana ama büyük tesadüf olmuş bizim buji filtre baskı bozuk sende direk onları yazmışşın insan kıllanıyo ister istemez.tamam zaten deniycez dedik sıkıntı yok onu gündüz konuştuk ölmessek denicez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biraz ılımlı olun küçük şeylere takılmayın bu kadar... hepinize kazasız belasız günler olsun canlar.

gökberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adam 16 yaşından beri işin içindeymiş...Biz de bu işi bilmiyormuşuz...
    Bırakın daha fazla da prim yaptırmayın...

Yorumlarından çıkardığım sonuca göre arabası da corsa bazında iyi gidiyormuş...
    Daha da iyi gider inşallah...

Cümleten kazasız belasız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Talih.b16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ozaman eyvallah kardeşim diyim bende sana ama büyük tesadüf olmuş bizim buji filtre baskı bozuk sende direk onları yazmışşın insan kıllanıyo ister istemez.tamam zaten deniycez dedik sıkıntı yok onu gündüz konuştuk ölmessek denicez
    farkındaysanda sizin videoları sonradan ekledim bonu izlensin öylesine diye konu başlık videoda bile yoksunuz yani yanlış anlaman üzdü beni sizde kusura kalmayın valla biraz denklik olmuş ama orda ne sizin bi tek vtecle gece video var o da belli bile degil yani

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence konu boşuna uzuyor,kalp kırmaya gerek yok..bu arada o akşam aranızda bulunamadıgım için sakaryalı arkadaşlar kusura bakmayın tanıdıklarım özellikle PAŞA,ÖMER,SAMET vs.. annem rahatsızlandı o gece sabaha kadar izmit umuttepe hastanedeydik.o nedenle aranızda olamadım..ama şuna eminimki o gece olsaydım bu muhabbetler bu kadar uzamazdı,corsanın bütün denemelerine son noktayı koyardım o geceden sonrada kimsenin aklında soru işaretleri olmazdı...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    alper hani ona bi acayip ordada deneme yok birbirini geçen geçen o diyo ordan bastım biri arkadan bastım saglık bi deneme olmadı bi işte siyah 106 ile denedik adam gibi gittik oda sartlar eşit degildi saglık olsun bi daki sefere

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Orcun kardeşim o gece ben ikitelliden kalkıp gelmeye çalıştım bir türlü buluşamadık ama anlıyorumki iyiki buluşmamışız, deneme muhabbetlerini hırs yapan hiç biri ile denemek istemiyorum,hep aynı muhabbetler dönüyor, sana bir kelime söylüyoruz sen farklı anlıyorsun,adapazarından gelmiş adamlar tanışmak sohbet vs vs vs için bu kadar hırslı olmana gerek yok gözünü seveyim,yakalanma korkusu polisler atraksiyon olması bir türlü size ulaşamadık o gece mc e 1 km yolumuz kalmış ama etraf polis kaynıyor haliyle gelemedik ama diyorumki iyiki gelmemişim,gerçi cihandan ögrendim ben durumları yedikleri cezaları seni 1 boy geçtigini falan o gece tek üzüldügüm şey paşa ve arkadaşlarını göremedigimde gerisi yalan dolan. Hırs yapma sana tek tavsiyem odur keyfini sür anı yaşa opeline maşallah gördüğümüz en güzel gsi ona zerre kadar sözümüz yok lakin biliyorsun geçilmeyen araba yoktur kaldıki seninki zaten geçilmeyen bir araba değil.
    Söylediklerimi dost arkadaş kardeş olarak algılarsan sevinirim
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ya zaten benim bekledigim cevap bu da abicim benim hırs yaptıgım konu bu hayır 2 side 106 olsa tartışalım sabaha kadar kadar arkadaş bana eksantrik 106 ile seni geçerim diyor bende geçersin zaten diyorum ama sen benim geçip sevinme ben senle denedigime sevinirim corsa gsi ile bunu anlatamadım gitti cihan 1 boy degil yarım sinyal bile açmamaz abi bundan emin ol kornaları anlaşamadık önce bastı bende 5 viteisn 106 göre daha iyi bırakmadım 5 atmadan bıraktık ale laden bi basmaydı zaten bütün 106 lar hemen 4 sonu kafa çıkıyor bana ama 5 şe atınca iş biraz degişiyor anlamışındır insaal beni abi kimse anlamıyor ama cihan benle deneyecek o zaman bu hafta sonu başka care kalmadı bi kaç kişidne daha duydum bu muhabbeti aramadım cihanı ama yapacak bişey yok her kez izlesin geçsemde geçilsemde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya zaten benim bekledigim cevap bu da abicim benim hırs yaptıgım konu bu hayır 2 side 106 olsa tartışalım sabaha kadar kadar arkadaş bana eksantrik 106 ile seni geçerim diyor bende geçersin zaten diyorum ama sen benim geçip sevinme ben senle denedigime sevinirim corsa gsi ile bunu anlatamadım gitti cihan 1 boy degil yarım sinyal bile açmamaz abi bundan emin ol kornaları anlaşamadık önce bastı bende 5 viteisn 106 göre daha iyi bırakmadım 5 atmadan bıraktık ale laden bi basmaydı zaten bütün 106 lar hemen 4 sonu kafa çıkıyor bana ama 5 şe atınca iş biraz degişiyor anlamışındır insaal beni abi kimse anlamıyor ama cihan benle deneyecek o zaman bu hafta sonu başka care kalmadı bi kaç kişidne daha duydum bu muhabbeti aramadım cihanı ama yapacak bişey yok her kez izlesin geçsemde geçilsemde
    özelden mesaj atıyorum
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İbrahim gelince denermiyik gardaşım benim 2 sedan vti ,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah orçun goo gooo
    Dr.Ecu AntaLya

tolgakaynak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu ne gerginliktir böle ortak bi gün belirleyin buluş deneyin konuyu oku oku bitmiyor..

orcun arkadaşımızda R yapmıyor zaten çıkar denerim diyo

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)