valla benddee olmaz ondan sonra sudur budur istemiyorum bende geçilsem sorun olmaz ama gerçek specler ve deneme şekilleri yazılır sorun yok bi araba için düşman olcak halimiz yok sonuçta adı üstünde yarış bu kimi zevkine yapıyor kimi geçmek için ben en az specle geçmek için ugraşıyorum araba doldurup yada hızlı hazır araba alıp geçmek degil yada denemek![]()
alper eyvallah kardeşim bu arada teyzemize geçmiş olsun acil şifalar diliyorum bizim kızdığımız nokta detaylar atlanıyor baska bişey deil amaç gider falan da değil metal parçası için adam kırmanın ne kadar yanlıs olduğunuda biliriz bunlara gerek yok masallah orcun un corsa mermi gibi lafım yok ALLAH nazarlardan saklasın ama anladığım kadarı ile kendisi araba konusu olduğu zaman fevri davranıyo gerek yok böyle şeylere atara gidere benım arabamın sağlıklı olduğu zamanki videolarıda var fn2 typer la olan burada da mevcuttur bu işlerin sonu yok o seni geçmiş bu seni geçmiş sen geçilmişin dostluk bakı kalsın ben o aksam gebzeden pek hos dönmedim acıkcası yediğimiz ceza parasal olarak koymadı nelerini ödedik bu işleri yapcağımız süre boyunca da daha nelerini ödeyecez kım bilir bizim kızdığımız ilgisizlikte oldu ama orada 2 kişi vardı onları unutamam hakları ödenmez kırmızı audi s3 ü olan lpg işi yapan bi arkdas birde beyaz gömlekli bi arkadas jandarma ya cok dil döktüler hatta sakaryalı lara yazacağın cezayı bize yaz dediler bizi böyle sahiplenmeleri cok hosumuza gitti ama diğer arkadasların gitmesi koymadı da değil canları saolsun neyse olan oldu arabalar yapılsın eksikler giderilsin biz susalım makınalar konussun![]()
Ya kardeşim habarimiz yoktu biz önden çıktık yavaş gittik grup grup gidiliyor diye hiç merak etmedik mc indigimiz de kimse bana önce bişey demedi hatta yemek falan aldım yedik kalktım milletin yanına geldim ondan ordan biri hatırlamıyorum ama adapazarından gelenleri jandarma durdurmuş dedi direk cihanı aradım ne rdesiniz diye kanka yazdı cezalrı çıkıyoruz dedi yoksa öyle bi pozisyonda kaçıpp gidecez halimiz yok lütfen
Alper Çok geçmiş olsun kardeşim inş annen hemen iyileşir.
Bye Bye Gti This is Vti
Bahçeye köpek aldık, eve hırsız girmesin diye köpeği çaldılar =)
Tekrardan geçmiş olsun yediğiniz cezalar için.
O gece ordan ne basıp giden oldu ne bişy herkez nerdeyse aynı anda cıktı Ama dediğimiz gibi biz 3.5 önden cıktık o arada giderken orcunla öylesine yükarıya dogru sıktık,jandarma pusuya yatmış galiba biz zaten görmedik
Mc indik arkadan gelen grubu jandarma cevirdigini mc inince duyduk daha sonra 2.3 kişi geri döndük biz.
TC vti kendi mahallemize bıraktım sonra kırmızı seat ibiza ile cıktık bp de EE vti gördük onlarda mc in yolunu tutturamamışlar o arakdaşları bizde mc indirdik.
Daha sonrada
isim veya araç pilakası vermiyorum biz dedik ceza yedinizmi sizide çevirdilermi die yok dediler.
Bizde dedikki gidelim bi bakalım çevirmeye giren arkadaşlara.
Sizin tayfadan arkadşalarda orası çok karışıkk gitmiyelim dediler bizde tmm dedik.
Yani demek istedigim kimse sizi orda bile bile çevirmede bıkrakmadı bırakmaz da.
Neyse daha fazla uzatmaya gerek yok olan oldu geçmiş olsun herkese.Önemli olan dostluk gerisi boş geçmek geçilmek sorun değil![]()
Bye Bye Gti This is Vti
Bahçeye köpek aldık, eve hırsız girmesin diye köpeği çaldılar =)
nelere kadir kardeşim en conta eksantrik olmadıkça saglıklı bütün 106 ların gideri aynıdır artı 2 ye tek bi deneme öyle deneme şekli olmaz ama zevkine basılmış deneme ;k
hayır yok
chip filtre komple düz boru egsoz kazan egzos
106 dının en saglıkı hali piston ve eksantrikten önce
ve 1 kişi - ben 2 kişi
sonuçda çok normal bence çünkü 106 kilo düşmanı bunu herkez bilir
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)