User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
50 sonuçtan 39 ile 50 arası

Konu: 1500hp TT Lambo's-1100hp TT Viper-1200hp Supra-300hp Busa

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ozaman kesin haklisin!hic busa deneyimim olmadi ve bilgim yok ama senin tecruben herseyi aydinlatiyor....
    Ama amerikalilarin reklami ve sisirmesi hep meshurdur!ne derse 3 de 1 hatta yarisini dusunuceksiniz.

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ozaman kesin haklisin!hic busa deneyimim olmadi ve bilgim yok ama senin tecruben herseyi aydinlatiyor....
    Ama amerikalilarin reklami ve sisirmesi hep meshurdur!ne derse 3 de 1 hatta yarisini dusunuceksiniz.
    Aynen öle

mesela TT lambolar 4 x 4 dynoda ölçülmüyor lar arkadan ölçülüyorlar 1400 whp deniyor

oysa 4 x 4 yolda kayıb nekadar olur

ayrıca Dyno jet te ölçülüyor birde onun kayybı var

hesablayın kaç beygire düşücek

kaç kg olan lambo 3.6 yapıyor pistte yaklaşık 1150 AWHP ile (dışardan videolu)

ama 1600 rwhp araçlar tutnarak daha düşük deger çıkartıyor

olucak işmi ?
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok başarılı videolar. Keyifle izledim
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen öle

mesela TT lambolar 4 x 4 dynoda ölçülmüyor lar arkadan ölçülüyorlar 1400 whp deniyor

oysa 4 x 4 yolda kayıb nekadar olur

ayrıca Dyno jet te ölçülüyor birde onun kayybı var

hesablayın kaç beygire düşücek

kaç kg olan lambo 3.6 yapıyor pistte yaklaşık 1150 AWHP ile (dışardan videolu)

ama 1600 rwhp araçlar tutnarak daha düşük deger çıkartıyor

olucak işmi ?
    bu UG racing 1550rwhp vırt zırt diyorda LMR'in yeni yaptığı viper bunlara sapladı rollingte ee nolcak şimdi reklam kokan hareketler bunlar mikeeee derim onlara ben

yan yan bile gidiyor

BORKED

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben acıklık getıreyım. mert ın m3tt 5sn 60-130 u var ben 60-130 mertın onundeyım. 2 boy ondan daha ıyı zamanım var. burda kı motorun konusu hayabusa.org da gectı. bu motorun 60-130 u 5.sec yanı benım egzost fıltre ve bujılı halım ıle aynı. kı bu sofor benden 40kg hafıf.

benım motorum krank 210 ıdı. bu ıslemlerle. daha sonra factory pro velocıty stacks healtec tre ecu remap pc3 taktım. bu surelerle alakam yoktu. 3.vıteste dırekt tekerdydım. bu motor tas catlasın 200-hp cunku eskı busa 20kg hafıf. soforu de benden 40kg hafıf. 60kg motor da ne demek kullanan bılır.
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Jam da Joker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben acıklık getıreyım. mert ın m3tt 5sn 60-130 u var ben 60-130 mertın onundeyım. 2 boy ondan daha ıyı zamanım var. burda kı motorun konusu hayabusa.org da gectı. bu motorun 60-130 u 5.sec yanı benım egzost fıltre ve bujılı halım ıle aynı. kı bu sofor benden 40kg hafıf.

benım motorum krank 210 ıdı. bu ıslemlerle. daha sonra factory pro velocıty stacks healtec tre ecu remap pc3 taktım. bu surelerle alakam yoktu. 3.vıteste dırekt tekerdydım. bu motor tas catlasın 200-hp cunku eskı busa 20kg hafıf. soforu de benden 40kg hafıf. 60kg motor da ne demek kullanan bılır.

Abi sizin krankta 210 luk filtre buji egzozlu videonuzdaki 150-280 km hızlanmanız 8 saniye gözüküyor videoda bu tabi..
    Adamın 150-280 km hızlanması 5 saniye yine videoda.. Yani aranızda 3 saniye fark var videolara göre.. Yeni busa zaten daha başarılı alakası yok aralarında sizde biliyosunuz bence kadranın mph olması çok yanıltıyor 60 kg çok ciddi etkiler tabiki birde adam kamerayı baya yukarı yerleştirmiş hakkıyla kapanabildiğinide zannetmiyorum camın arkasına yatması imkansız yani bunlarıda göz önünde bulundurursak 3 saniyelik fark için kgdan fazlasına ihtiyacı var zaten nos basıyorum diyor oda yalan değildir heralde

For the sake of comparison, here are some 60-130 times for very fast street and production vehicles:

NOTE: Only the below runs with an asterisk (*) next to them have been verified by 6speed representive. The accuracy of the other runs can not be guaranteed.

*3.40 - Bob Helms, TT Viper, Auto
    *3.53 - Underground Racing TT Gallardo, 1,500+whp, 2-shifts

Adamların 60-130mph 3.53 saniye ve 6speedonline tarafından kabul edilmiş
    Mertin aracı ile 1 saniye fark var desen buda boy olarak çok ciddi fark yaratır.. Yani bence Lamboların Hayabusayı o şekilde geçmelerinde bi anormallik yok
    Ama size katılıyorum o Hayabusanın 300 beygirlik bir Hayabusa gibi gitmediği konusunda..
    unless you ride the beast
    you wouldn't understand

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Jam da Joker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    For the sake of comparison, here are some 60-130 times for very fast street and production vehicles:

NOTE: Only the below runs with an asterisk (*) next to them have been verified by 6speed representive. The accuracy of the other runs can not be guaranteed.

*3.40 - Bob Helms, TT Viper, Auto
    *3.53 - Underground Racing TT Gallardo, 1,500+whp, 2-shifts

Abi adamların 60-130mph 3.53 saniye ve 6speedonline tarafından kabul edilmiş
    Mertin aracı ile 1 saniye fark var desen buda boy olarak çok ciddi fark yaratır.. Yani bence Lamboların Hayabusayı o şekilde geçmelerinde bi anormallik yok
    Ama size katılıyorum o Hayabusanın 300 beygirlik bir Hayabusa gibi gitmediği konusunda..
    Yanlız bildiğim kadarıyla bu dereceleri vhtli pistte yaptılar normal yolda yapılmadı bob helmste UG Gallardo da...

BORKED

Jam da Joker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BaDCaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yanlız bildiğim kadarıyla bu dereceleri vhtli pistte yaptılar normal yolda yapılmadı bob helmste UG Gallardo da...
    Valla şöyle bir yazı buldum ama pisttemi değilmi bilmiyorum..

Not to mention ran a 60-130 time of 3.53 seconds with 1,300whp IE not full boost also on street tires holding the 60-130 record

Full boost ile 1.500whp almışlar bu denemede full boost olmadan ve yol lastikleri ile 1.300whp de 3.53sn koşmuş

3.53 sec. 60-130 for the TT Gallardo... Almost 1.5G's of longitudinal acceleration...

A few things of note...there were 2 shifts during the run, the 3-4 shift cost about 2 tenths, or more... I bet this car would have run a 3.3 or faster had he rung out 3rd gear another 100 rpm or so. Also, in 3rd gear it was making almost 1.2G's...simply nuts. Lastly, if you go back and look at the 3-4 shift, you can see that by the time he hit 130, the car hadn't even recovered from the shift as the G's were still rising. This car still has 100 rwhp left on the table, with speed dependant boost, a bit more power and no shift from 3-4, it could run in the 2's......

3.53 lük koşusunda 2 vites değişmiş ve 0.2 salise veya fazlasına sebep olmuş.. 100 rpm daha fazla olsa 3.3 leri gideceğine eminim demiş 3. viteste 1.2 g leri görmüşler Hala daha 100 rwhp fazlası var ve daha fazla basınç ve 3 den 4 e atılmazsa 2 li saniyeleri koşabilir denmiş..

9.1@169mph

Vbox data showed a 3.5 second 60-130 on that run, along with a 4.2 second 60-130 on another run punching the throttle from a steady 59mph.

59 mph sabit hızdan basıldığındada 4.2 koşmuş zaten pistte olması çok etkilemez sanıyorumki videoda izledim öyle doldurup falan kalkmıyor adam zaten 60-130 arasındada patinajlık bi durumu yok zaten sokak lastikleri diyorlar..

Buda o koşusu
    BORKED

http://www.youtube.com/watch?v=8BwIn...layer_embedded

Burdada wheelie yapmış

unless you ride the beast
    you wouldn't understand

yasin_R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    müthiş bir video paylaşım için sağol su yollara bak arkadas adam imreniyo.

bizde otobanda gaza dokunalım bağlanalım ağlşicam;(

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Paylasım harıka...
    Bızde normal pıst bıle yok,adamların onlarca Pro Drag pıstı var!

VTec_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    püff dünyadan soğutur bunlar insanı
    Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK

mamibusa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    200 den 300 e 5 saniye gibi sürede cıkıyordu benim kardeşimi busası

100 200 ü de 2 küsür yada 3 saniye

toplarsan 8 saniye de 100 den 300 e cıkıyor yani

burdaki busa 300 hp degil acık ve net gene UR nin bir reklam kokan hareketi

zaten ben 3.6 süresine de inanmıyorum varmı arac içi videosu o degerin yok böle bir firmaya yakışıyormu hayır
    fikrine katılıyorum araçlar iyi yürüyor ama gerçek bi 300 bg busayı geçecek kadar degil dolu bi busanın nasıl gittigini ben çok iyi bilirim
    iyi reklam yapmışlar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)