Maşallah kanka..
maşallah serkan maşallah koşuyor mübarek
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Tekrar tekrar maaşallah TYPE-R a.
Ancak şunuda ekliyeyim. Düzde bu specte 8-9 boy atıyorsanız M3 e, o m3 kendini kanıtlamış bir m3 olamaz.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
araclara benden de maşallah..
şimdi fantizme girmesinde zannediyorum videoki arac bvb plaka eger oysa muzmin satılık 20li fiyatlara
BMW M Serisi M3 1994 Model 26.250 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk
BOZBEY
abi adamlar ne yapsın yaa cidden üzülüyorum m3 lerin durumuna
10 tayyarın 9u hakkıyla yürüyosa 10 m3ün 2 si anca hakkıyla yürüyo şimdi m3le deneyen tayyarcının günahı ne![]()
Hayır zaten beter olsun bmw kullanıcısı. Çünkü m3 sahiplerinin %90 ı m3 aldım demek için alan adam. M3 kullanabilecek, bakımını bilebilecek adam değil. O yüzden aynı bmw ler 1 yıl içide 4 sahip değiştirio.
Ben şuan zevk için m3 alasım var e36 inan içime sinen bulamıyorum.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
saolun arkadaşlar.
m3 konusuna hiç bir yorum yapmam.araba benim değil.marka fanatiğide değilim arabamı seviyorım en hızlı m3 kimdeyse onlada denerim.
gider olarak kimse algılamasın efendi efendi konuşuyoruz hepimiz burada.
en hızlı m3 le denerim biri çıkarda benim derse ben ayarımı filtremi bızıklar denerim bursadan kudüse kadar sıkarım.
,
JAP10'a maşallah harika gidiyor
285 m3 kutayda jantları değiştirse daha iyi olabilirmi diye düşünüyorum onada maşallah speclerinde oda çok çok iyi
bende geç kaldım biraz otobanın ortalarında yakaladım kafileyi iyi hoş eğlenceli bi gece oldu
En hızlı diye birşey yok. M3 tayfası malesef, tayyarcılar gibi birbirinden haberdar değil. Ancak örnek vermek gerekirse Cemin araba stok olmasına rağmen oldukça iyi yürüryor. Bence onunla denenebilir.
ben şimdi m3 csl ile denicem az sabredin.
ss komple egsoz lu chip li csl ile.
geçicem ümidim yok ama den,cez.
o denemeleri bekleyin.
mashar ile denicez 3200 gt manuel.911 carera s le sıkıcaz 2007
onlarada denicekmi 911 var 911 var diye![]()
,
bakın bu m3 321 lk m3 le deniordu 5 sonuna kadar kafa burun gidiordu
yani gitmesi gereken bi m3 aşağı yukaru
dynodada 305 hp verdi diordu sahibi artık bmw kompetanları daha iyi bilirler diyip mütevaziliğe çekiliym ben.
,
maşallah araçlara
otoban keyfine varamadık antalya da![]()
Dr.Ecu AntaLya
Şimdi imalı yazıyorsun ama, tekrar ediyorum "maaşallah aracın güzel yürüyor" ama birde biz bu filmleri çok izledik diyorum. Araban için yorum yap, yürüdüğün araç için yorum yapma çünkü bilemessin. İzmirde Orçunun arabaya direnebilen (direnebilen diorum geçen demiorum) m3 de var. İstanbulda senin sepcleri sahip arabaları geçende. Bu nedenle senin specine 9 boy geçilen araba benim gözümde ii değildir.
Yine tekrar ediyorum, senin arabanda diğer tayyarlardan ii olabilir, fark genede 9 boy asla olmaz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)