maşallah güzel deneme olmuş![]()
geçen haftaki m3 286 lık evet.
ama 305 hp
sıfı motor yapılı.
biz bu gece o kardeşimizlede konuştuk sensözlerde falan sıkıntı varmış makinaya bağlamış bi sürü arıza veriormuş.onları halletmiş.
jantları değişicek tekrar ctesi denicez kardeşimizle.o 8-9 boy olayınıda konuştuk abi ben bırakmışımdır öyle kadraja girmiştir dedi.doğrudur dedim inanırım lafına.iyi dürüst bi arkadaşımızdır.
oda hakkaten iyi gidiyor.c.tesi çok daha iyi gidicek eminim.
,
eyv babali saol..orçun benimde arkadaşımdır ctr typera da senin m3 ede maşallah.
arabalar yarışsın şöferleri hep dost kalsın inşallah.
şimdi aklıma geliyor bazı şeyler
hani demiştimya daha hızlı m3 le deneyene kadar denediğim en hızlı m3 budur diye şunu tecrübe ile sabitledikki rbc kpro hıdır lı typer asla ama asla sağlıklı 321 lik bi m3 ü öyle 5-10 boy geçemiyor geçemezde.
ne videolar izledik neler dinledik bunca zamanm3 mü peh rakibim değil diyenler vardı
tecrübe güzel şey ya.ha belkide benim typer o typerlardan 10 boy yavaş aynı specler olmasına rağmen![]()
ciğerdir ciğer
![]()
,
bu geceki m3 için komple ss li dediler belkide değildir alakası bile yoktur belkide doğrudur
diyelimki stock olsa idi tamamen ozaman sanırım işim bukadar zor olmazdı.
sanırım bi ss komple öyle bi m3 e 1-2 boy katıyordur.bmw kompetanları daha iyi bilir gerçi.
,
kardeşim biraz önce mustafa abiyle konuşuyorduk msnde havalar biraz ısınsın benim hazırladığım bir araç var bitsin iyşaallah bursaya gelicez bizim içinde değişiklik olur hem sizlerle tanışmış oluruz
Deneme budur abi işte, dostluk, kardeşlik, muhabbet.
Ayaklarınıza sağlık, araçlara kocaman bir maaşallah.
Kardeşim öncelikle arabanı yatırmayıp hergün gaz bastıgın için seni tebrik ediyorum
Araba yapıp evinde garajında yatıran aman yıpranıcak korkusu yok biyerine bişi olucak korkusu ile hareket edenlerden olmadıgın içinde ayrıca tebrik ederim
Senin aracına da M3 e de kocaman Maşallah
fakat bir iki şeye deginmek isterim nede olsa eski BMW ciyiz az cok biliriz
Bu Mpower larda gercekten Vanos büyük problemdir aynı senin aracında VTC sensoru gibi düşün ikiside aynı *** zaten senin VTC sensorun bozulsa aracının torku baya baya düşer fakat işte bizim K20 lerin VTC sensoru BMW lerin VANOS sensorleri kadar dandik degil açıkcası
ayrıca araya da yaş girince işler iyicene boka sarıyor
Bir M3 üün kötü gitme nedeni bakımsızlıgı vede Vanosudur
Her eski M3 ün vanosu yenilenmiş olsa ki buda 2000 euro civarıdır işçilik dahil ucuz bişi degildir bu yüzden ccogu Mpower a binen ler BMW ye biniyoz iki karı kız baksın yeter der aracına bakım yapmaz
Oysaki hem 286 lık hemde 321 lik vanosları sapasaglam bakımları adam gibi yapılmış aracların giderleri cok farklı olur
Ayrıca bu iki bakımlı aracların demesinden de 286 lık her zaman galip ayrılır belki size garip gelicek ama 286 lık M3 herzaman 321 lik M3 ten daha hızlıdır
Bu arada şanzumanları da birbir aynıdır 1 2 3 4 5 vites dişli oranlarında farklılık yoktur 321 likte ekstra 6 var sadece
Yani kısaca özetlersem eger Adam gibi Bakımları yapılmış vanosu degişmiş silindir kapagı bir acılıp subaplar düzgün basıyormu diye kontrolu yapılıp temizlenip tekrar takılmış debriyajı iyi durumda orjinal jantlı 94 model 17 yaşındaki 286 lık M3 Gerçekten çok çok farklı yürür hayretler içinde bırakır insanı
Tekrar araçlara Maşallah
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Sıkı roll olmuş maşallah Serkan sıkıntısız bir m3 bulup denemişsin ..Araban gayet güzel gidiyor
Bu m3 ün sökük haline denk gelme ama![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)