valla ben yarışıpta geçtiğim adamın arabasına maşallah güzel yürüyo araban demem göz göre göre yalanmı söyliyeyim adamın arabası yürüse ben kazanmış olmam , kaybedenle dalga geçmiceksem yada kazanan benımle dalga geçmicekse ne kıymeti var yarışmanın![]()
![]()
valla ben yarışıpta geçtiğim adamın arabasına maşallah güzel yürüyo araban demem göz göre göre yalanmı söyliyeyim adamın arabası yürüse ben kazanmış olmam , kaybedenle dalga geçmiceksem yada kazanan benımle dalga geçmicekse ne kıymeti var yarışmanın![]()
![]()
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
clc nasıl saplamıştı sana babali, sonra sen benım araba hb vırajda savruluyorum dıye çamur yaptıydın ahahah![]()
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
hassiko meee :-) olm ben o arabatı o gece onlere 45 yanak taktım bırde 6 cm ya taktım onlere arkalar 55 yanak ve 3 cm yay nasıl vıraja gırcem :-) bı kere adam gıbı duzluk bulduk ılkerımle oda 10 numaro oldu bı o bı ben fenaydı ahahah ama ılker yarıs sonrası kafa kafaya dedı bende oyle dedım ama 1 km arkadan gelen desbih varya dedıkı ben gordum clc gectı ahahahaha orda ben yıkıldım ahahaa ne goz varmıs la sende emre aaa lan ben onu stock ies ile gectım bana avans dedı ahajaja lan alemsın emre ahaa
,
la seko haalaa emreyı geçtiğin ies e stock stoc dıyon ya şaşıom sana babali
hadı benım arabam fabrikadan cıktıgı gibiydi benım geçilmem cok cok normaldıde emrenınkı lınea t-jet e atlamıştı haala ies stock tu diyon
neyse bu konu m3 lerın tayyarların konuşuldugu konu , şimdi bizim minik midillilerle doldurmayak sayfaları ayıp olmasın , şampionlar ligi özel yayını![]()
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
ahahaha guzel gunlerdı kanka ahaha çikoyu hatırlıosundur clio sport u ahahaha torpıdoyu yumruklayan adam roll yaparken aga olmuyo ya olmuyo ya tam gecıodum baktım gecıo benı satcam aga bu arabayı ahahahaha
,
en stock benim rexti clc ye güzel güzel sapladım jap10 vti ya tam 4 te saplayacaktımki motorlu bi dayı çıkmıştı bıraktık![]()
hey gidi d16a9 rexim sen nelere kadirdinclc ile denerken yatak sardı hala önde gidiyordum
iman power
OKAN YILMAZ
..MTM & PRO STOCK GARAGE..
Maşallah m3le jap10 iyi yürümüş
hey gidi günler hey :=)
maşallah araçlara....
typer sahibi arkadaş çok şanslı ben koskoca istanbulda deneyecek m3 bulamıyorum![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)