bende açıldı izledim. ne saçma bi kaza ya zaten su pınarbası pist cıkısı ayrı bi olay her zaman bişiyler oluyor yolu kapatıp araba döndürme mantıgı nedirr hala anlıyamadım. umarım aracın arasında kalan arkadasa bişiy olmamıstır.
bende açıldı izledim. ne saçma bi kaza ya zaten su pınarbası pist cıkısı ayrı bi olay her zaman bişiyler oluyor yolu kapatıp araba döndürme mantıgı nedirr hala anlıyamadım. umarım aracın arasında kalan arkadasa bişiy olmamıstır.
hala hazırlanıyor video..
vee işte beklenen video
3 nisan draglarından sonra talihsiz kaza | İzlesene.com Video
arkadaşa bişey olmamıştır umarım.
bende izledim videoyu talihsiz bir kaza olmuş...
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
bir şeyi yok gibiydi o an ama sıcaklığıylada belli olmaz tabii
bu arada doğancının sigortasıda yokmuş arabayı yeni aldım dedi
Şükür yaa))
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
göz göre göre vurmuş gibi ya sonuşta kaza ama daha dikkatli olmak lazım arkadaşa bişi olmamştr inş...
Bu kafa 2050 yılına gelsekte değişmeyecek. Yazık olmuş arkadaşa umarım bişeyi yoktur.
alıntıya HAYIR...
ya bunun neresi kaza allah aşkına. bildiğin mallık öküzlük. g. zekalılık v.s v.s.
o aracın sahibi ben olsam biri böyle öküzlük yapsa isterse kaskosu sigortası olsun tonla para versin suratının ortasına kafayı koyup burnunu kırmadan rahat edemezdim.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Guzel memleketimde Insan hayati bu kadar degerli iste..Insan hicmi dusun(e)mez o kadar insanin oldugu daracik alanda sacma sapan hareketler yapmamayi...Allah akul fikir versin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)