arabaya deyilde bi insana vursaydı ne olucaktı bu insanlarda hiç akıl fikir yok..
Pasaoglu Chip Tuning - İzmir Yetkili Bayii
adam topallıyarak gıdıyor amacı neymıskı bır sey yapmaya calısmıs
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
gecen gun yorum yaptım bu videoya her cıkısta rezıllık araba donmuyo dondurcem kndılerını kanıtlıcam dıye ugraşyolar yazık gunah ,bırı cıktı dedi fıkırlerını kndıne sakla bılader dıyo donenlerden bırı alınmıs uzerıne hep aynı araclar ya alkıs alcam dıye yaptıklarına bak
Ben bir kaza göremedim videoda!
Kim böyle olduğu yerde sıfır çizen! 131 e hayran hayran bakar? Sebep nedir insanlar etrafını çevirmişken olduğun yerde döndürmeye çalışmadaki? Yanı başında pist var bas parayı gir piste daha ucuza mal olurdu hiç olmazsaSigortasız dolaşmakta neymiş Abi bide? Yeni alman önemli değilki, Madem sigortan yok çıkmican dışarı...
Fusion35 ------> OnurD.
bu son olmuştur umarım birdaha olmaz
En uyuz olduğum şey böyle organizasyonların içinde/bitiminde sivrizekanın birinin bilinçsizce;dengesizce yaptığı ve her zaman da çevresindekilere zarar verdiği hareketlerdir!N'oldu şimdi çevirtti de?İyi birşey mi yaptı?
malesef izmirde kendını bu tarz sacmalıklarla kanıtlmaya calısan ezik kısımda cok ıns o arkadasa bırsy olmamıstr ordakı ufak yaslarda otomobıl merklısı bır cocuk olsa cok kotu sonuclar olabılırdı
yaw o deil yolu kapatıyorlar bide millet gecemiyor trafik kitlenior yuvarlak olusturuyor alkış kıyamet saçma sapan bişiy. bu herifler yüzüden yasaklanırsa pınarbasında yapılan organizasyonlar şaşırmam yani.
valla ben o rezillige kalmadan cıkıyorum en guzeli usulca bana ve aracımın basına bi iş gelmeden ayrılıyorum videodaki gibi kendini bilmez insan cok var
gercekten sacmalık o yolun kapanması. ben draglar bıttı 1 saate yakın bekledım otoparktan cıkmadım.otoparkta sıfır cızmye calısanlar falan cıktı bu seferde.neyse aralardan gectım kendımı dısarı attım baktım yol kapalı.rahat 1 saat olmustur.
halbukı efendı efendı gelınse efendıce gıdılse dragların tadı daha bır baska olcak. araba cevırmeyı şov yapmayı cok sevıyorsan da zaten forumlarda haftada bır bulusma oluyor cevır cevırebıldıgın kadar.
E30 M50 TURBO & F30 320i ED
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)