User Tag List

Sayfa 7/10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
180 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: KOR ///M3 vs JAP 10

arnawood omer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok mu bitane kısalı sağlıklı bi e36 yahu Türkiye'de verimli egsoz, emiş yapmış yazılımlı egzantrikli vs? M3 bukadar hakarete uğramamalı

Ayrıca 2000cc 3200cc muhabbetine de bayılıyorum ya hepimiz 1.2tsi leonla 3.2 omega geçelim king olalım ozaman

I-HANN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zevkle konuyu takip ediyorum
    “Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e92 m3 e36 ve 46lardan bambaska bi lıgde karsılastırmamak lazm..
    nettede cok vıdeo var 180e kdr zor bela gıdıyor orj turbolu s3 cupralar m3le sora bye bye,

cembozbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arnawood omer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok mu bitane kısalı sağlıklı bi e36 yahu Türkiye'de verimli egsoz, emiş yapmış yazılımlı egzantrikli vs? M3 bukadar hakarete uğramamalı

Ayrıca 2000cc 3200cc muhabbetine de bayılıyorum ya hepimiz 1.2tsi leonla 3.2 omega geçelim king olalım ozaman
    m3ler hakarete ugramadı rahat olun arkadaslar

ne benim eski aracım nede koru henuz gecen typar olmadı
    varsa buyursun hodri meyden gectim desen biri

he daha hızlı bi typar yapılır gecemezmi gecer tabi ama hilmilerinde dedigi gibi onunda formulu var
    BOZBEY

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    e92 m3 e36 ve 46lardan bambaska bi lıgde karsılastırmamak lazm..
    nettede cok vıdeo var 180e kdr zor bela gıdıyor orj turbolu s3 cupralar m3le sora bye bye,
    e92 m3 ile denemek bambaşka birşeydir geçerim demek bambaşka birşeydir...

benim anlamadığım ben aracımın hangi marka modelle kaç hp ye kadar denk gittiğini görmek istiyorum yada kaç boy geçilirim gibi görmek istiyorum başkaları başka birşey anlıyor olması...

Aracım Atmosferik k20a2 eti budu belli yaptığım setup dört dörtlük değil bana göre ama aracım kötüde gitmiyor yok sökük yok bilmem ne bahanem olmaz benim ...

Typer m3 geçemezse niye sökme gereksinimi duyar m3 onuda pek anlamam...

Bu siteden deneyecek birisi çıkmazsa bende dışarıdan eşin dosttun bulduğum araçlarla denerim inanan inanır inanmayan alır arabasını gelir dener...
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

glockevo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaç haftadan beri dbs eyle denenicek bir m3 çıkmadı sürekli mevzu uzuyor birisi çıksada herkes sonucu görse artık..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sadece KOR m3 ü sökseler ekstra birşey takmasalar DBS typeR ın KOR m3 ü geçiceğini düşünüyorum .. kimseden taraf değilim , ortaya yazıyorum.

KAAN_M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yigiy-y, kardeşim 10 tane typer la denemişim dir en az aralarinda en iyi giden job ve skn yi gördüm (skn le ben denemedim ama gidşini gördüm) ben normal beyinli egzozlu filtreli manifoldlu bi typerla 170 den sonra geçiorum 240 250 de 5 6 boy aciorum eğer bundan fazla geçiyorsan bi typer i beni geçersin sökersem arabami senin araban gibi 5 6 boy daha hizlanir
    bunun için kimse madalya vermedi seni geçsem yanliş anlama dbs typer gidicek çbs gelicek o olmicak abc gelicek cb af gb bütün alfabe deki plakalarla denicez sonu yok,o yüzden normal k prolu bi typerla denediysen ortan kıstasi al sana zahmet ne ben uğraşim nede miniks ler uğraşsin sökmek toplamak dert...bitane e46 m3 var bi arkadaşimda onu senle deneticem havalar düzeldiği zaman....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı kaan_325 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yigiy-y, kardeşim 10 tane typer la denemişim dir en az aralarinda en iyi giden job ve skn yi gördüm (skn le ben denemedim ama gidşini gördüm) ben normal beyinli egzozlu filtreli manifoldlu bi typerla 170 den sonra geçiorum 240 250 de 5 6 boy aciorum eğer bundan fazla geçiyorsan bi typer i beni geçersin sökersem arabami senin araban gibi 5 6 boy daha hizlanir
    bunun için kimse madalya vermedi seni geçsem yanliş anlama dbs typer gidicek çbs gelicek o olmicak abc gelicek cb af gb bütün alfabe deki plakalarla denicez sonu yok,o yüzden normal k prolu bi typerla denediysen ortan kıstasi al sana zahmet ne ben uğraşim nede miniks ler uğraşsin sökmek toplamak dert...bitane e46 m3 var bi arkadaşimda onu senle deneticem havalar düzeldiği zaman....
    benimle bir m3 denetinde gerisi önemli değil...
    Dr.ECU

E.Güleç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adam yanıp kavruluyor yahu m3 le denemek için hadi daa denetin de izleyelim bizde keyifle
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Egzozcu orta çağdan ejderha transfer etmiş galiba.birisi ona oksi asetilen nedir nasıl kullanılır biraz bahsetmeli..

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sadece KOR m3 ü sökseler ekstra birşey takmasalar DBS typeR ın KOR m3 ü geçiceğini düşünüyorum .. kimseden taraf değilim , ortaya yazıyorum.
    Bende aynen bu şekilde düşünüyorum.Ama bunu düşünmemiz kesinlik kazandırmıyor olaya..Kim kime kaç boy atardan ziyade hangi hızlarda nasıl farklar olacak en çok bunu merak ediyorum.

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kor un sokuk halını szı unutmussunuz anladıgım kadarı ıle. neyse hatırlatmak ıcın vıdeo fln paylasamıcam sımdı. streetfıre a yazarsanız evo6 kor m3 fln dıe cıkar vıdeolar.

kaanın m3 sadece arka koltuk sokuk 30kg yanı job ayarı typer ları 170 te gecıo 250 gıbı 5-6 boy oluo.

bu arabadan ben 180kg atabılıyorum. varın hesabını sız yapın. camurluk lastık arası 12cm yukselıyor. bu sekılde arac 5-6 boy dan da fazla hızlanıyor. yanıjob ayarı bı ctr yı 10 boydan fazla gecer.

sen job u 10 boy gecıosan kor u da gecersın. eger 5 boy gecıosan kor sokuk olmayan halı ıole aynı gıdersın. he job u 170 te gecıosa senı gecıcek dıe bırsey yok. cunku job olsun onun ayarı araclar olsun zaten ılk vıtes kafa cıkarıyor. yanı altları daha ıyı. ee senın altların daha da ıyı bu yuzden kor a 2-3 belkı basar basmaz cıkarsın. arac denk olucagı ıcın belkı senı yakalayamaz. sen kor u gecebılırsın ben gecemezsın de demedım. ama job ayarı typer ları kıstas alırsak deneme bu sekılde olur.

yanyana neler olur onu Allah bılır. ama sokulurse KOR otoban da da KOR

e92 yı bu sınıfa koymuorum bak. etım ne budum ne muhabbetıne gırmeyelım ılk mesajlarınızda ucuodunuz bende dıorum bıraz alcak ucun.

cem kardesım kuk cupra 350hp araba. resıtın arabada 350hp. sen dıosunkı yıgıt resıtı gecer. resıt e92 yı gecer. kevının arabada 350hp lık bır arabaydı o e92 yı gecemıo hemde ankarada turbonun costugu atmosferıgın yurumedgı memlekette.

yıgıtın e92 ye tutunması ıcın once 350hp resıtın arabasına tutunması lazım. resıtle denesınler e92 cok yakar
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu x,n arabası y ye 5 boy atar, ahmetin araba mehmete 8 boy attıgına göre muhabbeti anca mod medyan şifresi ile çözülür valla ahaha

amma olay oldu bir deneme

mehzent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bana kim 10 boy atmis yaw ahahah
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kor un sokuk halını szı unutmussunuz anladıgım kadarı ıle. neyse hatırlatmak ıcın vıdeo fln paylasamıcam sımdı. streetfıre a yazarsanız evo6 kor m3 fln dıe cıkar vıdeolar.

kaanın m3 sadece arka koltuk sokuk 30kg yanı job ayarı typer ları 170 te gecıo 250 gıbı 5-6 boy oluo.

bu arabadan ben 180kg atabılıyorum. varın hesabını sız yapın. camurluk lastık arası 12cm yukselıyor. bu sekılde arac 5-6 boy dan da fazla hızlanıyor. yanıjob ayarı bı ctr yı 10 boydan fazla gecer.

sen job u 10 boy gecıosan kor u da gecersın. eger 5 boy gecıosan kor sokuk olmayan halı ıole aynı gıdersın. he job u 170 te gecıosa senı gecıcek dıe bırsey yok. cunku job olsun onun ayarı araclar olsun zaten ılk vıtes kafa cıkarıyor. yanı altları daha ıyı. ee senın altların daha da ıyı bu yuzden kor a 2-3 belkı basar basmaz cıkarsın. arac denk olucagı ıcın belkı senı yakalayamaz. sen kor u gecebılırsın ben gecemezsın de demedım. ama job ayarı typer ları kıstas alırsak deneme bu sekılde olur.

e92 yı bu sınıfa koymuorum bak. etım ne budum ne muhabbetıne gırmeyelım ılk mesajlarınızda ucuodunuz bende dıorum bıraz alcak ucun.

cem kardesım kuk cupra 350hp araba. resıtın arabada 350hp. sen dıosunkı yıgıt resıtı gecer. resıt e92 yı gecer. kevının arabada 350hp lık bır arabaydı o e92 yı gecemıo hemde ankarada turbonun costugu atmosferıgın yurumedgı memlekette.

yıgıtın e92 ye tutunması ıcın once 350hp resıtın arabasına tutunması lazım. resıtle denesınler e92 cok yakar
    reşit abinin aracı 350 hp mi ?

JOB'un sahibi selçuk kardeşim arabayı gördü ben e36 m3 leri rakip bile görme dediğini biliyorum ki o zaman aracım komple sökük değildi....

Ben sahibinden tüm ilanlara en iyisi mesaj atayim denemek istermisiniz diye yoksa yok sökemem yok 13. typer için sökerim sonra 14. gelip denemek ister yapamam gibi bahaneleri duymaktan bıktım...

e36 m3 de bulurum elbet bir gün...

sağolun ilginiz için...
    Dr.ECU

KAAN_M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

JOB'un sahibi selçuk kardeşim arabayı gördü ben e36 m3 leri rakip bile görme dediğini biliyorum ki o zaman aracım komple sökük değildi....

Ben sahibinden tüm ilanlara en iyisi mesaj atayim denemek istermisiniz diye yoksa yok sökemem yok 13. typer için sökerim sonra 14. gelip denemek ister yapamam gibi bahaneleri duymaktan bıktım...

sağolun ilginiz için...
    kardeşim biz sana anlatamadik yok illa m3 le denicem biz hiç birşeyi bahane yapmadik arabami aldim dan 55.000 km yaptim yarisi denemelerde geçti
    herarabasina parca takanla denemek zorundamiyim
    ama denicem senle kardeşim 1 2 hafta ver bana arabanin oksijen sensörlerini değiştircektim ariza veriolar ben sana haber vericem denicem senle rahat ol....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

sağolun ilginiz için...
    resıtın araba kac hp 500 mu ne sanıosun?

neyse bak cevap gelmıs. sen kaldır sıvazla bızde oturucaz kardesım.
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ya hilmi abi ben nerde bi m3 e 5 6 boy gecilmisim ya?? Hee gecilmem demiyorum ama sonuc olarak oyle bsy yok ortada kaan abi ile denedim oyle 170 gibi bir gecmede yok?? 5 6 boy da yok yoldan sebep en fazla ben 230 240 fln gordum 5 sonu fln orda 1 boy fln vardi aramizda hee is az daha uzasa gider 5 6 olur orasini bilmem iddada etmem ama olay bundan ibaret hee bi guc kaybidir degildir bilmiyorum ama araba patir patir patliyodu o gece kaan abi basma dedi hatta dedim abi sie et ya neyse benim hicbir zaman m3 gecmek giibi bir iddam yok ki kaan abiyle hic olmaz oyle su hiza kAdar tutundum fln da anca kendini avutma isi onun icin en guzeli ep3 e ep3 bana gore ama tabi yigitte arabasini gormek istemekte hakli o kadar ugrasmis ve bencede hizlida olmus

Herkeze kolay gelsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya hilmi abi ben nerde bi m3 e 5 6 boy gecilmisim ya?? Hee gecilmem demiyorum ama sonuc olarak oyle bsy yok ortada kaan abi ile denedim oyle 170 gibi bir gecmede yok?? 5 6 boy da yok yoldan sebep en fazla ben 230 240 fln gordum 5 sonu fln orda 1 boy fln vardi aramizda hee is az daha uzasa gider 5 6 olur orasini bilmem iddada etmem ama olay bundan ibaret hee bi guc kaybidir degildir bilmiyorum ama araba patir patir patliyodu o gece kaan abi basma dedi hatta dedim abi sie et ya neyse benim hicbir zaman m3 gecmek giibi bir iddam yok ki kaan abiyle hic olmaz oyle su hiza kAdar tutundum fln da anca kendini avutma isi onun icin en guzeli ep3 e ep3 bana gore ama tabi yigitte arabasini gormek istemekte hakli o kadar ugrasmis ve bencede hizlida olmus

Herkeze kolay gelsin
    yok kardesım ben senın aracı soyle gecmıs boyle gecmıs yazmadım senın aracının ayarında olan ctr lerı o kadar gectı dıe yazdım. yazdıgımı nıe duzgun okumuon la
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)