Biliyorum o kekonun kim olduğunu :D Ya şu roll ortamını biraz daha zenginleştirebilsek varya ah ahhh. 38 plaka spor araba görmek bile haz verici hale geldi artık yani o derece. Murat abi aracın formunda. :icon_tup:
Printable View
maşallah araçlarda videolarda çok güzel.
Ty saxo koşuyor :)
speclere göre normal sonuc cekımler süper araclara maşalllah....
Gündüz yarışları 10 numara oluyo.Elinize sağlık.
Kesinlikle katiliyorum mmp sana, disardan video izlemesi cok zewkli tabi ama adima konusuyorum 2000 den beri bir fiil yaristik kan durmuyor, artik eski tatlari vermiyor kalbim carpmiyor, videolardanda belli oluyodur sanirim;) cem sende allah kaza bela wermesin her ne kadar gormedik ama arac turbolamisin,merakla bekliyorum, birazda sen roll e cik, telsizinde war:) videolarini cekte izleyelim, bizde yawastan cikalim bu ortamdan genclerin onunu acmak adina...
murat maşallah. bu makinada süper...
Hey Maşallah kazasız belasız sürüşler.VTS güzel yürümüş :)
saxo ya gerçekten maşallah çok iyi yürümüş allah nazardan kazadan beladan sakınsın
araç içi birinci vitesten basan vti hangisiyse gerçekten ömrümde bir ilk gördüm 1 de doldurupta gaz köklüyosun vti patanaja düşmüyor :) onada kocaman bir maşallah yürüyen aksam + lastikler baya çok iyimiş sarmamış araç
Maşallah Maşallah..
grı sedan 3 te 3000 devırdemı bastı banamı oyle geldı..3 te 3000 bınde alıyor bızım araba dedı..?saxo cu arkaadas ne kadar sakın bır elı dıreksıyonda oburunde sıgara:D:D:D tebrık ederım,masallah araclara..
Murat Maşallahı var Aracın. İiden İiye Bilenmişin :)
Maşallah eğlenceli ve keyifli rolling olmuş
aneammm noluo burdaaa
Murat Sana Defalarca Söledım Vanayı Kapat Die Ama Laf Anlatamdm:D:D