maşşallah ty yine formunda :)
Printable View
maşşallah ty yine formunda :)
maşallah............
supercharger ile zaten o saydıkların da olunca öyle olur diyorum kısaca kendı arabamı örnek verdım
komple eksoz sistemi
Filtre V.s :) Ufak tefek şeylerle gerçi ben memnunum yaa sıkıntım yok gel geç benı kardesımiz benı geçti die sevinirim uzayan kol bızden yana olsun
hytech headersın en ıyısı tr de bulablecegın sonra dc sonra ss gelıor
hytech 400 lıra gerısını sen hesap et.
ss magnumu ben 200e almıstım bendede vardı
v2 yıdıde 300e alırsın. 900e yalasık 15 hp fena deıl :D
laf sokmak amaçlı yazmıorum yanlıs anlama bılgı amaçlı yazdım
kardesım bız bundan sonra sana soyleyelımde sen bıze temın et walla bu rakamlardan, ss headers ss magnum + v2 suanda bın lıra yollayım ben sanada gonder bana kuzenıme hedıye edıyım, bende modifiyeli arabaya bineli 4-5 ay fılan oluyor bende cok ii anlamıyorum tabı, bulamıyoruz o fıyatlara..
Hocam sen 5 bin liraya egsoz filtre headers yapıyorsan altından olması lazım :)
400 liraya dc headers al, 500 liraya v2 al 300 liraya magnum al yeterli olur sürekli rolling kovalamayan vti için
saxo fenaymıs
Arabalara kocaman maşallah , yalnız videolar 10 numara olmuş..
ben ilk defa HKS mantar filtrenın VTi da AEM v2 den daha iyi oldugunu senden duydum ben AEM V2 honda nın CANI die biliyorm. Mantar Filtrede Turbo Araçlarda Daha verimli die biliyordm.yanlıs bilmyiorsam.
Freeflow nedir ilk defa duydum ama SS yanında hikaye kalır bence
hytech de replica 450 tl olabilir DC replica Misali hytech orj Headers 1000 tl civarında(sıfır Fiyatları)
ara borular da SS olucak
1000 tl e bulabilen varsa deil bir takım 5 takım hepsinden alırım walla :)
yukarıda mrt-tsn belirtmiş zaten SS die
supersprint Headers Sıfır Fiyatı en son 600 Euro Civarındaydı şimdi ne fiyatlarda bilmiyorum
ara boruları ve son susturucu hariç araç birebir fiyatlarınıda bilgisi olan verır hehralde ama öyle 1000 tl e olucak iş deil (Supersprint)
benım bildiğim böyle yada ben piyasayı bilmyiorum yada bu işi yapanlar bu malzemeleri satanlar arkadaslarımız oldugu halde bana 2 katı fiyat çekiorlar.
SS headers 1350tl , SS magnum 740tl , v2 de 700tl toplam:2790 ara borusu takması 3bin buda benım gozumde bir dünya para eder, ben bunu demek istemiştim. fiyatlarıda yanlış biliyor yada kardeşimden öte olan - MMpowergarage - insanlar bize pahalı satıyor ise düzeltin..
maşallah araçlara VTS vs VTI = VTS şaşırmadım sonuç gayet normal
helall saxo boru degil japon harikasını yemişsin daha ne olsun:)
Operasyon gibi rolling yapılıyor yaw valla helal olsun.. yoluda kapatıp topçu atışı var deseydiniz:D:D Araçlara maşşallah güzel deneme olmuş
maşallah..fransız öpücüğü...:)
saxo masallah bugun telde konustuk murat abıyle nasıp dıorum ıns saxo bıde esk caddelerını dolsatırız