:):):):):):):):)
Printable View
hay maaşallah guzel yuruyor vts hakkını yememk lazım
allah kaza bela vermesin her iki aracada
Sağol Murat abi Allah razı olsun. Bir heves telsiz aldık evet arkadaş kanımıza girdi. Sizde bu ortamdan çıkmayın eskiden tanışırız yol göstericilerimiz yine ortamda olsun. :) Arabaya gelince 1 haftası kaldı artık yazılım,baskı balata vesaire beyin işleri felan bekleniyor.
bi ara organizasyon yapılsa veya yaptıgınız ortam varmı
@Zafa38
Araçlar güzelmiş :D
mrt-tsn saygılarımı Sunuyorum öncelikle.:):):)
Nos Basarken aracınıza direk nosmu basıyosunuz yoksa chivas regal ile karısım yapıomusunuz :)
takılıorm yaa ciddiyemı alıosn canımız bir chivas istedi onu sana da yansıttım işte ne var :)Önder ist gelicek Sipariş verdim birr miktar olmadı burda Öldürmezsek kayseriye Stok yapayım da vts nin videolarını izleyerek içelim :D :)
walla VTi yurumemesi konumunda haklısın bir dolu saxo a göre 106 a göre boş bir vti yürümüyor :)
ama böyle o benı geçti bu beni geçti die hiç takıntım olmadı yaa öyle takıntım olsa ismet'i geçerim :)
Supercharger+kasnaklar+yazılım= 5.000TL
saxo&106 a El sallarsın sonra :) yada ben öyle olur die tahmın ediyorum :)
saksoya massallah ama aklıma takılan bişey var bu saksoyu gecenlerde kayseride gördüm ok gibi duruyodu neden alan 1 ay binmeden satılığa cıkarıyooo merak ettimm
headersın kralı 400 lıra fıltrenın kralı 200 lıra.600lıra dunyanın parasımı sımdı:)
maşallah saxoya iyi yürümüş :)
güzel olmuş japon geçen fransızları seviyorum :)