komutan çekmemişler seni opc -rc denemeleri çok güzeldi yakından izledim rc affetmiyor valla yanına geleni.. maşallah 2 aracada
tarkan abi senin gc8 de çok iyi gidiyo maşallah abi.
komutan çekmemişler seni opc -rc denemeleri çok güzeldi yakından izledim rc affetmiyor valla yanına geleni.. maşallah 2 aracada
tarkan abi senin gc8 de çok iyi gidiyo maşallah abi.
ben dedim bizim adanlı şikirokkoluya polo gti lar yakında can yakmaya başlar diye![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Tuncerim benimkinin canı bukadarbundan iisi aaahhhaaahhh çıkmıo.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
RC iki gömlek fazla şimdilik opc'ye. Devrini vs. öğrensem bir boy farkeder ama "çok boy - 1 boy" bir şey değiştirmez :b
Çeto bilader bekliyorum dostum hafiften başla dediğimz gibi Filtre kiti ve egzos yap bi daha deneyek farkı gör sonra bi yazılımla uçarsın.. Sonuç normal kardeşim ama 1.6 turbo 192 hp sanki biraz daha atak olmalıydı gibi geldi.. Çok güzel aracın maşallah güle güle bin..
Tarkanın araba bu hafta açıl susam açıl olmuş sen bakma tuncer tarkana geçen haftalarda hiç soluğu yoktu bu hafta başka bi araç olmuş kardeşin aracı.. Yalnız tarkan tek gözlü canavar gibi bilader bi ampul tak aracına yawTırsıyom arkamdayken
Tuncer sende bilader az değilsin dolduruyon 100 lük 3-4 kişiyi araca dahada hızlı gidiyor tek kalsan kösülcek aracın
Maşallah herkese Allah kaza bela vermesin..
butun araclara maşallah, komutan vıdeolarda goremedık nasıl gıttıgınıde kestıremıoz valla
s3 ztn stock bıle cok iyi, çok keyıflı denemeler wrxlerde değişik bı hava katmiş her çeşit araç olmuş![]()
206 rc zaten guzel gidiyor masallah. 3 senedir opc ile cok denedim. opc nin bundan biraz daha iyi gitmesi lazim gibi geldi bana. belki devrine viteslerine zamanla daha da alirsaniz eminim ki daha iyi yurur. kazasiz belasiz
always AT by AT
dizell ne varsa dizel de var)))
Pasaoglu Chip Tuning - İzmir Yetkili Bayii
corsanın biraz daha iyi yürümesi lazım muhtemelen arkadas yeni aldıgı için alışamamış araca.(bu
arada hayırlı olsun corsa). bütün araçlara maşallah keyifli bi roll günü olmuş.
Önümüzdeki Çarşambaya kadar süpriz araçlar eklenecekHerkesin gelmesi şiddetle tavsiye olunur. Hatta bugün bir arkadaşımla şakalaştık bu roll gecesi otohabere bile satılır diye
![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)