elimdeki videoları ekliyorum bütün araçlara maşallah
YouTube - corsa opc vs polo gti
YouTube - polo gti vs corsa opc
YouTube - sti vs s3
YouTube - s3 vs sti
YouTube - sti vs s3 vs 106gti
YouTube - s3 vs impreza wrx
elimdeki videoları ekliyorum bütün araçlara maşallah
YouTube - corsa opc vs polo gti
YouTube - sti vs s3
YouTube - s3 vs sti
YouTube - sti vs s3 vs 106gti
YouTube - s3 vs impreza wrx
106 alperin. alp36
benim aracım sti değil wrx0.9 basıyorum sensör arızası yüzünden sürekli kesiklik yapıyor özellikle 4. viteste videolarda da bariz belli. birde bazı denemelerde ben 3 e 2 denedim bazılarında 2 ye tek. S3 dışında kimseyle eşit deneyemedim. tüm araçlara maşllah çarşamba team zevkli oldu
![]()
alp yinee kopmusun aslan parcası))
Pasaoglu Chip Tuning - İzmir Yetkili Bayii
@Bone-crusheR - evet gürkan subaru aldım.
@307xsi - sağol berkay seninde yeni aracın hayırlı olsun..
106'ya maaşallah rölantisi bile güzel zaten aletin![]()
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Ulen bi bizim videolar çekilmemiş.. Alpin araba mermi fare gibi heryerde tutması zor.. Tuncer zaten başımıza tren oldu Çuflayıp duruyor.. Maşallah güzel denemeler olmuş... ;OPC duruşuyla çok tarz ancak güç olarak beklediğim gibi değil güzel dokunuşlara ihtiyacı var.. Benimle denemesinde de tutunamıyor.. Gti da 1 adım önde opc ye göre.. Gti daha çok yeni olduğu için cok zorlamamış sanırım.. Maşallah kazasız belasız
Bende sti görünce kim geldi aceb dedimArkadaşlar subarular stok.Yarışa gelen araçlardan neredeyse hiçbiri tek kişi değil, boşaltılmış hiç değil
Yani tam tamına keyfine yapılmış çok kaliteli roller. S3 ün hakkı yenmes en güçlü olarak gitmesi gerektiği gibi gidiyor.
En yakın zamanda tekrarın olması dileği ile
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Bu arada Kaptana soramadık o gece tanıştık diye. S3 stokmudur, yoksa extra birşeyler varmıdır?
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
sciroccoya bir çip yap sende başlara koştur kardeşimarabanın potansyeli var
Bu yazdığımdanda şu sonuç çıkmasın sakın "arabaya bişi yapmassan gelme"şimdi bu tipte yorumlayan olur üzülürüm. Beklerim herkesi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)