User Tag List

Sayfa 5/7 İlkİlk ... 34567 SonSon
133 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Leon CUPRA vs GOLF R rolling (Adana)

typermelih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=Cupra03;2281908]
    Alıntı typermelih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cuprayı satıpta güya güya golf r almayı dusunen sen değilmisin ustat yani sen bilmiyormuydun golf r ın cupraya yenılecenı bu olağan ustu bişey değilki madem bukadar ılgılısın araclara karsı madem golf r alacak paran var m3 de sardırmıyorsun okadar iyi ayarlayışın gıt al ozaman 100 bın tlye m3 cok bulursun anladınmı yok ben almaktan vazgectım falan iyiki vazgectın birgun alırsan golf r resımlerını yuklede ben satim hemen senınle aynı aracları binmeyi zaten ıstemem...seviyedende kastım yarısı izle cuprayı tebrık et yuru işine bak aracı kotulemenın ne anlamı var hayatın rolden ıbaretse git al 850 kg arac al doldur doldurabıldıgın kadar...[/QUOTE

15hp ve 30nm fazlalığı,7 ileri ve dsg şanzumanı düşününce,4 çekişin ve ağarlık dezavantajının yok olacağını ve denk gideceklerini düşünmüştüm.Özellikle sen alda ben hemen satim gibi çocukça laflarından sonra sana daha fazla cvp yazmamaya karar verdim.Neyse sen geçilme pisikolojin geçince,yazdıklarımdan daha olumlu anlamlar çıkarırsın.

Öncelik ile aracına maşallah Allah kazadan beladan korusun.Arkadaşın yazdıklarımı kendince yorumluyor'Almayı düşündüğüm bir araçtı ama bu videoyu seyredince birden soğudum'kelimesi ne ona nede aracına hakaret değil,bunu anlayamadıAma dsg den daha hızlı vites attığını düşünen ve m3 lerin hep sardıkları için geçildiğini düşünen bir arkadaştan çok şeyler beklememk lazım.
    Tekrardan kazasız belasız kullan aracını...

Yazılanları gözüyle okumak bu olmalı
    ben senden çok şey bekliyordum ama bu yaşınla bana cok şey öğretirsin diye dusunuyordum......neyse eski balıkçı sana vaktımı yeterınce harcadım sen bence bılgılerınle gel adanaya şahin S al onu diz ama şahin olmasın S i olsun tüpüde takarsın ruhsatada işletirsin yakışır sana....hadi bakim

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Melih harika bir aracın var.. Bazı seylerin bilincinde olan insanlara karsı verdigin sert cevaplar seni yüceltmiyor bunun farkına varmalısın.. Hakan abi olsun cupra03 nickli abimiz olsun millet Adana'da Cupra bilmezken cupra yürüten adamlardir eski mesajlarını konularını bir kurcala derim.. Kimse senin arabana *** atmıyor burda adam cuprayi satıp daha guzel ve daha hızlı olduğunu düşünerek golf almayı düşünürken bazı dezavantajları yüzünden cupradan biraz yavaş kalan golf u almaktan vazgeçtim demis.. Yok 100000 tl idi yok Cupra istesem 2 tane alirimdi falan cok gereksiz tartışmalar olmuş.. Hakan abinin cuprasi üzerine yürüyen bir Cupra yok mesela henüz.. Adam tüm sitenin takdir ettigi hulk diye anılan aracla basacak kadar hızlı.. Sana fikir veriyor sen biz is bilmiyormuyuz seklinde yorum yapıyorsun.. Seni ve aracını ciddi anlamda takdir ediyordum ama yazdıkların falan ne kadar hırs sahibi olduğunu geçilmenin seni ne kadar rahatsız ettigini ortaya çıkarmış.. Muhtemelen alıntı yapıp bana da bir suru sayacaksın cevap yazmicam emin olabilirsin.. Yalnızca bir ricam var senin araban ne ki sen niye müdahil oluyosun falan tarzı atarlanma lütfen.. Sana bir garezim veya cekememezligim yok, olamaz da.. Yaptığının yanlış olduğunu belirtmek istedim sadece

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE

ben senden çok şey bekliyordum ama bu yaşınla bana cok şey öğretirsin diye dusunuyordum......neyse eski balıkçı sana vaktımı yeterınce harcadım sen bence bılgılerınle gel adanaya şahin S al onu diz ama şahin olmasın S i olsun tüpüde takarsın ruhsatada işletirsin yakışır sana....hadi bakim
    gereksiz agresif yazıyosun biraz relax olabilirsin bugün o yapar geçer yarın sen arabana bişeyler yapar geçersin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dou_corolla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Melih harika bir aracın var.. Bazı seylerin bilincinde olan insanlara karsı verdigin sert cevaplar seni yüceltmiyor bunun farkına varmalısın.. Hakan abi olsun cupra03 nickli abimiz olsun millet Adana'da Cupra bilmezken cupra yürüten adamlardir eski mesajlarını konularını bir kurcala derim.. Kimse senin arabana *** atmıyor burda adam cuprayi satıp daha guzel ve daha hızlı olduğunu düşünerek golf almayı düşünürken bazı dezavantajları yüzünden cupradan biraz yavaş kalan golf u almaktan vazgeçtim demis.. Yok 100000 tl idi yok Cupra istesem 2 tane alirimdi falan cok gereksiz tartışmalar olmuş.. Hakan abinin cuprasi üzerine yürüyen bir Cupra yok mesela henüz.. Adam tüm sitenin takdir ettigi hulk diye anılan aracla basacak kadar hızlı.. Sana fikir veriyor sen biz is bilmiyormuyuz seklinde yorum yapıyorsun.. Seni ve aracını ciddi anlamda takdir ediyordum ama yazdıkların falan ne kadar hırs sahibi olduğunu geçilmenin seni ne kadar rahatsız ettigini ortaya çıkarmış.. Muhtemelen alıntı yapıp bana da bir suru sayacaksın cevap yazmicam emin olabilirsin.. Yalnızca bir ricam var senin araban ne ki sen niye müdahil oluyosun falan tarzı atarlanma lütfen.. Sana bir garezim veya cekememezligim yok, olamaz da.. Yaptığının yanlış olduğunu belirtmek istedim sadece
    kımsenın aracı iyi gitmiş cuprayı iyi yurutmus bunlar benı ılgılendırmıyor ayrıca cupra gececek tabı benı ben defalarca soyledım ama golf r la alakalı gereksız anlamsız seylerı bukadar ustune basa basa defalarca soylemenın ne anlamı var olabılır yenılebılırım ben hırslı bırı değilim olsaydım typerımıda olabıldıgınce doldururdum...istersen senın hıc aracın olmasın ne alakası var dusuncelerını bıldıreceksın ama herkesın bır yapısı var.yenılmek benım umrumda değil bugune kadar çok yarısmısımdır arac olarak değil başka şeylerde spor olarak... ama bukadarda olmaz.sonra bu aracın yürüme işi parayla lakalı şeyler doğru urunlerı bılıyorsan alır takar yurutursun

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu sitenin binlerce üyesinin arasında 100 tane adam çıkar ki Türkiye sınırları dahilinde herkes onlara akıl danışabilir emin ol buna.. Bütün yorumları okudum tek tek kimse senin arabanı kötülememiş ama sen olayları yanlış anlamissin.. Anlatmak istediğim konu bu.. İmkan cok fazla önünde onu açık bir araban var.. Atla git Manisa'ya 22 Mayıs draglarina.. Kaldır orda arabanı 400 metre sûreni ve gecebildigin arabaları gor.. Bundan daha kolay bir yol yok bence

ergin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu sitenin binlerce üyesinin arasında 100 tane adam çıkar ki Türkiye sınırları dahilinde herkes onlara akıl danışabilir emin ol buna.. Bütün yorumları okudum tek tek kimse senin arabanı kötülememiş ama sen olayları yanlış anlamissin.. Anlatmak istediğim konu bu.. İmkan cok fazla önünde onu açık bir araban var.. Atla git Manisa'ya 22 Mayıs draglarina.. Kaldır orda arabanı 400 metre sûreni ve gecebildigin arabaları gor.. Bundan daha kolay bir yol yok bence
    aynen aracınızın en ıyı degerlerını rakıplerını gorebılırsınız orada dou'nun da soyledıgı gıbı amac yarışıp zevk almak yerı geldıgınde herkez yuzyuze bakıyor bırbırınızı kırmamak selamı sabahı kesmemek en guzelı. araçlarada maşallah guzel yurumuşler.
    ETE KEMİĞE BÜRÜNDÜM YUNUS DİYE GÖRÜNDÜM

YUNUS EMRE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne kotulememesı golf r la alakalı dusuncelerım değişti denmelieri yada yada yada ...burda olay sureklı cuprayı ön plana cıkarmak sebebını anlamadım cupra muhtesem bır arac ben bunu ınkar etmıyorum....bu işin sonu yok onu gecersın gelır senı bırısı gecer iyi boyleyse ben ozaman kımseyle denemeyım boyle şeyler olacaksa typer la alikaana fr ı ile yenildim cupra r 2004 model geçti vs vs ama umrumda olmadı ozanın aracıylada benı gectıkten sonra umursamadım sonuçta biz arkadasız arkadas olmasakta bişey değişmez çukü güçlü kuvvetli olan araba geçer sonuçta burda araçlar deneniyor suruculer değil... burda yorumlar insanın asabını bozuyor...yorum yaparsın cupranın elinesağlık dersın diyenlerde var bunlar güzel dusunceler yorumlar...ayrıca senın kayserı olayına gelınce ben bu aracı dırak yapmak için almadım ilgi alanım değil,

yan53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne kotulememesı golf r la alakalı dusuncelerım değişti denmelieri yada yada yada ...burda olay sureklı cuprayı ön plana cıkarmak sebebını anlamadım cupra muhtesem bır arac ben bunu ınkar etmıyorum....bu işin sonu yok onu gecersın gelır senı bırısı gecer iyi boyleyse ben ozaman kımseyle denemeyım boyle şeyler olacaksa typer la alikaana fr ı ile yenildim cupra r 2004 model geçti vs vs ama umrumda olmadı ozanın aracıylada benı gectıkten sonra umursamadım sonuçta biz arkadasız arkadas olmasakta bişey değişmez çukü güçlü kuvvetli olan araba geçer sonuçta burda araçlar deneniyor suruculer değil... burda yorumlar insanın asabını bozuyor...yorum yaparsın cupranın elinesağlık dersın diyenlerde var bunlar güzel dusunceler yorumlar...ayrıca senın kayserı olayına gelınce ben bu aracı dırak yapmak için almadım ilgi alanım değil,
    neden golf R la ilgili düşüncelerim değişti denmemeli ? adam cupra satmış golf R alıcaktı golf ün geçildiğini görünce vazgeçmiş fikrim değişti demiş buda en doğal hakkı .. gelipde size ulan '' 100.000 TL '' para vericem bide eski sattığım araba beni geçicek mi demiş ? dememiş .. gayet normal bi dille beklediğinden farklı bi sonuç olmuş demiş .. geçilmenizi beklemiş ama farkı böyle beklememiş .. aslında burda golf R dan daha çok şey beklediğini anlatmış .. alınganlık yapmıssınız .. koca koca adamları burda sen alırsan ben satarım diye yazarken görmekte traji komik yani

( arfy )

Almanci Tane-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    melih kardeşimi çok yakından tanıyorum. ortada sanırım bir yanlış anlaşılma var. 2 teneke parcası için gönül kırmaya değmez. melihcim kazasız belasız çok güzel bir araç almışsın. herşeyi ile 10 numara maşallah. cupra da golf r da kendi sınıfında efsane araçlar. yani herkesin sahip olmak istediği araçlar. allah herkese nasip etin diyelim.
    always AT by AT

ozan cpr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kımsenın aracı iyi gitmiş cuprayı iyi yurutmus bunlar benı ılgılendırmıyor ayrıca cupra gececek tabı benı ben defalarca soyledım ama golf r la alakalı gereksız anlamsız seylerı bukadar ustune basa basa defalarca soylemenın ne anlamı var olabılır yenılebılırım ben hırslı bırı değilim olsaydım typerımıda olabıldıgınce doldururdum...istersen senın hıc aracın olmasın ne alakası var dusuncelerını bıldıreceksın ama herkesın bır yapısı var.yenılmek benım umrumda değil bugune kadar çok yarısmısımdır arac olarak değil başka şeylerde spor olarak... ama bukadarda olmaz.sonra bu aracın yürüme işi parayla lakalı şeyler doğru urunlerı bılıyorsan alır takar yurutursun
    melih kardeş bu işi bayagı uzattın ya bırak kardeşim kım ne yazarsa yazssın herkes dılediğini yazmakta özgürdür.. bunu tartışma konusu haline getirmeni dogal bulmuorum kiii sana yakışmıo agzınla sölemişsin bugün ben gecerım yarın sen bunun sonu yok ...kiiii yazıları bende okuorum hemde hepsını senin arabanı kötüleyen kımse yok adam cuprasını satmış golf r alıcakmış vazgecmiş alır almaz o arkadasımızın sorunu sen arabandan mutluysan sorun yok dıorum saygılar ....hakan abide sana bişiler yazmış bıraz ters anlamışsın .tanımıosun ama ümıt mustafa can ve tanıyan ben olarak saygı deger 1 abımız ...sende iyi 1 arkadassın ama gerek yok diorum bunlara....

Cupra03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ali kaanin top sportunuda ben sattim ona

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    keşke konu açılmasaydı ya bugün dedim bunu..ne kadar anlamsız tartışmalar olmuş böyle.dileyen dilediği arabayı maddi gücüne göre alır ve biner bunun neresi garip ama böle 50 binlik 100 binilk araba muhabbeti olunca sıkıntı oluyor ister istemez, elin adamıda çıkar derki ulan 50 milyarlık araba 100 milyarlık arabayı gecio der yani kimsenin agzı torba değil ki büzesin..melih sende kimsenin lafına bakma istersen golf R gibi bi yaratıga bindiğin için tadını çıkarmaya bak.çünkü performans olarak önü çok açık bi araban var bunu değerlendirmeye bak derim..hakan abi ve cupra03 nickli abi vag grubunu bitirmiş insanlar henüz biz daha bu işin başındayken .. insanların bilgilerine saygı duymak lazım , bütün sayfaları okudum ama senin arabanı kötüleyen kimse olmamış sadece demişki cupra03 nickli abi R alacaktım vazgectim demiş bunda hiç bişey görmedim ben ? her neyse keşke bu tatsız gerginlikler olmasaydı ..Rabbim herkesin kalbine gönlüne göre versin, o zaten kalpleri biliyor...

DR808 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah iki aracada Güzel deneme olmuş
    Çok mu hastalandın EY ''AŞK'' sürekli yataktasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UMTT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    keşke konu açılmasaydı ya bugün dedim bunu..ne kadar anlamsız tartışmalar olmuş böyle.dileyen dilediği arabayı maddi gücüne göre alır ve biner bunun neresi garip ama böle 50 binlik 100 binilk araba muhabbeti olunca sıkıntı oluyor ister istemez, elin adamıda çıkar derki ulan 50 milyarlık araba 100 milyarlık arabayı gecio der yani kimsenin agzı torba değil ki büzesin..melih sende kimsenin lafına bakma istersen golf R gibi bi yaratıga bindiğin için tadını çıkarmaya bak.çünkü performans olarak önü çok açık bi araban var bunu değerlendirmeye bak derim..hakan abi ve cupra03 nickli abi vag grubunu bitirmiş insanlar henüz biz daha bu işin başındayken .. insanların bilgilerine saygı duymak lazım , bütün sayfaları okudum ama senin arabanı kötüleyen kimse olmamış sadece demişki cupra03 nickli abi R alacaktım vazgectim demiş bunda hiç bişey görmedim ben ? her neyse keşke bu tatsız gerginlikler olmasaydı ..Rabbim herkesin kalbine gönlüne göre versin, o zaten kalpleri biliyor...
    herkes aracın parasına nıcın bukadar taktı anlamadım ben fıyat farkını üstüne basa basa belirtmemin sebebı amacım sadece rol olsaydı gıder cupra alırdım dedım ama tek amacımın bu olmadını bu sebeple bu aracı aldım dedım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cupra03 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ali kaanin top sportunuda ben sattim ona
    arac 400 hp ye doğru gidiyor suan yapım asamasında

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay bee ....
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

ozan cpr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arac 400 hp ye doğru gidiyor suan yapım asamasında
    hadi alikaanımıza hayırlı ugurlu olmasını dilerim bol keyıflı gazlamalar ....kazasız belasız....

white quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah araçlara
    BMW 120d

skaratas2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araçlar çok güzel hızlanıyorlar gerçekten, maşallah. Golf standartken yine standart bir cupra ile hiç denemesi oldu mu merak ediyorum?
    Araçlarınızı güle güle kullanın.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)