User Tag List

Sayfa 2/8 İlkİlk 1234 ... SonSon
141 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Ezn S2000 & AC 106 & SS Clio RS

percussionali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah araçlara bende denemek isterim ac ezn ile

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ek.Civic_Spoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araçların hepsine maşallah gerçekten güzel bir geceydi zevkli denemeler oldu bizi ağırlayan tüm arkadaşlara teşekkür ederiz.. benim araçtan çekilen, tüm araçların (ac-ss, ac-ezn s2k, ss-ezn s2k) teke tek olduğu deneme video ları var haksızlık olmasın onlarıda upload ediyorum birazdan koyarım .. tekrardan tüm arkadaşların araçlarına kocaman Maşallah buarada son çıkılan denemelerde ac 106 hakan abi şanzuman sıkıntısı yaşamış inşallah önemlibişey değildir
    Neden haksızlık olsun İbrahim. Teketek denemelerin videolarını koymayın dedi AC' nin sahibi Hakan. Ona rağmen koyarsanız asıl tatsızlık o zaman olur. Adam sizden rica etti. Hatta hatırlarsanız ki unutmanızın mümkünatı yok çünkü daha dün akşam beraberdik, 2 ye 2 çıkıp basalım ve adam gibi videoları öyle çekelim dedik çıktık bastık çektik. Ben onları da atıcam akşama. Orada araç içi çekimler olduğu için herşey çok güzel ve net ortada

Bu arada benim Okanla teke tek denemelerim varsa koyun. Ama 2 de vtec altı olanları koymayın çünkü onlar kıstas olamaz Hoş 2 de Vtec üstü bastığımız her denemede Okan SS RS ile anca 150 ye kadar yanımda kalabildi. Sonrasında ben hafiften ışınlanıyorum Vtec altı 2 boy öne çıkıyor RS ile sonra 4 e çeker çekmez yine yakalayıp yanından ışınlanıyorum O videolar varsa koyun diyeceğim ama siz zaten çok arkada kaldınız nasıl çekebildiniz merak ettim

yasin_R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a3 turbolu. vtc 26 bende sc iken bir türlü deneyemediğim araclardan birisi

maaşşllah tüm araclara

outlaw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o denemek istedigin arac benim aracimdi bu videodaki arac ise arkadasimin ufak tefek ivir zivir disinda stock 1.8Tsi
    !! Yngwie J. Malmsteen !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı outlaw Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o denemek istedigin arac benim aracimdi bu videodaki arac ise arkadasimin ufak tefek ivir zivir disinda stock 1.8Tsi
    hadi yaa pardon o zaman a3 e maaşşllh aykırı mı gitmiş ne.

seninlede bir türlü denk gelememiştik. güzel bir deneme olurdu.

outlaw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet guzel bir deneme olurdu gercekten , bir gece konustuk sonra tahlihsiz olay gerceklesti.gerci simdi gordugum kadariyla tekrar cok guzel bir type r sahibi olmusun simdiki haline ben hafif gelirim ama denemek istersen musiat bi zamanda cikar deneriz
    !! Yngwie J. Malmsteen !!

halilkarakas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    okan bana cuma akşamı 5 boy attı
    SENSİN.

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Diğer videoları bekliyoruz halan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı outlaw Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet guzel bir deneme olurdu gercekten , bir gece konustuk sonra tahlihsiz olay gerceklesti.gerci simdi gordugum kadariyla tekrar cok guzel bir type r sahibi olmusun simdiki haline ben hafif gelirim ama denemek istersen musiat bi zamanda cikar deneriz
    baskı balatam bitsin lastik sorununu cözer cözmez 0.8 barda öylesine bi skarız

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bora kardeşim Maşallah

Aracın eskisinden de hızlı
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Selman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşaallah araçlara. S2000 seside mükemmel.

kutsal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kategoriler farklı anlatamıyorum ben insanlara

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

-HAKTAN- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neden haksızlık olsun İbrahim. Teketek denemelerin videolarını koymayın dedi AC' nin sahibi Hakan. Ona rağmen koyarsanız asıl tatsızlık o zaman olur. Adam sizden rica etti. Hatta hatırlarsanız ki unutmanızın mümkünatı yok çünkü daha dün akşam beraberdik, 2 ye 2 çıkıp basalım ve adam gibi videoları öyle çekelim dedik çıktık bastık çektik. Ben onları da atıcam akşama. Orada araç içi çekimler olduğu için herşey çok güzel ve net ortada

Bu arada benim Okanla teke tek denemelerim varsa koyun. Ama 2 de vtec altı olanları koymayın çünkü onlar kıstas olamaz Hoş 2 de Vtec üstü bastığımız her denemede Okan SS RS ile anca 150 ye kadar yanımda kalabildi. Sonrasında ben hafiften ışınlanıyorum Vtec altı 2 boy öne çıkıyor RS ile sonra 4 e çeker çekmez yine yakalayıp yanından ışınlanıyorum O videolar varsa koyun diyeceğim ama siz zaten çok arkada kaldınız nasıl çekebildiniz merak ettim
    Teke tek videoların koyulmamasını istemememdeki sebep adaletsiz videoların olmasıydı.Mesela Ac - Ezn 60'da bastığımda 200'e kadar 3-4 boy önde gittim.Ezn ile 80'de bastığımda 180-190'a kadar yanyanayız 220 gibi Ezn 2 boy gibi önde oldu.

Ac - Ss denemesinde Okan rüzgar yaparak 180'e kadar yanımda gidiyor daha sonra Ac geçiyor.
    Ac - Ss rüzgarsız adaletli denemede Ac net 4 boy önde oldu.

İlk denemelerden sonra muhabbet ederken çekilen videoları gördüğümde videoların sağlıksız adaletsiz videolar olduğunu tekrar çıkıp 2'şer kişi deneme yapma kararı aldık.Ezn ile 1 kere bastık 140 gibi trafikten dolayı gaz kestik.2.denemedede zaten şanzımanda problem yaşadığım için 3.vitese attığım an maalesef benim için gece sona ermişti.

Videoların koyulmamasını istemememdeki tek sebep 2'şer kişi araç içi net çekim yapmaktı.

Not : Biliyorsunuzki denediğimiz araçlar içindeki en düşük hacime sahip olan benim net sağlıklı videolar çekebilmek araç içindeki kişi ağırlıklarını 190 kg olarak belirleyerek yola çıktık.Dezavantaj Ac'de olmasına rağmen deneyecektik fakat olmadı sağlık olsun.

Bu açıklamayı sadece forum ortamında gereksiz muhabbetler dönmemesi için yazdım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen kardeşim. Katılıyorum. Bu açıklamadan sonra da konarsa ayıp edilmiş olur. Ben elimdeki videolarda AC ile olan denemelerimi sildim.

ALTNSA
    Misafir
    öncelikle 3 aracada maşallah lüleburgazdan ani bir kararla çıktık cumartesi gecesi eğlence olsun diye ataşehire geldik bizleri güzel ağırladıkları için s2000 ve 106 gti sahibinede öncelikle teşekkürler özellikle s2000 çok güzel duruyordu maşallah bittim diyebilirim duruşuna
    ilk çıkılan denemelerde ben okanın yanındaydım diğer araçların tek kişi olduğunu görünce diğer araca geçtim herkes kendi aracıyla teke tek çıktı ve çok güzel denemeler oldu. Bizim gördüğümüz kadarı ile araçlar teke tek bastıklarında 200-210 a kadar çok yakın yürüdüler. yanımızdan geçerken videoları vardı ibrahim yükler rs tek kişi iken s2000 in yarım boy 1 boy kadar önünde yürüyordu ac 106 ile çok yakındılar yenişemediler. ama 2. denemelerde ss clio rs e 130 kiloluk arkadaş binince epey farketti koyulan videolar ss in 130 kiloluk arkadaşla yürüdüğü videolar sanırım
    Bence teke tek herkes kendi aracındaykenki videolarda konulursa adaletsizlik olmaz çünkü bizde 1.4 civic ile o videoları alabilmek için az uğraşmadık Emeğimiz boşa gitmesin en azından benim çektiklerimde ac - ss , s2000 - ss deemeleri vardı net birşekilde belli oluyor hatta ss rs in egzosundan vites atarken alev bile çıkıyodu onu bile çektim

fa'R'uk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı h_tan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teke tek videoların koyulmamasını istemememdeki sebep adaletsiz videoların olmasıydı.Mesela Ac - Ezn 60'da bastığımda 200'e kadar 3-4 boy önde gittim.Ezn ile 80'de bastığımda 180-190'a kadar yanyanayız 220 gibi Ezn 2 boy gibi önde oldu.

Ac - Ss denemesinde Okan rüzgar yaparak 180'e kadar yanımda gidiyor daha sonra Ac geçiyor.
    Ac - Ss rüzgarsız adaletli denemede Ac net 4 boy önde oldu.

İlk denemelerden sonra muhabbet ederken çekilen videoları gördüğümde videoların sağlıksız adaletsiz videolar olduğunu tekrar çıkıp 2'şer kişi deneme yapma kararı aldık.Ezn ile 1 kere bastık 140 gibi trafikten dolayı gaz kestik.2.denemedede zaten şanzımanda problem yaşadığım için 3.vitese attığım an maalesef benim için gece sona ermişti.

Videoların koyulmamasını istemememdeki tek sebep 2'şer kişi araç içi net çekim yapmaktı.

Not : Biliyorsunuzki denediğimiz araçlar içindeki en düşük hacime sahip olan benim net sağlıklı videolar çekebilmek araç içindeki kişi ağırlıklarını 190 kg olarak belirleyerek yola çıktık.Dezavantaj Ac'de olmasına rağmen deneyecektik fakat olmadı sağlık olsun.

Bu açıklamayı sadece forum ortamında gereksiz muhabbetler dönmemesi için yazdım.
    tamam

Ahmet_28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah araçlara.hakan geçmiş olsun kanka
    barnak bassam olurmu ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ALTNSA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle 3 aracada maşallah lüleburgazdan ani bir kararla çıktık cumartesi gecesi eğlence olsun diye ataşehire geldik bizleri güzel ağırladıkları için s2000 ve 106 gti sahibinede öncelikle teşekkürler özellikle s2000 çok güzel duruyordu maşallah bittim diyebilirim duruşuna
    ilk çıkılan denemelerde ben okanın yanındaydım diğer araçların tek kişi olduğunu görünce diğer araca geçtim herkes kendi aracıyla teke tek çıktı ve çok güzel denemeler oldu. Bizim gördüğümüz kadarı ile araçlar teke tek bastıklarında 200-210 a kadar çok yakın yürüdüler. yanımızdan geçerken videoları vardı ibrahim yükler rs tek kişi iken s2000 in yarım boy 1 boy kadar önünde yürüyordu ac 106 ile çok yakındılar yenişemediler. ama 2. denemelerde ss clio rs e 130 kiloluk arkadaş binince epey farketti koyulan videolar ss in 130 kiloluk arkadaşla yürüdüğü videolar sanırım
    Bence teke tek herkes kendi aracındaykenki videolarda konulursa adaletsizlik olmaz çünkü bizde 1.4 civic ile o videoları alabilmek için az uğraşmadık Emeğimiz boşa gitmesin en azından benim çektiklerimde ac - ss , s2000 - ss deemeleri vardı net birşekilde belli oluyor hatta ss rs in egzosundan vites atarken alev bile çıkıyodu onu bile çektim
    Arkadaşım Okana sor bakalım teke tek vtec üstü denediğimizde 200 e kadar mı tutunmuş yoksa 150 ye kadar mı. İkincisi, evet okanın yanına 130 kg adam bindirdik ama okan kendisi 60 kg. 130 + 60 = 190 kg yapar. AC 106 ya da 95kg +90kg 2 tane adam bindi. Benim arabama da 85kg ben + 95kg Murat bindirildi. Böylelikle tüm araçlardaki ağırlıkla eşitlenmiş oldu. Yani RS e 130 kg adam bindirdiler derken adaletsizlik yapılmış gibi gösterme sakın üzülürüz sonra

Haa bu arada Okanın arka koltuklar da sökük. Onu da atlamayalım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)