User Tag List

Sayfa 3/6 İlkİlk 12345 ... SonSon
113 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: zm 106&yj 106

samuuu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ufuck Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o arkadas snr nın sahıbı deıldır.. eskı plakası ıle rc nın sahıbıdir... ı

bu arada yj plakalı araç kullanan ıbo abının sol elı sakat we alcıdadır.. viteslerı o sekılde atılmıstır. zm de egzantirik yoksa benım arabam vtr
    zm yi yapan yer bellidir yanında calısıan ilhan kardeşimizde arkadaşlarrıdır.sorabılırler egzantrik varmı yokmu diye ama yakınca oda olucak
    by CRM SUKİ &by ecufast ALPER performans

eser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı samuuu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sıkıntı yok en kısa zamanda arıcaz sızı senıde beklerız rolle snr le
    ben SNR nin içindeydim ama SNR benim değil eski RC yeni GC benim arabam ama benim arabam standart sadece flitre var varsa bana denk arabanız çıkarız sıkıntı yok

34 vyj 86
    Misafir
    Zm 500'nün koltukları sökük değildi diğer aracı bilmiyorum ama zm deydim...

samuuu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaslar ZM 500 te piston,hafif volan,portpolish,13.59 kısa,51lıkduzboru,chip,kelebeck bogazı ıslı,smıto hava kıtı.supersprint son susturu.

arcaın kesınlıkle arka koltukları sokuk degıldır.aracta crm performans suat abinin ve alper abının emegı vardır.ınanmayanlar arar sorar.

herkes speclerini dogru yazsın portpolish varmı benzın katkılımı o varmı bu varmı herkes yazsın bilelim.

bu speclerle denemek ıstıyen varsa buyursun deneyelım DOSTCA hırsla degıl gecılsekde videoyu koyarız.
    by CRM SUKİ &by ecufast ALPER performans

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı samuuu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar ZM 500 te piston,hafif volan,portpolish,13.59 kısa,51lıkduzboru,chip,kelebeck bogazı ıslı,smıto hava kıtı.supersprint son susturu.

arcaın kesınlıkle arka koltukları sokuk degıldır.aracta crm performans suat abinin ve alper abının emegı vardır.ınanmayanlar arar sorar.

herkes speclerini dogru yazsın portpolish varmı benzın katkılımı o varmı bu varmı herkes yazsın bilelim.

bu speclerle denemek ıstıyen varsa buyursun deneyelım DOSTCA hırsla degıl gecılsekde videoyu koyarız.
    ben denemek isterim geçilme sansım baya var 2 vites 70 lerde denemeyi kabul edersen ben senle denemek isterim ne kadar geçilcegimi merak ediyorum kaçta bitiyor araç

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcunnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben denemek isterim geçilme sansım baya var 2 vites 70 lerde denemeyi kabul edersen ben senle denemek isterim ne kadar geçilcegimi merak ediyorum kaçta bitiyor araç
    Bak güzel deneme olur 70 de dene ama 2de 60 dada dene kimsenin hakkı kalmasın aradaki farkı bizde görelim

İlk video koyuldugunda piston 13,59 yazılmıştı şimdi okuyorum aradaki fark cidden büyük.ayrıca arka koltukların oturma kısmını çıkarsan ne olur çıkarmasan ne olur yj sökmüş olsa bile birşey değiştirmez bunu konuşmaya bile deymez emin olun .
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı yaşar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bak güzel deneme olur 70 de dene ama 2de 60 dada dene kimsenin hakkı kalmasın aradaki farkı bizde görelim

Ilk video koyuldugunda piston 13,59 yazılmıştı şimdi okuyorum aradaki fark cidden büyük.ayrıca arka koltukların oturma kısmını çıkarsan ne olur çıkarmasan ne olur yj sökmüş olsa bile birşey değiştirmez bunu konuşmaya bile deymez emin olun .
    ya arka koltugu sökse ne olur 106 koltugu 5 kg ya gelir ya gelmez :d

ya yaşar sen neden ben ugraşıyon :d:d:d:d ya 106 hp lik 1055 kg corsa gsi

dimi yani herneyse cihanlada tatlı bastık o gün sonuç gibi olmadıgı bil yani abicim daha gelirken sıkıntılı gelmişiz demekki normalde denemezdim ama o kadar yol gelmişsn sıkmasak olamazdı yani ama bu cumartesi yi iple çekiyom valla ...

halilkarakas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pejocular arasında kavga çıktı

maşallah araçlara demekki piston hafif volan farkediyormuş...ibrahim abide bişeyler yapsın artıkın
    SENSİN.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bak güzel deneme olur 70 de dene ama 2de 60 dada dene kimsenin hakkı kalmasın aradaki farkı bizde görelim

İlk video koyuldugunda piston 13,59 yazılmıştı şimdi okuyorum aradaki fark cidden büyük.ayrıca arka koltukların oturma kısmını çıkarsan ne olur çıkarmasan ne olur yj sökmüş olsa bile birşey değiştirmez bunu konuşmaya bile deymez emin olun .
    bize ogün sölenen eksantrik hariç herşey var.eğer bu modelse araba YJ gerçekten iyi yürüyor

YJ specler: 8200 limitörlü (copy) chip,51 düz boru,sonda tel maşa bir eksoz,carbon kazan flitre ve 13:59 kelebek te işlemli bunlar dışında başka hiçbirşey yok YJ de ibrahim abi yanımda şuan o söledi ben yazdım unutmadan ibrahim abi tek el gazlıo sol el sarılı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcunnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya arka koltugu sökse ne olur 106 koltugu 5 kg ya gelir ya gelmez :d

ya yaşar sen neden ben ugraşıyon :d:d:d:d ya 106 hp lik 1055 kg corsa gsi

dimi yani herneyse cihanlada tatlı bastık o gün sonuç gibi olmadıgı bil yani abicim daha gelirken sıkıntılı gelmişiz demekki normalde denemezdim ama o kadar yol gelmişsn sıkmasak olamazdı yani ama bu cumartesi yi iple çekiyom valla ...
    Ya yaşar derken orcun ?

Seninle neden ugraşayım ben? alıp veremediğimiz birşeymi var,ben sadece güzel deneme olur dedim ama diğer aracın devrin dede bas illa kendi devrinde basma anlamında yazdım dostane olarak,sen bu yazdıklarımı nasıl anlıyorsan benide öyle görürsün,ben senin beni gördüğün gibi biri değilim bana karşı içinde bir sıkıntı varsa deneme sonuçda babamın oglu değilsin hırs yapıyorsan deneme geçilme korkun varsa deneme cumartesi iple çekiyorsan deneme,foruma girince herkeze birşeyler oluyor kullandıgın kelimeye bak ( ya yaşar sen benimle neden ugraşıyorsun vs vs vs ,denemezdim uzakdan geldigin için denedim çocukmuyum ben orcun konuştugun kelimelerine dikkat et benimle ilgili bir sıkıntın varsa telefon aç konuş sen bana burdan yazdıgın için bende sana burdan cevap veriyorum . . .
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bize ogün sölenen eksantrik hariç herşey var.eğer bu modelse araba YJ gerçekten iyi yürüyor

YJ specler: 8200 limitörlü (copy) chip,51 düz boru,sonda tel maşa bir eksoz,carbon kazan flitre ve 13:59 kelebek te işlemli bunlar dışında başka hiçbirşey yok YJ de ibrahim abi yanımda şuan o söledi ben yazdım unutmadan ibrahim abi tek el gazlıo sol el sarılı
    İbrahim abi ne diyim sana elin kolun bir iyileşsin gözünü seveyim

Geçmiş olsun tekrardan akşama erken paydos edersem yanındayım yemekler senden çaylarda eser den
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İbrahim abi ne diyim sana elin kolun bir iyileşsin gözünü seveyim

Geçmiş olsun tekrardan akşama erken paydos edersem yanındayım yemekler senden çaylarda eser den
    başımızın üstünde yerin var her zaman bekleriz

ufuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu konu neden bu kadar uzadı?????

benım aracımda hiç bişi yok firtle yok egzoz yok çip yok o yok bu yok timing yok,, o2 bozuk vuruntu bozuk,,, taşlama işlem falan yok işlerım dolasıyla daha yaptıramadım...

bu aksam zm500 arabayı beklıyorum orjınalle arasında ne kadar fark war görerım.... ???? bakalaım orjınalle arasında ne kadar fark war ???? arabam 34 DM SAXO MK1

SAĞ MARSPİYER CALINDI SONRA HAFIFLETMEK ICIN SOKTU DEMEYIN OLUR MUUU??

yaşar abım arabamı sen kullan bu gece hatta olurmu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu konu neden bu kadar uzadı?????

benım aracımda hiç bişi yok firtle yok egzoz yok çip yok o yok bu yok timing yok,, o2 bozuk vuruntu bozuk,,, taşlama işlem falan yok işlerım dolasıyla daha yaptıramadım...

bu aksam zm500 arabayı beklıyorum orjınalle arasında ne kadar fark war görerım.... ???? bakalaım orjınalle arasında ne kadar fark war ???? arabam 34 DM SAXO MK1

SAĞ MARSPİYER CALINDI SONRA HAFIFLETMEK ICIN SOKTU DEMEYIN OLUR MUUU
    sakin ol saksocu bırak ZM yi GC ye gel deniyormuyuz bu akşam gelde bir saplıyım sana orjinal orjınale

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sakin ol saksocu bırak ZM yi GC ye gel deniyormuyuz bu akşam gelde bir saplıyım sana orjinal orjınale
    senınle benım aramda öle bi muhabet bıle olamaz benı geçtın ya dha nıe ısrarr edıyorsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senınle benım aramda öle bi muhabet bıle olamaz benı geçtın ya dha nıe ısrarr edıyorsun
    olum bırak şimdi geçmeyi harbiden akşam bi sıkalım farkı görelim flitreyi düzelttik bakım yaptık ne kadar fark edicek kafa burun yürürüz heralde flitre sıcak çekerken 1,5 açıodun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ya yaşar derken orcun ?

Seninle neden ugraşayım ben? alıp veremediğimiz birşeymi var,ben sadece güzel deneme olur dedim ama diğer aracın devrin dede bas illa kendi devrinde basma anlamında yazdım dostane olarak,sen bu yazdıklarımı nasıl anlıyorsan benide öyle görürsün,ben senin beni gördüğün gibi biri değilim bana karşı içinde bir sıkıntı varsa deneme sonuçda babamın oglu değilsin hırs yapıyorsan deneme geçilme korkun varsa deneme cumartesi iple çekiyorsan deneme,foruma girince herkeze birşeyler oluyor kullandıgın kelimeye bak ( ya yaşar sen benimle neden ugraşıyorsun vs vs vs ,denemezdim uzakdan geldigin için denedim çocukmuyum ben orcun konuştugun kelimelerine dikkat et benimle ilgili bir sıkıntın varsa telefon aç konuş sen bana burdan yazdıgın için bende sana burdan cevap veriyorum . . .
    oraya abi yazmayı unutmuşum ve bi gram içimde kötülük düşünmedim öyle söylerken ben asıl dosthane bi abi gibi takıldım sana ne olacak formda bana ben heryerde aynıyımdır yani bizde çocuk degil abi diyorsak saygımızdan bu yazı yakışmadı valla kırıldım ben denemekten hiç bir zaman korkmam bundan emin ol

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olum bırak şimdi geçmeyi harbiden akşam bi sıkalım farkı görelim flitreyi düzelttik bakım yaptık ne kadar fark edicek kafa burun yürürüz heralde flitre sıcak çekerken 1,5 açıodun
    tmm kocacımmm sen ısteee benımkını sen, senınkını ben kullanıyım hatta

ben sultanahmete gıdıom turıst beklıyor hadı byby byby

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah araçlara

sadece piston farkımı var
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)