Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Hey gidi günler hey zamanında bu RS leri nasıl yürütürüz diye düşünürken şimdi egzantrikli tayyarlarla yürür diyoruzBravo panpa emeğine sağlık.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Güzel denemeler olmuş araçlara maşallah...
Clio'nun sesi çok hoş şu anda ama ayardan sonra devir çevirdiğinde de çok daha keskin olacağını tahmin ediyorum.
BRO TUNE-R
slm kadir m3 ler on numara yürüyo sende öyle ama onların agası benim varsa daha hızlı m3 hemen deneriz tohanın arabada daha test aşamasında inan bana seni cok rahat gecmesi lazım ? vidiyoyu izledim ama cok abartdınız.neyse sen yakıtını bulunca ararsın, arkadaşların dediği gibi atamı? babamı herkez izler?saygılar.
şef bmw ile bizde gazlamış biri olarak sana kocaman maşallah diyorum iyiki atmo arabam yok senle konuşmazdım yoksa![]()
bi e90 bulunda bende onları geçiyimşef sabrım kalmadı artık
şef maşallah
White RS - BMW 3.32 Top speed 2 - Car Videos on StreetFire
Şu video nun 27 saniyesine bakarmısın arabanın kıçı yere oturuyor resmen maşallah![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Eyvallah sağolasın ama yanıldığın bi nokta var biz atayız dedeyiz demedik ,denedik gördük keyif aldık ..Ben o m3 lerle denemiş olsaydım bu forumda çok kişi m3 ler için dandik bozuk vs derdi benim vurgulamak istediğim oydu..Dünde tohan aradı senin denemek istediğini söyledi bende bir denemelik yakıtım olduğunu isterseniz gece hemen deneyebileceğimi söyledim ? Sizde yakıtı tam olduğunda deneriz dediniz eyvallah..Bu şekilde "fazla sevinmeyin" "atamı babamı" şeklinde yazman olmamış kal sağlıcakla ...
Yaşar,Mustafa,efvtec sağolun arkadaşlar![]()
slm kadir sana deyil o dediklerim kendince eylenen arkadaslara dedim senin bi konuşman yok orda sana lafımda yok gazlıyan bizleriz eylenen dengesizler bilmem anlatabildimi?saygılar.
Mustafacım cigerim sağolasın benimde iyiki turbo arabam yok zikertirdin bizi hergeceKlasmanlarımız iyiki farklı
Kenan, ben o lafı sanki atar gider şeklinde anlayıp üzüldüm biz bir telefonda çıkıp deniyoruz, bu denemenin videolarını Tohan'a sorarak koydum eğer koyma deseydi kesinlikle ne burda nede şurda burda olmazdı senin arabanlada en kısa zamanda deneriz geçeriz geçiliriz biraz daha bişeyler eklemek için heves gelir..
eywallah kardeş sadece tatlı atısmalar bunlar seninle en kısa zamanda bende isterim denemek doğru diyosun arbalara + .- deyerlendirme yapıp gaza geliriz.musayit olursan bu aksam deneyelim?![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)