masallh kazasız belasız kırıksız cıkıksız gazla ınsallh
subaru guzel araba ya kımse begenmesede:D
Printable View
masallh kazasız belasız kırıksız cıkıksız gazla ınsallh
subaru guzel araba ya kımse begenmesede:D
şimdi arkadaş beni kırmamışsın video çekmişsin burda bana hitap olarakta yazan arkadaşlar varsa alıntı yaparak bana yazsınlar sen daha eski videonu çektiğinde ilk videonda bi tuhaflık vardı ki şuanki halinden ibre hızlı kalkıyodu 2.videonda kı vıdeonla düzlukte çektiğin video ttumuyodu anladınmı o konulardan benim haberim bile yoktu yeni duydum bu denemelerle birlikte şimdi gelelim senin tartışmana sen diyorsun ki üstüne basa basa 5 saniye 0 100 bende dedim ki 5 sn yede çıkamassın 0 -100 ün 6 sn sende bak tut benım ıcınde 1 sanıye az 1 sanıye cok önemlı değil ama 5 sn yede cıkmaayacaığın söledım kı çıkamamışsın butun olay bundan ibaret bilmem anlatabıldımmı bılmem anladınmı ha ayrıca bir jipe göre çok iyi gidiyo ama sorun senin sn kavramında ha bu sölediklerımde bı yanlışlık varsa söyleyın
0-100 6 saniye gibi gorunuo ve bence o agırlıktakı bı araba ıcın ıvmelenme mukemmel kazasız belasız cok basarılı olmus
gerçekten ivmelenme harika o kasaya göre .. kocaman maşallah diyelim :)
maşallah kazasız belasız
fn2 killer diyorum ben buna artık :)
üstüne basa basa 5 saniye yazdığım bir topic bir sayfa bul aracı benzin döküp yakarım.... eskişehirde bazı orası burası oynayanlar 5 saniye imkansız gibi laflar etmişler ki biz hep 5 6 saniye arası dedik 0-100'üne aracın, sonra laf dönmüş dolaşmış tam 5 saniyeye gelmiş.....
araç ocak ayı tr tuning dergisine bile çıktı orayada 5.5 saniye yazdırdık ortası olsun diye....
sen o videoyu gözünle tekip ediyordsun, dosya halinde sana yolliyim finalcut yada quicktime programında salise salise oynatıp bak hesapla, ben hesapladım 5.3 saniye çıkıyor.... ha buda tatmin etmezse koyarız bi iphone dyno öylede ölçeriz sıkıntı yok.......
yiğit maşallah aracına :) çok güzel hızlanması var :icon_tup:
herkeze teşekkürler :)
ayrıca elinde bu dediklerini kanıtlayabilecek, karşıma koyabilecek bi aracın yoksa daha fazla uzatma derim, stoc e36m3'ü bulduğun gün buyur gel, dediğim gibi geçmekte geçilmekte umrumda değil, geçilmek istemeyen adam imzamdada yazdığı gibi 1500küsür hp araca biner(her araca saplayacak araç vardır)....
ki geçmek geçilmek umrumda olsa buraya ne dyno koyarım ne video, millete aracım allahın tüplü jipi gelin yürüyelim derim 7'den 70'e bütün araçları dizerim video bölümü hergece şenlenir.....
ivmelenme harika o kasaya göre gercekten cok ıyı gıdıyo arac kazasız belasız massallah..:)
yok kardes yok senın canın laf dalaşı çekıyo ist pıyasasında mutlaka bı m3 bulursun cekte ızleyelım bakalım vıdeoları ne oluyo görelım ayrıyetten cektığın vıdeoları gözumle takıp edıcem doğal olarak oyuzdne cektın dımı haa 5 sn olduğunu kanıtlayan yazı bulmama gerek yok 5 sn cıkardığın vıdeo var sen ko mıllette ızlesın o vıdeoyu olmazmı
Yiğit, eski bir sf kasa forester s turbo (modifiyeli :) ) kullanıcısı olarak maşallah diyorum ve allah kaza bela vermesin.
:icon_tup::icon_tup:
yiğit maşallah ;)