çoook teşekkür ederim amin :)
Printable View
Bundan sonra yapılan bürün rolleri video çekicem ve teche koyucam herkesın haberı olsun ona göre deneme teklif etsın 34 plaka 39 plaka nasıl 26 plakayı gecer muhabetı dönmus duyduğuma göre kırmayıp yolda cevırenlerle bıle dneıyoruz demek böyle karşılık göruyoruz eyvallah
özkanla yada bialle yürüdünüzmü kutsal?
yoo kendı speclerımden yuksek araçlarıda gectım ama hıc egomu tatmın etmek ıcın yapmadım bunları vıdeo alma gereğı bıle duymadım nasıl bı ınsan olduğumu az cok konustuğumuzda analamıssındır burda nedne böyle davrandınız anlam veremedım ama eğer sız egonuzu tatmın edıceksenız ben yarım gaz yapıyım artık nedıyım ...
Demişsin ki bir jip'e geçilmek bu kadar koyduysa denetmezdik..ben bu araçla kendi isteğimle denedim geçmek yada geçilmek önemli olsaydı denemeye gelmezdim ki beni geçeceğini bildiğim halde denedim çünki daha oraya geldiğimde fn2 type-R la denediğini geçtiğini söyledi.ben bu speclerde bu typeri geçemeyeceğimi biliyordum ki öyle de oldu kafa burun yürüdük..demişsin ki sizin istediğiniz gibi denendi sizin istediğiniz devirde denendi.. 2. vites 60 km sürat 4000 devire tekamul ediyor benim aracımda benm devrim bu değil aracm klasmanına göre ağır ve her zmn bu devir benm için dez avantaj..ayrıca ben 4000 devirdeyken hiç yoksa DELSOL 5000 devir civarındadır..her zmn bu bizm istediğimz gibi de olmadı biz drag yapmıyoruz diye belirrtk siz drag istediniz diye dragta yaptık 106 ile ki rollde bile öskanın devrinde denedk 2. vites 50 km sürat 13.61 li bir 106 ile bu devirlerde bu süratte roll demek bi 306 için yıkım demek..bizi 5'e katlıck araçlarınız olduğunu söylemişsin aynı klasmanda bir araç getirn bizi 4'e katlayıp 5'e bölsün videoları alınsın sonuçlar görülsün bu işi biz değil siz gurur meselesi haline getirdiniz..dyno verisi 271 hp bir araçla denememizi istemeniz sadece bizim geçilmemizi görmek istemenizdendir..biz hem sizin hem bizim istediğimz gibi denemeler yaptık doğru olanda buydu..yiğit beni geçti gittim tebrikte ettim..yine söylüyorum duymak istediğinz ve görmek istediğiniz buysa yiğit torun (Forester) beni geçti arkadaşlar..
şevki arkadaşımızın ismini vermişsiniz ona attığımız boy fakrının burda ne önemi var neden onun ismini kulanıyorusnuz ki benım aracımda olanlar belli chıp conta var sizın aracınızda 13.61derecelı yayşapka chıp vardı geçtik bısey dedıkmı nasıl daha ıyı yurutur arabayı dıye konustuk arabasının başında aksi bi olay olmadı olduysada ben farketmedim hala nereye takılyorsunuz ben yiğitede dedim jipe göre aracın çok iyi dedım sadece 5 sn de cıkamaz dedım ki dedığımde oldu 5 sn de cıkamadı küsürü veya gerısı benı ılgılendırmez benım aldığıma göre 6 baskasına göre 5.6 5.4 hernyese bır jıpe göre mukemmel sonuc ama 5 olmadı dımı ıdda konusu oydu orda kaldı olaylar cok farklı yerlere cekıldı bence bu konu burda kapansın çunku yaışmakla bu konu bıtmez
adaş kusura bakma sanada biraz ayıp oldu gibi ama benide anlıyorsundur biraz eğer konuyu başından beri okuduysan....
ancak şunuda eklemek isterimki araç isterse 500hp olsun eğer 1000kilo başına düşen beygir gücü 200hp'lik araçla aynı ise mantıken o iki araç kafa kafaya yürür, burada ağırlıkta önemli.... ha tabi bu bahsettiğim hesaplamayı yaparsak senin aracıla benimkisi arasında yine fark çıkacaktır.....
bu arada benim aracın bu şekilde yürümesinin sebebi gc8'e oranla daha kısa difransiyel oranıdır, bu sebeple hemen devirlenir yürür gider, motor turbo vs zaten birebir aynı....
Siz beni başkasıyla karıştırıyorsunuz sanırım ?? Hala bana 106 ile denemenizi si la denemenizi anlatıyorsunuz.. Arkadaşlar ben sizinle Del sol'le denediğiniz akşam tanıştım.. Allah aşkına Eskişehir'e gelince hatırlat del sol'le denediğiniz videoyu bi gösteriyim 5.000 devirdeki araç yürümeye başladıktan o kadar sonra mı vtec açar bi kendin gör.. Daha sonra sizi 4'e katlayıp 5'e bölücek araçlar da var dedim. Sizin specleriniz de demedim.. Sizin geçilmenizi istesek Yiğitten önce sizi geçicek bir dünya insan var Eskişehir'de merak etmeyin.. Yiğit'te bilir zaten onların çoğunu.. Benim anlatamadığım yada sizin anlayamadığınız hani sen diyorsun ya siz bizim geçilmemizi görmek istediğiniz için gurur meselesi yaptığınız için Yiğit'le denememizi istediniz.. Biz sizin geçilmenizi görmek isteseydik o akşam del sol'le yürütmezdik..
topiğimde başka araçları tartışmayın hüleyynn!!! keserim topunuzu gidin kumda oynayın bakem.....:D:D:D:D:D