forester maşallah güzel hızlanıyor
bu haftasonu cumartesi gecesi istanbuldaysan okanın rs ile bir denetelim derim zevkli geçebilir
anlam vermediklerin ne kutsal açıklarmısın? bugüne kadar senin dışında arabama bu forumdan dahil milyon çeşit insan bindi canlı canlı bi gariplik göremedi sen video'danmı kara veriyorsun gariplik olduğuna? bi gariplik olsa bukadar insan maşşlh demezdi.....
ayrıca sizin 306 ile roll yaptık onuda biliyorsun..... ha bide shellden ilk çıktığımızda osmangazi yolunda arabada 4 kişi lpg ile yine aşşa yukar 1 boy kadar ayırdım 306yı....
denemler 0 400 yapıldı....
bazı videolarda okadar ayırmıyor typeRı demiştin, deneme yapılan yolun bi bası bi ortası bide sonuna kamera koyuldu, benim koyduğum video en sonundaki cameranın çektiği video, kameranın önünden geçildiği gibi fren yapılıyor, dolayısı ile o videoda fark en fazla olur, ve bitiş noktasında çekilen tek video o başkada yok.....
chiesfkadir abimizde yazmış bak okudunmu bilmem 306 106 kategorisinde olmamana ramen hala neden bu araçlara bileniyosun 271 hp arabanla ki izleyenler 306 ile videonu onlar kararı verıcektır kadranla hız farkını 200 e çıkman çok kısa sürüyor ama araca binip saniye tutarsak senin araba bızımkınden 8 beya 9 sanıye önce heraldeyani rolde denın gectığın noktadan bız 8.9 sanıye gec gecıcez bır bardak su ıcerım o arada ben 2. arac sonra gecer öylemı yanı vay be racıng motor misali neyse ss rs seni bekler cumartesi gecesi
![]()
aracının dayno verilerinde 2 yakıtta aynı beygir bırak alah aşkına 6 sn den 5 sanınyeye indirmek 2 işlem kadar kolyasa sizin için aradaki 271 261 hpde fark etmez sanırım bunu burda paylaşarak dalga geçtiğini düşünmeye çalışıyosun ben olsam lpg olayından benımle dalga gecıleceğını dusunurum senın yerınde olsam.
arkadaşınızın çirkefliklerinden dolayı uzatıyorz yok 2.de bastım yok lpgdeydi..geçtin mi geçtin yürüyor mu aracın yürüyor daha neyi ispatlamaya çalışıyosunz hadi 1 boy daha fazla gitsn bu mu sıkıntınz ? burda ben noktayı koyuyorum sizde lpg benzin muhabbetine noktayı koyun artık
e o zaman sen de 106ınla 306ınla kafa tutuyorsun adama ? adamın arabası uzuyor işte bilmem farkındamısın ama karşındaki araba jeep 1.bucuk ton neredeyse yorumlarını da ona göre yap
yiğit biraz dikkat etsen diyorum laflarına arkadaşım, 60'tamı bastık evet, 60 ta benim aracım 1.viteste 6000 6500 devirdemi evet, 6500de kesiciye giriyorum zaten sen gibi 10000 çevirmiyorum.... ki hiç şu vakte kadar çıkıpta kutssala sana yada başkasına ben 2. vitesdeydim dedimmi? hayır benim 2. viteste basmam senin avantajınamı? evet...
bide benzinlikte benim arabam standart sadece bi filtre var dediğinide unutmuyorum, bak yine biz sesimizi çıkarmadık.....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)